Şimdi Ara

Fluence'imi satıp Citroen C5 almayı planlıyorum.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
4.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Orijinalden alıntı: gurkantaskin

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

Latitude u büyük olduğu için eledim demişsin ama bildiğim kadarıyla C5 daha büyük
    BMW 316 falan da bakabilirsin aynı paraya yakıt üzer o ayrı konu

Latitude çok düz makam arabası gibi hiç bir sportif duruşu yok..yani genç bir insana latitude un yakışacagını sanmıyorum..c5 daha farklı ondan..Bmw mercedes audi bu üçünün dizelinede baktm 2003 2005 modeller var 100 200 300 bin kmde hepsi..o yüzden onlarıda eledim hem çok yakıyor onlar..

316 nın lpg uyumunu bilmiyorum fakat mesela c180 kompresörlere lpg takılıyor son zamlardan sonra iyi hesap yapmak gerekiyor tüp mü dizel mi diye

Beyefendi tüplü araçla hiç bir avmye giremiyorsunuz ve açıkçası tüpte rahat edemem ben her an korkarım patlar diye zaten bir anket yapılsa bence herkes dizel der..

• Hocam ses yalıtımı ve konfor öncelikli kriterlerse Alman arabası bakmanızda fayda var öncelikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnok

Hocam ses yalıtımı ve konfor öncelikli kriterlerse Alman arabası bakmanızda fayda var öncelikle.

Peki fransız arabalarının başka bir konuda bir üstünlüğü varmı alman araçlarından?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake LaMotta -- 27 Ocak 2015; 4:53:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Yol sesi ve konfor konusunda endişeniz olmasın, çok yüksek performans beklentiniz yoksa o açıdan da utandırmaz, yakıtı üzmez, gayet dolu bir arabadır donanım olarak. Dış görünüş olarak D sınfında ilk 3'e oynar bana göre.

Ancak tıkırtılara ve sıkırtılara kafanızı takacaksanız C5'ten uzak durun, kendisi gayet tıkırtılı ve sıkırtılı bir arabadır, o yüzden yüksek ses müzik açık kullanırım.

Bir yerlerden sürekli olarak boşta bozuk para sallanıyormuş gibi ses gelir, her zaman muhtelif yerlerden tıkırtı gelme ihtimali vardır. Geçen yine bir tıkırtıyı tespit ettik, bu seferki de orta konsoldan geliyormuş.

(Çeşitli yerlere elle kuvvet uygulayıp, ardından elimizi çekiyoruz ve tıkırtılı bölgeyi tespit ediyoruz)

2011'de makyaj yedi, hiç sanmıyorum ama belki düzelmiştir tıkırtılar.

http://forum.donanimhaber.com/m_51477224/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_74969813/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_44900971/tm.htm
    http://www.trcitroen.com/forum/showthread.php?t=2372
    http://www.citroenturk.com/forums/index.php?topic=4688.0
    http://www.citroenturk.com/forums/index.php?topic=7491.0

Almayı düşündüğüm araç 2013 olacak..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2013-c5-1%2C6e-hdi-executive-sunroof-boyasiz-beyaz-sifir-ayarinda-153905322/detay

bakın bu aracın aynısından almayı planlıyorum..yeni kasa gelecek bu yılın sonunda dolayısıyla bu kasanında fiyatı birazcık daha düşecek hemde eylül ekimde normal araçların fiyatıda düşünce bu araç 61 62ye düşecek..bu kişi şuan en son 66ya bırakıyor..ben ama fluenceimi haziranda satıp eylül ekimde bu araçtan almayı düşünüyorum..tıkırtıları kafama çok takarım..corolla focus sorunsuz diyorlar fakat rüzgar sesi fluencee göre dahada az olmakla beraber c sınıfı oldugu için onlardada var..onlarında temiz ikinci elleri 60 65 bin tl civarında..bu kadar parayı bu c segmenti araçlar yerine d segmenti çok temiz bir araca vereyim diyorum

• C5 alana kadar Insignia 1.6 Turbo alin bence. 55000TL civarina Cosmo ve Flexride düşük km guzel araçlar var.

C5 kamyonet bozmasi balon bir aractir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

C5 alana kadar Insignia 1.6 Turbo alin bence. 55000TL civarina Cosmo ve Flexride düşük km guzel araçlar var.

benzinli düşünmüyorum..c5 kullandınızmı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkantaskin

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

C5 alana kadar Insignia 1.6 Turbo alin bence. 55000TL civarina Cosmo ve Flexride düşük km guzel araçlar var.

benzinli düşünmüyorum..c5 kullandınızmı hiç?

C5 hic kullanmadim ve kullanmayi da asla düşünmüyorum. Cok antipatik bir arac.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim tıkırtılara takılan bir kişiysen c5 sana yaramaz beb o kadar söyleyeyim yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş benim tavsiyem git mondeo al onunda yeni kasası gelecek fiyatları düştü 2012 selective yani dolusu 65 civarı çok dolu araçtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensnksr -- 23 Şubat 2014; 9:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sen tutturmussun c5 diye . hayir yani tavsiye istiyosun her cumlende c5 geciyor .

benim tavsiyem audi a3 olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

Bir kaç paragraf ve koyu olmayan font ile yazı daha okunabilir hale getirilebilir

• Kardeş hele bi yaz dizel mi istiyorsun LPG olur mu? İlle otomatik mi olacak? Segmenti yüksek olan mı yoksa senin takıldığın rüzgar-yol sesi almayan araba mı alma peşindesin? HB olur mu illa sedan mı olacak?
  • Manuel passat daha iyi olur.

Yalnız unı öğrencisine c5 gitmez haberin olsun.

• Aslın da keyıflı arabalardıe C5 ler.bende 94 1.8 i Citroenımı zor yarı fiyatına elımden çıkarttım ama sıkıntıları bıtmedı lpg ı olduğu ıcınde sanayılerden pek çıkamadım ama keyıflı arabalrdır ufak tefek sıkıntıları olmuyor degıl ama elınızden degerınde cıkartabılecegınızı zannetmem Cıtroenı alıp uzun yıllar bıneceksenız o başka C5 ozellıkle frenlerı cok ıyı radyo dugmelerı falan iyi degıl 115 hp zaten dusunuyormussunuz hayırlı uğurlu olsun derım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

Kardeşim tıkırtılara takılan bir kişiysen c5 sana yaramaz beb o kadar söyleyeyim yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş benim tavsiyem git mondeo al onunda yeni kasası gelecek fiyatları düştü 2012 selective yani dolusu 65 civarı çok dolu araçtır

Mondeonun en dolusu veya titanium olanı aynı o dediğiniz fiyatlarda şuan eylül ekimde dahada ucuzlar baktım o arabayada fakat o araçta çok büyük bir araç ve çok yakıyormuş 8 litreden aşağı yakan yokmuş..yakıt yönünden beni çok üzer diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

hocam sen tutturmussun c5 diye . hayir yani tavsiye istiyosun her cumlende c5 geciyor .

benim tavsiyem audi a3 olur.

Hayır c5 diye tutturmadım bir çok c segmenti aracı test ettim golf ü bile fakat ondada rüzgar ve yol sesi çok fazla vardı.. focus astra ve corolla çok iyidi bu konuda fakat onlarda aynı para yne ikinci el temizine 60 bin tl vericem rahat..e bu kadar paraya d segmenti bi araba bineyim diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

Kardeş hele bi yaz dizel mi istiyorsun LPG olur mu? İlle otomatik mi olacak? Segmenti yüksek olan mı yoksa senin takıldığın rüzgar-yol sesi almayan araba mı alma peşindesin? HB olur mu illa sedan mı olacak?

Dizel düz vites olacak..yol ve rüzgar sesi bir çok c segmenti aracı test ettim hepsinde vardı o c segmentinede yine 60 bin tl civarı para vermek yerine d segmenti bi araç olsun diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Manuel passat daha iyi olur.

Yalnız unı öğrencisine c5 gitmez haberin olsun.

passatıda düşünmüyor değilim aslında fakat c5 ile aynı donanımdaki passat 20 25 bin tl farkediyor..öğrenciye neden gitmez çabukmı yıpranır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Aslın da keyıflı arabalardıe C5 ler.bende 94 1.8 i Citroenımı zor yarı fiyatına elımden çıkarttım ama sıkıntıları bıtmedı lpg ı olduğu ıcınde sanayılerden pek çıkamadım ama keyıflı arabalrdır ufak tefek sıkıntıları olmuyor degıl ama elınızden degerınde cıkartabılecegınızı zannetmem Cıtroenı alıp uzun yıllar bıneceksenız o başka C5 ozellıkle frenlerı cok ıyı radyo dugmelerı falan iyi degıl 115 hp zaten dusunuyormussunuz hayırlı uğurlu olsun derım ..

beyefendi alıp uzun yıllar sorunsuz binmek istiyorum yok debriyaj baskı balatası aşındı şurası şöyle bu sorunlar beni çok üzüyor gece uykularım kaçıyor veya tıkırtılar konusunda..bu sorunları yaşarmıyım diye endişe ediyorum

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bayraktar-otomotiv-bursa-2012-ds-4-d-sport-e-hdi-otomatik-154647444/detay Vaşşa şu arabaya bayılıyorum. Konuyu tam okuyamadım babanızda kullanıcaksa belki uymaz ama 23 yaşındasınız üniye başlıcaksınız ds4 süper olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.