Şimdi Ara

fluence (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozmen_mustafa_38

arkadaşlar kim ne derse desin merceds s65 amg den konforlu hızlı rahat çevik bi araba yok... nokta

ne olursa olsun hiçbiri bir jetta değil.
  • konu ne zaman clio ya döndü yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: haker01

quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Orijinalden alıntı: haker01
    Orası beni ilgilendirmez hocam
    Ben bindiğim kullandığım araca bakarım.

Doğru zaten Renault'un resmi sitesinin ne gibi bir önemi olabilir ki?

Haklısınız.

Siz bindiğiniz araca bence de iyi bakın.

Gövde rengi olmayan tamponlar, clio ile aynı göstergeler, kadranda 260 gösteren Clio ve Fluence'lar...

İyi bakın.

Konuyu şimdilik kapatıyorum
    yarın resimler ile konuşuyorum dostum
    Yol bilgisayarını genelde orta konsolun oraya kouyorsunuz değilmi ?

Dayanamadım resim buldum
    Ancak merak etme yarın daha detaylı çekerim hocam

Direksiyondaki logo yoksa size ait değil mi
    Sizin resime fotomontaj demenizden korkmuyor değilim
     fluence

fluence

aynı araçtan bende var ama o gösterdiğin yerde yol bilgisayarı yok orda sadece hava derecesi ve hangi müzik kanalını dinliyorsan o yazıyor
    bu arada symbol araçların en boşunda 2 tane hava yastığı yok konfor paketi alırsan var tek airbag var

• quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Jetta 1.2 benzinli motor 55.000 TL. Aynı fiyata dizel motorlu EDC vitesli ve yüksek donanımlı Fluence alınabiliyor.

Tek kelimeyle ozetliyorum su formda 5 tane vw dusmani varsa liste basi sizsiniz
    Ya fluance ile jetta mukayise bile edilemez arada illa fiyat farki olucak ama bu fluance 55.000 tl olmasi anlamani gelmez

Sana bir imla kılavuzu ile bir Türkçe dil bilgisi kitabı hediye etmek istiyorum artık.

Ya kardeşim, bu noktalama işaretleri neden var?

Hiç sorguladın mı?

Ya da yanlış yazdığın onlarca kelimenin hiç mi farkında değilsin?

sende amma baydın ya sanane benim noktalama işaretlemelerimden
    yazdığımı anlıyan anlıyor sende anlama birşey olmaz ben takık değilim senin gibi noktaklama işaretlerine edebiyat dersi alcak yaşı çoktan geçtim ben işine gelmiyorsa okumaz pas geçersin

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

sende amma baydın ya sanane benim noktalama işaretlemelerimden
    yazdığımı anlıyan anlıyor sende anlama birşey olmaz ben takık değilim senin gibi noktaklama işaretlerine edebiyat dersi alcak yaşı çoktan geçtim ben işine gelmiyorsa okumaz pas geçersin

Edebiyat dersi ile düzeltilmiyor bunlar.

Dil Bilgisi dersi o.
  • Bir arkadaş için baktık. Mıtsıbıshı ASX 51 bin tl kampanyalı. Start stop falan var son teknolojik bir araç. Bakmadan geçmeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Bir arkadaş için baktık. Mıtsıbıshı ASX 51 bin tl kampanyalı. Start stop falan var son teknolojik bir araç. Bakmadan geçmeyim.

Dizelmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Bir arkadaş için baktık. Mıtsıbıshı ASX 51 bin tl kampanyalı. Start stop falan var son teknolojik bir araç. Bakmadan geçmeyim.

Dizelmi?

Değl..
  • Dizel değil ama bayağı az yaktığı söyleniyor. Kullanıcısı daha iyi bilgi verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

quote:

Dizelmi?

Değl..

Şimdi ASX zamanı değil o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

quote:

Dizelmi?

Değl..

Ama LPG'ye uygun. LPG'ye sıcak banlar açısından sorun değil bence.
  • Aynı motorlu Lancer kulanıyorum, ASX kullanan tanıdığım yok ama Lancer fabrika verilerine harfiyen uyuyorsa ASX'in uymaması için sorun yok

Ayrıca arabada Start*Stop da fark ettiriyormuş gerçekten, test sürüşünde tüketim verisine yansıyışını bizzat gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 25 Ağustos 2011; 23:20:59 >
  • Jetta 2.0 TDI, 1.6 TDI, Megane II 1.5 dci, Fluence 1.5 dci EDC, Focus 1.6 tdci kullandım. her biri ile de uzun yollar yaptım. kişisel görüşüm;

Jetta; malzeme kalitesi, yol sesi alması ile dayanılmaz. uzun yolda kaymak asfalt değilse indiğinizde kafanız uğulduyor. en son kasada bir öncekine göre malzeme kalitesi ve yalıtım daha kötü olmuş, arkada diz mesafesi artmış. primeline versiyonda yakıt tüketimi bile göstermiyor. motoru ekonomik, yol tutuşu focusa yakın derecede iyi. fiyatı Doğuş tekelinde olmasından dolayı gereksiz derecede yüksek.

Focus; eski kasa her yönü ile çok iyiydi bir yönü hariç: dayanılmaz yol sesi. sadece bunun için almazsanız kimse size kızamaz. ESP opsiyoneldi ve bulmak çok zordu. yeni kasanın en kötü yanı iç hacmi ve bagaj hacmi. Türk insanına göre değil. sedanı bile hatchback araçlardan küçük. iç tasarımı herkese göre değil. Fiesta'nın benzeri olmuş. koltuğa oturunca ferahlık hissi yok. powershift şanzıman seçeneği yok. yol tutuş konusunda referans bir araç.

Fluence; 1.5 dci 110hp EDC kullanıyorum. dış tasarım görecelidir. beğenmeyen de çok beğenen de çok. iç hacim ve bagaj konusunda rakibi yok. arkada bacak bacak üstüne atabilirsiniz. malzeme kalitesi iyi. genellikle yumuşak ve kaliteli his veren malzemeler var. bu saydığım araçlar içinde en sessiz kabin Fluence'de var. EDC en az DSG kadar iyi (hatta 290ms ile DSG'den 10 ms daha iyi). yanda oturan birisi vites değişimlerini anlayamaz. yol tutuşu Jetta yada Focus kadar iyi değil. Renault bu konuda konforu tercih etmiş. ikisi bir arada pek bulunmuyor zaten. Megane II kadar ekonomik değil. bu belki ağırlıktan belki de EDC'den kaynaklanıyordur, bilemiyorum.

araçları değerlendirirken kağıt üstünde değil de kullandıktan sonra değerlendirmek gerekir. marka fanatikliği yapmak da bence gereksiz. herkesin hakkını vermek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.mutlu -- 26 Ağustos 2011; 2:21:15 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.