S.a elimde böyle bir florasanlı ışıldak devresi var elektriği (7.2v max) verince florasan anlık parlıyor sonra tepki yok devre üzerinde hangi parçaları kontrol etmek lazım? k lazım ? |
Bildirim
S.a elimde böyle bir florasanlı ışıldak devresi var elektriği (7.2v max) verince florasan anlık parlıyor sonra tepki yok devre üzerinde hangi parçaları kontrol etmek lazım? k lazım ? |
Devre üstünde sorun olduğunu sanmıyorum giriş ve çıkış voltajlarını okuyun muhtemelen sıkıntısızdır. floresan ışıkları starter ile çalışır starterı kontrol edin. |
voltajları kontrol ettim ama tepki yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih._.M -- 23 Mayıs 2024; 20:8:17 > |
starter devrenin neresinde? |
o otamatik ateşlemeli starter olmaz lamblar sıkıntılı bence. o düğme ile belki sadece bataryadan çalışa yönlenrilmiş olabilirsin bataryayıda devreye al < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 24 Mayıs 2024; 11:34:37 > |
lambada sıkıntı yok |
elektriği akü çıkışından veriyorum |
trafo yanmış diyorlar 7 bacaklı. ben bu trafonun değerlerini nasıl öğrenebilirim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih._.M -- 25 Mayıs 2024; 17:34:37 > |
trafo bozulmaz tr2 ve tr3 transitörlerini değiştir. |