Şimdi Ara

fluence (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: Jet_han

Arif bey ESP var bildiğim kadarıyla, deri döşeme açılır tavan ve xenon özellikleri paket dahilinde veriliyor genelde. Ben bu özelliklere pek takılmam. Ancak ESP önemlidir. Focus vw Jetta platformunda üretilmektedir Aks sistemi Octavianın. Bence tercih edilebilir bir otomobildir. Fluans ile karşılaştırdığımda malzem kalitesi ve motor referansı bile renoyu elemeye yeterde artar bile.

Focus, Mazda 3 ve Volvo S40 ile aynı platformu paylaşır, VAG ile ilgisi yoktur, VAG'ın kendi araçları kendi içlerinde aynı platformu kullanırlar, mesela Jetta'nın, Golf'ün A3'ün eskisini, Seat, Skoda giyer

ESP, DSG şanzımanla birlikte standart diye Skoda web sayfasında yazıyor, olup olmadığını bilmiyorum açıkçası (ESP (ABS + MBA + MSR + ASR + EDS + HBA) (DSG şanzımanlı araçlarda standart.) Ama vardır diye tahmin ediyorum, neyse ESP var diyelim, ben de ESP vardır diye düşünüyorum. DSG olanların hepsinde standart, DSG olmayanlarda sadece Elegance donanımda var demek isteniyor sanırım ben yanlış anlamışım.

56.150 TL'lik Fluence Privilège 1.5 dCi 105 bg'de olanlar Skoda'da;

Açılır tavan 2.500 TL,
    Arka güneşlik 250 TL,
    17 inç jant 600 TL,
    3. arka kafalık 100 TL,
    Deri döşeme 5.000 TL

Skoda Octavia Elegance 1.6 TDI CR 105 HP'nin şu anki fiyatı da 57.500 TL, opsiyonlar da eklenirse fiyat hayli uçuyor.

Kaldı ki özel siparişler araç getirmek büyük sıkıntı VW grubu araçlarda

Kendi adıma konuşuyorum Octavia kadar kazma bir araç yok Fluence'ı tercih ederim her koşulda

hocam mümkünse bundan sonra sen hep kendi adına konuş

octavia varya flaunce her koşulda 10 basar

güvenlik

yol tutuş

kaliteli malzeme

dsg

iç genişlik

ferahlık

konfor

motor kalitesi

yalıtım

ve en önemlisi VW kalitesi

Sana söyleyen olmadı zaten niye alındın ki şimdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arif bey ESP var bildiğim kadarıyla, deri döşeme açılır tavan ve xenon özellikleri paket dahilinde veriliyor genelde. Ben bu özelliklere pek takılmam. Ancak ESP önemlidir. Focus vw Jetta platformunda üretilmektedir Aks sistemi Octavianın. Bence tercih edilebilir bir otomobildir. Fluans ile karşılaştırdığımda malzem kalitesi ve motor referansı bile renoyu elemeye yeterde artar bile.

Focus, Mazda 3 ve Volvo S40 ile aynı platformu paylaşır, VAG ile ilgisi yoktur, VAG'ın kendi araçları kendi içlerinde aynı platformu kullanırlar, mesela Jetta'nın, Golf'ün A3'ün eskisini, Seat, Skoda giyer

ESP, DSG şanzımanla birlikte standart diye Skoda web sayfasında yazıyor, olup olmadığını bilmiyorum açıkçası (ESP (ABS + MBA + MSR + ASR + EDS + HBA) (DSG şanzımanlı araçlarda standart.) Ama vardır diye tahmin ediyorum, neyse ESP var diyelim, ben de ESP vardır diye düşünüyorum. DSG olanların hepsinde standart, DSG olmayanlarda sadece Elegance donanımda var demek isteniyor sanırım ben yanlış anlamışım.

Açılır tavan 2.500 TL,
    Arka güneşlik 250 TL,
    17 inç jant 600 TL,
    3. arka kafalık 100 TL,
    Deri döşeme 5.000 TL

Skoda Octavia Elegance 1.6 TDI CR 105 HP'nin şu anki fiyatı da 57.500 TL, opsiyonlar da eklenirse fiyat hayli uçuyor.

Kendi adıma konuşuyorum Octavia kadar kazma bir araç yok Fluence'ı tercih ederim her koşulda

güvenlik

yol tutuş

kaliteli malzeme

dsg

iç genişlik

ferahlık

konfor

motor kalitesi

yalıtım

ortada koskoca bir gerçek var herkesin bilmesi gerekli ama

fluancegece zifiri karanlıkta tasarlamışlar zaten

• fluence nin tasarımını, dandik göstergelerini pek beğenmiyorum. 55 bini o arabaya bağlayanlarında aklına şaşıyorum. donanımmış fasa-fiso
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açılır tavan 2.500 TL,
    Arka güneşlik 250 TL,
    17 inç jant 600 TL,
    3. arka kafalık 100 TL,
    Deri döşeme 5.000 TL

güvenlik

yol tutuş

kaliteli malzeme

dsg

iç genişlik

ferahlık

konfor

motor kalitesi

yalıtım

ortada koskoca bir gerçek var herkesin bilmesi gerekli ama

fluancegece zifiri karanlıkta tasarlamışlar zaten

O kişiden kişiye değişir bunu nesnel bir şeymiş gibi tanıtmak doğru değil beğenen Fluence alır beğenen Octavia alır ben de Fluence'ı beğeniyorum bunu da kimse değiştiremez bunu da havadan konuşmuyorum ikisine de bindim kendimi Fluence'da daha ferah hissettim o yüzden

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açılır tavan 2.500 TL,
    Arka güneşlik 250 TL,
    17 inç jant 600 TL,
    3. arka kafalık 100 TL,
    Deri döşeme 5.000 TL

güvenlik

yol tutuş

kaliteli malzeme

dsg

iç genişlik

ferahlık

konfor

motor kalitesi

yalıtım

mümkünse biraz teknik bilgi.Fluence de bu saydıklarının hepsi var.Sırayla cevaplayalım
    esp yok güvenlik olarak sadece o eksik o kadar
    yol tutuşta 2 araçta bir focus kadar iyi değiller.
    edc
    fluence in iç genişliğini bilen bilir
    Konfor olarak herhangi bir eksiği yok hatta aynı fiyata alınan araçlarda fluence de daha fazla konfor sağlayan şeyler var
    dci motor kötü diyen bi insan evladı daha görmedim ben.Az yakar çok kaçar.6 ileri manuel şanzımanla yakıt tüketimi azdır.
    yalıtım fluence de çok başarılı içeride motor sesi çok az
    yıllardır vw kullandık çok fazla bi kalitesini görmedik.Klimayla yokuş çıkamayan dandik 8v bora mı dersin,sunrooftan inanılmaz sesler gelen golf 4 mü dersin,turbo patlatan transporterlar mı,baskı balata yiyen caddyler mi dersin?

bu 2 araç arasında kalındıysa tercih kesinlikle renault fluence

• Octavia ile fluence'yi karşılaştırma. Tasarım kişilerin zevklerine göre beğenilir veya beğenilmez.

Octavia opsiyonlarını görünce Fluence'nin bu fiyata ve "FİYAT KALİTE ENDEKSİ"ne göre Türkiye'de rakibi yok.

http://www.skoda.com.tr/new/aksesuar_octavia.asp
  • İç genişlik bakımından Octavia'nın daha geniş olduğunu söyleyenlerin iddiasına ancak gülünür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Octavia ile fluence'yi karşılaştırma. Tasarım kişilerin zevklerine göre beğenilir veya beğenilmez.

Octavia opsiyonlarını görünce Fluence'nin bu fiyata ve "FİYAT KALİTE ENDEKSİ"ne göre Türkiye'de rakibi yok.

http://www.skoda.com.tr/new/aksesuar_octavia.asp

Almanların yalnız kendi arabaları değil el ettığı arabalar da cebimizi yakar olmuş...
    Mantığımı zorlayan taraf bir aksesuarın fiyatı 1.6 TDI ile 2.0 TDI motorlar arasında nasıl farklılık gösterebilir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 20 Ağustos 2011; 21:41:46 >

• octavia'yı bende beğenirim motor, şanzıman ve donanım seçenekleri güzel ama artık kasa değiştirmesi lazım.
    tüm rakipleri yenilendikten sonra, rakiplerine oranla kısa, küçük ve hacimsiz gözükmeye başladı...

octavia için kasa değişim mutlaka şart.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: Maka35

Fluence full olanaa 55 milyar vermek akıllıkmı yok o fiyata 0 daha iyi araç bulunurmu

55 bine full donanım octavia öneririm size hem içi daha geniş hemde estetik olarak fluenceden daha güzel

içi daha geniş öyle mi hani kasası 2004'ten beri değişmeyen, C sınıfının en kısa dingil mesafesine sahip fosil aracı Octavia ile, C sınıfının ikinci en uzun (1 mm farkla Opel Astra Sedan birinci) dingil mesafesine sahip aracı olan Fluence'den bahsediyoruz bilmem farkında mısınız?

bence araçların iç boyutlarını tekrar gözden geçirin, Octavia sırf 7 yıldır aynı kasayı kullandığı için bile alınmaz

megané II de ilk çıktığında tipi garip geliyordu sonradan alıştık, bence fluence iyi bir tercih olur eğer ki full olacaksa, navigasyon, açılır tavan, xenon...vs

Octavia gayet geniştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur
    Octavia gayet geniştir.

Fluence daha geniştir.
  • Oktavia 1.6 tdi dsg sahibiyim ve oldukça memnunum. Satın almasanız bile mümkünse bayide inceleyin ve test edin bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fluence full olanaa 55 milyar vermek akıllıkmı yok o fiyata 0 daha iyi araç bulunurmu

55 bine full donanım octavia öneririm size hem içi daha geniş hemde estetik olarak fluenceden daha güzel

içi daha geniş öyle mi hani kasası 2004'ten beri değişmeyen, C sınıfının en kısa dingil mesafesine sahip fosil aracı Octavia ile, C sınıfının ikinci en uzun (1 mm farkla Opel Astra Sedan birinci) dingil mesafesine sahip aracı olan Fluence'den bahsediyoruz bilmem farkında mısınız?

bence araçların iç boyutlarını tekrar gözden geçirin, Octavia sırf 7 yıldır aynı kasayı kullandığı için bile alınmaz

megané II de ilk çıktığında tipi garip geliyordu sonradan alıştık, bence fluence iyi bir tercih olur eğer ki full olacaksa, navigasyon, açılır tavan, xenon...vs

Octavia gayet geniştir.

"daha" kelimesinin anlamını biliyor musunuz?

@cihanair, sen yine dh kuleden izin almadan uçuyorsun bak ona göre, söylediklerine sadece gülüyorum

• Jetta yada 2. el passat tavsiye ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

mümkünse biraz teknik bilgi.Fluence de bu saydıklarının hepsi var.Sırayla cevaplayalım
    esp yok güvenlik olarak sadece o eksik o kadar
    yol tutuşta 2 araçta bir focus kadar iyi değiller.
    edc
    fluence in iç genişliğini bilen bilir
    Konfor olarak herhangi bir eksiği yok hatta aynı fiyata alınan araçlarda fluence de daha fazla konfor sağlayan şeyler var
    dci motor kötü diyen bi insan evladı daha görmedim ben.Az yakar çok kaçar.6 ileri manuel şanzımanla yakıt tüketimi azdır.
    yalıtım fluence de çok başarılı içeride motor sesi çok az
    yıllardır vw kullandık çok fazla bi kalitesini görmedik.Klimayla yokuş çıkamayan dandik 8v bora mı dersin,sunrooftan inanılmaz sesler gelen golf 4 mü dersin,turbo patlatan transporterlar mı,baskı balata yiyen caddyler mi dersin?

bu 2 araç arasında kalındıysa tercih kesinlikle renault fluence

tabir-i caizse sağlam ayar olmuş ayrıca eklemek isterim bahsi geçen privilege donanım fluence'da ESP+CSV+ASR standart

yukarıda da ben baya bir donanım karşılaştırması yaptım, aynı doluluktaki Octavia 65.000 TL'den fazlaya geliyor, ayrıca özel sipariş isterseniz allah bilir kaç ay beklersiniz, bir sunroof bir xenon bir deri döşeme alabilmek için 8000 lira verecek olup da alamamak da var

benim aklım şunu almıyor, C sınıfının en kısa dingil mesafesine sahip aracının iç hacmine, C sınıfının en uzun dingil mesafesine sahip aracından geniş diyebilmek nasıl bir duygudur? kaç kere fluence'a binmişler merak ediyorum

piyasada 7 yıldır aynı platformda üretilen araç kalmadı octavia fosilleşme çabasında, zahmet olmazsa yeni kasa çıkarsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 20 Ağustos 2011; 23:58:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Octavia gayet geniştir.

"daha" kelimesinin anlamını biliyor musunuz?

@cihanair, sen yine dh kuleden izin almadan uçuyorsun bak ona göre, söylediklerine sadece gülüyorum

uçtuğum falan yok kullanın sonra konuşalım ben çok kullandım octavia hem 1.9 tdı hem 2.0 tdı hemde 1.6 tdı

octavia her halükarda bence fluance iyi bir araba buna eminim c sınıfı bence en son alıncak araba flaunce

ama avensis de fşaunce kıyaslanmaz arada sınıf farkı var

• quote:

uçtuğum falan yok kullanın sonra konuşalım ben çok kullandım octavia hem 1.9 tdı hem 2.0 tdı hemde 1.6 tdı

octavia her halükarda bence fluance iyi bir araba buna eminim c sınıfı bence en son alıncak araba flaunce

ama avensis de fşaunce kıyaslanmaz arada sınıf farkı var

Senin yazdıkların ne zaman anlaşılabilir olacak?

Ne zaman noktalama işaretleri kullanacaksın?

Ayrıca aynı cümlenin devamı için 2 satır aşağıdan devam etmeyi ne zaman bırakacaksın?
  • fluance ' satan reno markası , eğer başka bir marka altında bu araç olsa kimse rağbet etmezdi, koskoca renoya bu aracı hiç yakıştıramadım megan 2 bundan kat ve kat daha düzgün, arkadaşlar zamanla tipine alışılır demiş ama bu aracın alışılacak bir tipi yokki kabus gibi bişey hertarafı altın kaplama olsa kaç yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

fluance ' satan reno markası , eğer başka bir marka altında bu araç olsa kimse rağbet etmezdi, koskoca renoya bu aracı hiç yakıştıramadım megan 2 bundan kat ve kat daha düzgün, arkadaşlar zamanla tipine alışılır demiş ama bu aracın alışılacak bir tipi yokki kabus gibi bişey hertarafı altın kaplama olsa kaç yazar

acaba bu arabayı vw çıkarsaydı aynısını diyecek miydiniz?
  • evet aynısını diyecektim benim için markadan çok aracın göze hoş görünmesi önemli , bu aracın hoş görünen bi tarafı yok malesef tabi bu şahsi görüşümdür herkesin zevki farklıdır çünkü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.