Şimdi Ara

fluence (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

evet aynısını diyecektim benim için markadan çok aracın göze hoş görünmesi önemli , bu aracın hoş görünen bi tarafı yok malesef tabi bu şahsi görüşümdür herkesin zevki farklıdır çünkü

herkesin zevki farklıdır demişsiniz işte bu yüzden siz beğenmezsiniz başkası beğenir. siz tipine alışamazsınız başkası alışır. bu kadar.
  • Donanım almayın araba alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: laprace

mümkünse biraz teknik bilgi.Fluence de bu saydıklarının hepsi var.Sırayla cevaplayalım
    esp yok güvenlik olarak sadece o eksik o kadar
    yol tutuşta 2 araçta bir focus kadar iyi değiller.
    edc
    fluence in iç genişliğini bilen bilir
    Konfor olarak herhangi bir eksiği yok hatta aynı fiyata alınan araçlarda fluence de daha fazla konfor sağlayan şeyler var
    dci motor kötü diyen bi insan evladı daha görmedim ben.Az yakar çok kaçar.6 ileri manuel şanzımanla yakıt tüketimi azdır.
    yalıtım fluence de çok başarılı içeride motor sesi çok az
    yıllardır vw kullandık çok fazla bi kalitesini görmedik.Klimayla yokuş çıkamayan dandik 8v bora mı dersin,sunrooftan inanılmaz sesler gelen golf 4 mü dersin,turbo patlatan transporterlar mı,baskı balata yiyen caddyler mi dersin?

bu 2 araç arasında kalındıysa tercih kesinlikle renault fluence

tabir-i caizse sağlam ayar olmuş ayrıca eklemek isterim bahsi geçen privilege donanım fluence'da ESP+CSV+ASR standart

yukarıda da ben baya bir donanım karşılaştırması yaptım, aynı doluluktaki Octavia 65.000 TL'den fazlaya geliyor, ayrıca özel sipariş isterseniz allah bilir kaç ay beklersiniz, bir sunroof bir xenon bir deri döşeme alabilmek için 8000 lira verecek olup da alamamak da var

benim aklım şunu almıyor, C sınıfının en kısa dingil mesafesine sahip aracının iç hacmine, C sınıfının en uzun dingil mesafesine sahip aracından geniş diyebilmek nasıl bir duygudur? kaç kere fluence'a binmişler merak ediyorum

piyasada 7 yıldır aynı platformda üretilen araç kalmadı octavia fosilleşme çabasında, zahmet olmazsa yeni kasa çıkarsınlar

bir arbayı beyenmemek ayrı, ondan nefret etmek ayrı bir durumdur. merak ettim bu octavia nefretiniz nerden geliyor ? bi tokatlanma durumu falan yoktur umarım. malum 1.6 TDI, 1.5 dci'den daha verimli bir motor. bir de dci ler kaç supap ?

• valla renoya bir önyargı var bundan önceki aracım renault idi uzun bir süre bindim hiç sorun çıkarmadı sadece bir defa özel serviste cam sileceğini değiştirdim
    önceden dediğim gibi şu anki aracım bir alman 1300 tl masraf çıkardı .Octavya tutulmuyor fluence daha kolay ve çabuk satılır .Sınırları dahilinde kullnıldığında bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum.
  • Adam biz ne dersek diyelim kendi bildiğinden şaşmıyor.Körün değneğini bellediği gibi bellemiş bir octavia.Biz ne desek boş.Geniş dedi yanıldı,konforlu dedi yanıldı,kalite dedi yanıldı.Tutturmuş ben kullandım daha iyi diye.Fanboyluktan başka birşey yok.VAG grubunun fanboyu bu eleman.Hemen bir vag aracı olsa konu orda bitiyor.
  • Bizlere çocukluktan beri öğretilen bir şey var. Renault kötüdür, renault dökülür, renault alınmaz.

Evet pek çoğumuzun çocukluğu bu kelimeleri duyarak geçti.

Ezbere konuşan insanlardan bu lafları duymamız sebebiyle aynı şeyleri biz de ezberledik ve aynı ön yargı bende de oluştu.

Babam 2008 yılında 30.000 kilometredeki Megane 1 1.6 16v aracı aldığında çok kızmıştım.

"Bu araba alınır mı? Bir de bu arabaya para verdiniz değil mi?" gibi saçma cümleler kurmuştum.

"Babam da kullanmazsan kullanma lan" diye terslemişti beni.

Mecbur kullandık. Her gün Batıkent'ten İncek'e toplu taşıma çekilir dert değildi çünkü.

Kullanmaya ilk başladığım zamanlar hor kullanıyor, kötü davranıyordum. Aracın ne suçu varsa?

Ama bir şeyleri farketmem de fazla uzun sürmemişti.

Bu aracı kullanırken hissettiklerim bana ezberletilenlerle uyuşmuyordu.

Araç çok iyi hızlanıyordu, az yakıyordu, konforluydu vs..

Zaman geçtikçe iyice alışıyor, her geçen gün daha çok seviyordum arabamı.

Çok sevmiştim o arabayı. Hatta hayatımın aşkı olmuştu.

Hala da çok ararım.

Bu da böyle bir anı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 21 Ağustos 2011; 2:31:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Focus focus focus focus focus

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

şu an 55 e alabileceğin en iyi araba bu incele beğenirsen bir bak istersen

http://www.toyota.com.tr/cars/new_cars/avensis/index.aspx

fiyatıda ekleyelim Avensis 1.6 Elegant Extra 56,700 54,700
    hatta toyota indirim isteklerini geri çevirmez azda düşürürsün pazarlık kabiliyetine göre

fluence

fluence

fluence

katılıyorum hatta 1.8 i otomatik de çok cazip . tabi benzinli düşünenler için.

• fluence prvıle alındı 300 km yapıldı şuan için güzel toyata dizel olan çok pahalı geldi ve spor kit navıgsyn taktırdım sadecene 3 lira aldılar bu 2 sine normalde 3-900
  • quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laprace

mümkünse biraz teknik bilgi.Fluence de bu saydıklarının hepsi var.Sırayla cevaplayalım
    esp yok güvenlik olarak sadece o eksik o kadar
    yol tutuşta 2 araçta bir focus kadar iyi değiller.
    edc
    fluence in iç genişliğini bilen bilir
    Konfor olarak herhangi bir eksiği yok hatta aynı fiyata alınan araçlarda fluence de daha fazla konfor sağlayan şeyler var
    dci motor kötü diyen bi insan evladı daha görmedim ben.Az yakar çok kaçar.6 ileri manuel şanzımanla yakıt tüketimi azdır.
    yalıtım fluence de çok başarılı içeride motor sesi çok az
    yıllardır vw kullandık çok fazla bi kalitesini görmedik.Klimayla yokuş çıkamayan dandik 8v bora mı dersin,sunrooftan inanılmaz sesler gelen golf 4 mü dersin,turbo patlatan transporterlar mı,baskı balata yiyen caddyler mi dersin?

bu 2 araç arasında kalındıysa tercih kesinlikle renault fluence

tabir-i caizse sağlam ayar olmuş ayrıca eklemek isterim bahsi geçen privilege donanım fluence'da ESP+CSV+ASR standart

yukarıda da ben baya bir donanım karşılaştırması yaptım, aynı doluluktaki Octavia 65.000 TL'den fazlaya geliyor, ayrıca özel sipariş isterseniz allah bilir kaç ay beklersiniz, bir sunroof bir xenon bir deri döşeme alabilmek için 8000 lira verecek olup da alamamak da var

benim aklım şunu almıyor, C sınıfının en kısa dingil mesafesine sahip aracının iç hacmine, C sınıfının en uzun dingil mesafesine sahip aracından geniş diyebilmek nasıl bir duygudur? kaç kere fluence'a binmişler merak ediyorum

piyasada 7 yıldır aynı platformda üretilen araç kalmadı octavia fosilleşme çabasında, zahmet olmazsa yeni kasa çıkarsınlar

bir arbayı beyenmemek ayrı, ondan nefret etmek ayrı bir durumdur. merak ettim bu octavia nefretiniz nerden geliyor ? bi tokatlanma durumu falan yoktur umarım. malum 1.6 TDI, 1.5 dci'den daha verimli bir motor. bir de dci ler kaç supap ?

2004 yılından beri aynı otomobili iteliyorlar, millet de hala Octavia diyor nefretimin sebebi bu, kasa değiştirmesi şart olan, kasa değiştirmeden alınmaması gereken bir araç, tokat durumuna da çok güldüm benim kullandığım aracın (2003 Megané I) motoru Renault'un en başarılı 1.6 atmosferiği olan ve günümüzde de kullanılan K4M kodlu 16V 110hp olan motordur, 0-100'ü de 9,8 sn, şu hitler motorunu ya da 1.6 TDI motorunu tokat manyağı yapabilirim Şaka bir yana Octavia yanıma gelip ara gazı verse, onun için fazladan benzin bile yakmam Gitsin B segment araçlarla oynasın.

Benim anlamadıüım Renault düşmanlığı nereden geliyor, yıllardır herkesin bir şekilde bindiği markadır Renault, şimdi de civciv-yumurta ilişkisi var kullanmadan etmeden Renault dökülür şu olur bu olur demek nedir?

dCi kaç subap demişsiniz, şu hala satılan 1.6 102hp MPI motorlar kaç subap diye sorsam

ayrıca verimli falan diyorsunuz da 0-100 değerlerine bir bakın derim, 1.6 TDI Octavia ile 1.5dCi Fluence, ister otomatik ister manuel
    1.5dCi daha performanslı, daha ekonomik, verim anlayışlarımız biraz farklı sanırım

1.5dCi EDC Fluence sınıfının en performanslı ve en ekonomik dizeli midir?

Rica ederim aşağıdaki linkte bulunan listeye bir bakın, yakında B sınıfı araçların dingil mesafesi Octavia'yı geçecek, Fluence ise D sınıfından Avensis, Epica ve Alfa 159'u geçmiş durumda, sebebi aynen Skoda Octavia gibi yıllardır yeni kasa aracın çıkmamış olmasıdır

http://forum.donanimhaber.com/m_48221046/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 21 Ağustos 2011; 4:35:22 >

• flaunce bence renonun en kötü arabası octavia ile flaunce arasında dünya fark var
    reno sadece boş donanım satıyor araba satmıyor buna emin olun yakıt tasarrufu olmasa kimse yüzüne bakmaz az yakıyor ama buna eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

flaunce bence renonun en kötü arabası octavia ile flaunce arasında dünya fark var
    reno sadece boş donanım satıyor araba satmıyor buna emin olun yakıt tasarrufu olmasa kimse yüzüne bakmaz az yakıyor ama buna eminim

Bu benden:
    Bu da Doğuş Oto'dan:
    DH Kule iyi uçuşlar diler...

Ciddiye alsam şu dünya farkı bir yaz da görelim derdim de neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 21 Ağustos 2011; 4:49:04 >

• quote:

quote:

flaunce bence renonun en kötü arabası octavia ile flaunce arasında dünya fark var

Bu benden:
    Bu da Doğuş Oto'dan:

en önemli iki farkı söylüyorum gerisini yazmıycam bile
    1)güvenlik
    2)vw kalitesi
    reno=sadece az yakıt başka birşey yok koltukları masaj yapcağına koltuğa oturana azcık güven verse daha iyi olur bence

• Eğer station wagon düşünürseniz ;

Kia Cee'd Sportywagon CONCEPT (SunRoof) Otomatik vites 1.6 Dizel 128 ps 53.900 TL

Araçta Esp, usb&aux, yol bilgisayarı, hız sabitleme, immobilizer, yokuşta güvenli kalkış destek sistemi, patinaj engelleme sistemi vs. vs. kısaca tam dolu bir donanım mevcut. Aynı donanım versiyonunu aracın hb versiyonundada bulabilirsiniz düşünürseniz.

fluence
  • quote:

quote:

quote:

Bu benden:
    Bu da Doğuş Oto'dan:

1)güvenlik
    2)vw kalitesi
    reno=sadece az yakıt başka birşey yok koltukları masaj yapcağına koltuğa oturana azcık güven verse daha iyi olur bence

Seni ciddiye alıp cevap yazıyorum Tek sebebi diğer okuyanlar özellikle seni tanımayanlar yanlış yönlendirilmesin diye...

Hala "boş" konuşmaya devam ediyorsun, Euro-NCap puanlarını karşılaştıralım mı ne dersin? Puanları geçtim yıldızlarda bile geride kalıyor Octavia, üzülüyorum senin adına Cihan kardeşim, misyonunu layığı ile yerine getiremiyorsun ayar üstüne ayar yiyorsun ama bir türlü ayar tutmuyorsun. Doğuş bu ay maaşını yatırmazsa şaşırma derim

Şu VW kalitesi ayaklarını da daha geçemedik mi? Geçen söyleniyordu forumda, Polo'da yan hava yastığı için A, B, C sütunlarında sensör varken, Fabia'da sadece B sütununda sensör var.

Skoda ile VW'de kullanılan yalıtım malzemesinin markası, kullanılan miktarı farklı, 2-3 parçada (o da motorda) Audi, VW logosu göstermekle olmuyor bu işler ama senin gibi müşterileri kandırmaya (ki gerek var mı bilmiyorum) birebir oyunlar bunlar, 2 kapak 1 conta aynı olsa ne farklı olsa ne...

Diğer farkları da söylesen de biraz daha eğlensek, Ramazan'da iyi oluyor walla

• quote:

quote:

quote:

Bu benden:
    Bu da Doğuş Oto'dan:

1)güvenlik
    2)vw kalitesi

3. maddeyi de ben ekleyeyim: Doğuş kazığı

• 55bin tl yazık olur,ben o kadar parayı otomobile vermem fluanceye hiç vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 21 Ağustos 2011; 11:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

55bin tl yazık olur,ben o kadar parayı otomobile vermem fluanceye hiç vermem.

otomobil fiyatlarından haberiniz olmayınca böyle söylemeniz normal

Accent Blue 1.6 CRDI Prime olmuş 43.800 TL,
    Elantra 1.6 CVVT Prime OTM olmuş 50.300 TL, (benzinli, tek kavramalı otomatik)

55.000 TL'ye full donanım dizel fluence gayet de alınır, aynı sınıfta eşdeğer donanımda benzer motor seçenekleriyle başka bir öneriniz varsa söyleyin tartışalım, verilmez demek kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 21 Ağustos 2011; 12:03:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

55bin tl yazık olur,ben o kadar parayı otomobile vermem fluanceye hiç vermem.

otomobil fiyatlarından haberiniz olmayınca böyle söylemeniz normal

Accent Blue 1.6 CRDI Prime olmuş 43.800 TL,

55.000 TL'ye full donanım dizel fluence gayet de alınır, aynı sınıfta eşdeğer donanımda benzer motor seçenekleriyle başka bir öneriniz varsa söyleyin tartışalım, verilmez demek kolay.

Neden haberim olmasın gayet tabi hepsinden haberim var,yakınen takip ediyorum herşeyi siz merak etmeyin
    Ben zaten o kadar parayı otomobile vermem demişim,Fluanceyide begenmediğim için ona hiç vermem dedim ne var bunda.
    O paraya gayet tabi alınmaz bence begenmediğim aracı zorlamı satacaksın bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 21 Ağustos 2011; 12:07:04 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.