Şimdi Ara

fluence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fluence full olanaa 55 milyar vermek akıllıkmı yok o fiyata 0 daha iyi araç bulunurmu

• Vw Cetta 1.2 benzinli boş donanımlı aynı fiyat. Karar sizin.

Yine aynı fiyata D sınıfı Chevrolet Epica. 2.0 dizel motor ve otomatik vites. Deri koltuk, açılır tavan vb. dolu donanım. Karar sizin.

Ya da ikinci el Mercedes, Bmw...

Zor seçim.

Fluence dolu donanım. Dizel motor ve Edc vites. Çok eleştirilen dış görünüm. Alternatif aynı özelliklere sahip beğenilen kasa Megane ııı HB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 20 Ağustos 2011; 4:09:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Vw Cetta 1.2 benzinli boş donanımlı aynı fiyat. Karar sizin.

Yine aynı fiyata D sınıfı Chevrolet Epica. 2.0 dizel motor ve otomatik vites. Deri koltuk, açılır tavan vb. dolu donanım. Karar sizin.

Zor seçim.

Fluence dolu donanım. Dizel motor ve Edc vites. Çok eleştirilen dış görünüm. Alternatif aynı özelliklere sahip beğenilen kasa Megane ııı HB.

Konunun vw ne alakasi var simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maka35

Fluence full olanaa 55 milyar vermek akıllıkmı yok o fiyata 0 daha iyi araç bulunurmu

Bu ülkede rant yapmış markalara laf söyleyemezsin Renault Atarabası 4x4 çıksada milletimiz alır çünkü tutulan bir markadır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

quote:

Fluence full olanaa 55 milyar vermek akıllıkmı yok o fiyata 0 daha iyi araç bulunurmu

Bu ülkede rant yapmış markalara laf söyleyemezsin Renault Atarabası 4x4 çıksada milletimiz alır çünkü tutulan bir markadır .
    Yurdum insanı boşuna mı 6 aydan fazla sıra bekliyor. Dizel Jetta...için.

Başka söze gerek var mı? Ayda iki adet de zam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Vw Cetta 1.2 benzinli boş donanımlı aynı fiyat. Karar sizin.

Zor seçim.

Konunun vw ne alakasi var simdi

Daha iyi araç bulunur mu demiş konuyu açan arkadaş yorum yapan arkadaşda muadillerinin donanım seviyelerini yazmış aynı fiyata gocunacak ne var burda ?

• quote:

Yurdum insanı boşuna mı 6 aydan fazla sıra bekliyor. Dizel Jetta...için.

Başka söze gerek var mı? Ayda iki adet de zam.

Alıntıları Göster
    Fluence'ye kendi adıma tasarımından dolayı 55.000 TL vermezdim.
  • quote:

Fluence'ye kendi adıma tasarımından dolayı 55.000 TL vermezdim.

Alıntıları Göster
    Tasarım olarak beğenmiyorum ama içi güzel ve donanımı full 55.000 lira bence mantıklı boş jettalara o para isteniyor.
  • quote:

55 bine full donanım octavia öneririm size hem içi daha geniş hemde estetik olarak fluenceden daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Tasarım olarak beğenmiyorum ama içi güzel ve donanımı full 55.000 lira bence mantıklı boş jettalara o para isteniyor.

Alıntıları Göster
    kötü olan tek tarafı dış tasarımı onu da body kitle halledersin.geri kalan herşeyi ise bence fiyatını hakediyor
  • bence o fiyatın az üzerine pazarlıkta yaparak latitude almalısın hem fluenceden daha konforlu ve aynı motor hem d sınıfı rahatlıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadenizfırtınası61

bence o fiyatın az üzerine pazarlıkta yaparak latitude almalısın hem fluenceden daha konforlu ve aynı motor hem d sınıfı rahatlıgı
    Focus focus focus focus focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadenizfırtınası61

bence o fiyatın az üzerine pazarlıkta yaparak latitude almalısın hem fluenceden daha konforlu ve aynı motor hem d sınıfı rahatlıgı

Aynen Bencede Latitüd almalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Focus focus focus focus focus

Alıntıları Göster
    aynı paraya octavia'yı tavsiye ederim. kullanıyorum memnunum.
    fluence bana önden, projöktöre yakalanmış amazon kurbağası gibi görünüyor. tasarım berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

aynı paraya octavia'yı tavsiye ederim. kullanıyorum memnunum.
    fluence bana önden, projöktöre yakalanmış amazon kurbağası gibi görünüyor. tasarım berbat.

Alıntıları Göster
    Latitüd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freedom`

Latitüd

Alıntıları Göster
    Yeni c4 yada focus bakardım. Ne yalan söyleyeyim sürüşü ve konforu hakkında fikrim yok ama dışı da içi de çok vasat bir araç bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Yeni c4 yada focus bakardım. Ne yalan söyleyeyim sürüşü ve konforu hakkında fikrim yok ama dışı da içi de çok vasat bir araç bence.

Alıntıları Göster
    fluence fena bir araba değil ancak 55 bin verilmez.Burdakiler araçlarını uzaydan gelmiş sanıyorlar ancak fluence c sınıfında çok iyi bir model.Aynı donanım dizel motor olan diğer araçlara bakarsanız fiyatları daha pahalıdır fluence den.Astra 1.3 kötü dizel motoruyla dünya paraya satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

fluence fena bir araba değil ancak 55 bin verilmez.Burdakiler araçlarını uzaydan gelmiş sanıyorlar ancak fluence c sınıfında çok iyi bir model.Aynı donanım dizel motor olan diğer araçlara bakarsanız fiyatları daha pahalıdır fluence den.Astra 1.3 kötü dizel motoruyla dünya paraya satılıyor.

Alıntıları Göster
    şu an 55 e alabileceğin en iyi araba bu incele beğenirsen bir bak istersen

http://www.toyota.com.tr/cars/new_cars/avensis/index.aspx

fiyatıda ekleyelim Avensis 1.6 Elegant Extra 56,700 54,700
    hatta toyota indirim isteklerini geri çevirmez azda düşürürsün pazarlık kabiliyetine göre

fluence

fluence

fluence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 20 Ağustos 2011; 21:06:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

55 bine full donanım octavia öneririm size hem içi daha geniş hemde estetik olarak fluenceden daha güzel

içi daha geniş öyle mi hani kasası 2004'ten beri değişmeyen, C sınıfının en kısa dingil mesafesine sahip fosil aracı Octavia ile, C sınıfının ikinci en uzun (1 mm farkla Opel Astra Sedan birinci) dingil mesafesine sahip aracı olan Fluence'den bahsediyoruz bilmem farkında mısınız?

bence araçların iç boyutlarını tekrar gözden geçirin, Octavia sırf 7 yıldır aynı kasayı kullandığı için bile alınmaz

megané II de ilk çıktığında tipi garip geliyordu sonradan alıştık, bence fluence iyi bir tercih olur eğer ki full olacaksa, navigasyon, açılır tavan, xenon...vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 20 Ağustos 2011; 14:37:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

şu an 55 e alabileceğin en iyi araba bu incele beğenirsen bir bak istersen

http://www.toyota.com.tr/cars/new_cars/avensis/index.aspx

fiyatıda ekleyelim Avensis 1.6 Elegant Extra 56,700 54,700
    hatta toyota indirim isteklerini geri çevirmez azda düşürürsün pazarlık kabiliyetine göre

fluence

fluence

fluence

Alıntıları Göster
    -Dizel motor ve EDC şanzıman uyumu

-Genişlik ve Konfor

-Büyük bagaj hacmi

-Yüksek donanım

-C sınıfı ortamalarını rahatlıkla karşılayan malzeme kalitesi

-Renault markasına duyulan güven

Bu saydığım sebepler, ortalama bir ailenin bu araca bu parayı verip alması için yeterli sebepler.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.