Şimdi Ara

Fluence'imi satıp Citroen C5 almayı planlıyorum.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
4.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurkantaskin

quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

Kardeş hele bi yaz dizel mi istiyorsun LPG olur mu? İlle otomatik mi olacak? Segmenti yüksek olan mı yoksa senin takıldığın rüzgar-yol sesi almayan araba mı alma peşindesin? HB olur mu illa sedan mı olacak?

Dizel düz vites olacak..yol ve rüzgar sesi bir çok c segmenti aracı test ettim hepsinde vardı o c segmentinede yine 60 bin tl civarı para vermek yerine d segmenti bi araç olsun diyorum

Kardeş sen nasıl bir çelişki yaşıyorsun hem D segmenti istiyorum diyorsun hem çok büyük araç olmasın diyorsun. Ya gidecen Premium C segmenti Hb bir araç bakacan rüzgar yol sesi az alacak küçük olacak ya da D segmenti büyük bir araba bakacan.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bayraktar-otomotiv-bursa-2012-ds-4-d-sport-e-hdi-otomatik-154647444/detay Vaşşa şu arabaya bayılıyorum. Konuyu tam okuyamadım babanızda kullanıcaksa belki uymaz ama 23 yaşındasınız üniye başlıcaksınız ds4 süper olur.

Muhteşem bir araba bu..çok teşekkür ederim c5e göre bi artısı varmı peki bu aracın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkantaskin -- 23 Şubat 2014; 12:03:01 >

• quote:

quote:

quote:

Kardeş hele bi yaz dizel mi istiyorsun LPG olur mu? İlle otomatik mi olacak? Segmenti yüksek olan mı yoksa senin takıldığın rüzgar-yol sesi almayan araba mı alma peşindesin? HB olur mu illa sedan mı olacak?

Dizel düz vites olacak..yol ve rüzgar sesi bir çok c segmenti aracı test ettim hepsinde vardı o c segmentinede yine 60 bin tl civarı para vermek yerine d segmenti bi araç olsun diyorum

Kardeş sen nasıl bir çelişki yaşıyorsun hem D segmenti istiyorum diyorsun hem çok büyük araç olmasın diyorsun. Ya gidecen Premium C segmenti Hb bir araç bakacan rüzgar yol sesi az alacak küçük olacak ya da D segmenti büyük bir araba bakacan.

Ben 60 bin tl gibi bir paranın c segmentini hak ettiğini düşünmüyorum..her d segmenti aynı boyutta değilki..passatla mondeo aynı büyüklüktemi veya latitude?ama aynı segmentteler..sanırım d segmentinde c5 çok önerilmiyor öneren arkadaşlar var ama başım ağrımadan uzun yıllar sorunsuz binemem gibi geliyor bana..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 60 bin tl gibi bir paranın c segmentini hak ettiğini düşünmüyorum..her d segmenti aynı boyutta değilki..passatla mondeo aynı büyüklüktemi veya latitude?ama aynı segmentteler..sanırım d segmentinde c5 çok önerilmiyor öneren arkadaşlar var ama başım ağrımadan uzun yıllar sorunsuz binemem gibi geliyor bana..

Kardeş bu arabalar arasında boyut olarak en fazla 3-5 cm uzunluk fark eder gerisi fark etmez. Dışarıdan bakınca sana biri büyük biri küçük geliyor olabilir. Carfolio.com'a gir bu araçları bul ölçülerine bak beni uğraştırma dediğime geleceksin zaten. Sen şu an yanlış anlama hakaret manasında söylemiyorum da ne dediğini bilmiyorsun bazı şeyler zannettiğin gibi değil yani. C segmenti hak etmiyor evet, bana sorsan o paraya gider E90 320D alırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bayraktar-otomotiv-bursa-2012-ds-4-d-sport-e-hdi-otomatik-154647444/detay Vaşşa şu arabaya bayılıyorum. Konuyu tam okuyamadım babanızda kullanıcaksa belki uymaz ama 23 yaşındasınız üniye başlıcaksınız ds4 süper olur.

Muhteşem bir araba bu..çok teşekkür ederim c5e göre bi artısı varmı peki bu aracın?

C5'e göre artısııııı, size daha çok yakışır ?

• Hepinize fikirleriniz ve ilginiz teşekkür ediyorum..
  • fluence denen arabayı sadece şirketler alır kullanır sanırdım :D

broadway mi fluence mi desen aynı derim :D

şaka bi yana C5 tartışmasız

ama ben olsam bütçe uygunsa 508 Allure HDI mutlaka düşünürüm

hem tasarımı daha spor, hem de yaşına ve amacına daha uygun diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

Kardeşim tıkırtılara takılan bir kişiysen c5 sana yaramaz beb o kadar söyleyeyim yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş benim tavsiyem git mondeo al onunda yeni kasası gelecek fiyatları düştü 2012 selective yani dolusu 65 civarı çok dolu araçtır

Mondeonun en dolusu veya titanium olanı aynı o dediğiniz fiyatlarda şuan eylül ekimde dahada ucuzlar baktım o arabayada fakat o araçta çok büyük bir araç ve çok yakıyormuş 8 litreden aşağı yakan yokmuş..yakıt yönünden beni çok üzer diye düşünüyorum

hocam şöyle söyleyeyim o zaman mondeo da selective ve titanium donanım farklıdır selective en üst donanımdır o zaman bende şöyle diyeyim c5 le aynı ağırlıkta olan 3008 imle şehir içi 10 litre ile 508 imle 8.5 litreyle geziyordum şimdi mondeo ile aynı motor c max ile 7 litre ile geziyorum bu durumda c5 inde çok yakması gerekir gidip test etmek mantıklı passat ve mondeo gibi d sınıfının liderleri dururken fransız almak mantıksız zamanında aynı mantıksızlığı ben yaptım 508 alarak bilmem kaç lira zararla 2 ayda satabildim ve yaşadığım sorunlar cabası

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim tıkırtılara takılan bir kişiysen c5 sana yaramaz beb o kadar söyleyeyim yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş benim tavsiyem git mondeo al onunda yeni kasası gelecek fiyatları düştü 2012 selective yani dolusu 65 civarı çok dolu araçtır

Mondeonun en dolusu veya titanium olanı aynı o dediğiniz fiyatlarda şuan eylül ekimde dahada ucuzlar baktım o arabayada fakat o araçta çok büyük bir araç ve çok yakıyormuş 8 litreden aşağı yakan yokmuş..yakıt yönünden beni çok üzer diye düşünüyorum

hocam şöyle söyleyeyim o zaman mondeo da selective ve titanium donanım farklıdır selective en üst donanımdır o zaman bende şöyle diyeyim c5 le aynı ağırlıkta olan 3008 imle şehir içi 10 litre ile 508 imle 8.5 litreyle geziyordum şimdi mondeo ile aynı motor c max ile 7 litre ile geziyorum bu durumda c5 inde çok yakması gerekir gidip test etmek mantıklı passat ve mondeo gibi d sınıfının liderleri dururken fransız almak mantıksız zamanında aynı mantıksızlığı ben yaptım 508 alarak bilmem kaç lira zararla 2 ayda satabildim ve yaşadığım sorunlar cabası

İnanın çok araştırdım bu d segmentini ve hala araştırmaya devam ediyorum yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ediyorum..tabiki selective in en üst donanım olduğunu biliyorum bilmezmiyim az önce sahibinden comda baktım selective değil ama titanium olan mondeo daha 1500 kmde izmir konakta satılıyor beyaz renk sanrooflu tam istediğim gibi fiyatı ise 70 bin tl..sahibinden satılıyor..sıfırı 94 bin tl idi onun şuan hala liste fiyatında öyle..fakat nedense mondeoda passat kadar tutulmadı mondeo alsam sizce ikinci elde oda çok değer kaybetmezmi en az c5 kadar?birde c max 7 litre ise mondeo 8 litre 8,5 yakıyor işte normaldir çünkü kasası ağır mondeonun..focusla mondeoda aynı motor var 1.6 olanı mesela fakat focus 6 6,5 yakıyor ortalama mondeo ise 1 2 litre daha fazla..bu yorumlardan sonra c5 alıp uzun zaman başım ağrımadan sorunsuz bineceğimi zannetmiyorum zaten yardımlarınız çok oldu bana..ben o zaman en iyisi alman araçlarından şaşmayayım passat ne kadar pahalıda olsa d segmentinde lider olduğu için onu alayım sorunsuz binerim hiç değilse ve istediğiniz an elinizden çıkıverir..mondeoyuda ayrı olarak tekrar o zamana kadar araştırayım..

• gurkantaskin kullanıcısına yanıt
    kalite güven istiyosanız fransızları bırakın bence 2. el passat yada s60 alın gerisini düşünmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkctnkya -- 23 Şubat 2014; 14:36:36 >
  • ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada mondeo c max tan sadece 100 kg ağır bu arada ne yazık ki mondeonun 2. eli zayıf biraz ancak c5 ten daha hızlıdır tabi siz araştırın yine bu paraya passat da bulabilirsiniz tercihini ondan yana kullanmanız daha mantıklı olur
  • Honda accırd deneybilirsiniz yada civic.

Civic biraz yol sesi alır ama çok süper bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnok

Honda accırd deneybilirsiniz yada civic.

Civic biraz yol sesi alır ama çok süper bir araç.

s60 kesinlikle

honda civic F/P göre muhteşem bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnsmz -- 23 Şubat 2014; 16:28:50 >
  • Alıp uzun yıllar binecekseniz passat harici D sınıfı araçlar satarken sizi çok üzer Hem çok değer kaybı hem de satmak için beklemek gerekecek Değer kaybı çok sıkıntı değilse seçim güzel 2013 model değilde 2010 2011 model düşünseniz bu araçlar değer kaybının büyük kısmını yaşamış olurlar ve sizde çok zarar etmezsiniz diyeceğim ama 2013 model alınca çok zarar edersiniz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 23 Şubat 2014; 17:08:55 >
  • quote:

ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada mondeo c max tan sadece 100 kg ağır bu arada ne yazık ki mondeonun 2. eli zayıf biraz ancak c5 ten daha hızlıdır tabi siz araştırın yine bu paraya passat da bulabilirsiniz tercihini ondan yana kullanmanız daha mantıklı olur

Beyefendi passat mondeo ve c5 bu ucunu rent a cardan kiralayip ayri ayri gunlerde iyice 1 gun kullanicam snrada vericem kararimi fakat iclerinde en son alinacak arac sanirim c5 olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada mondeo c max tan sadece 100 kg ağır bu arada ne yazık ki mondeonun 2. eli zayıf biraz ancak c5 ten daha hızlıdır tabi siz araştırın yine bu paraya passat da bulabilirsiniz tercihini ondan yana kullanmanız daha mantıklı olur

Beyefendi passat mondeo ve c5 bu ucunu rent a cardan kiralayip ayri ayri gunlerde iyice 1 gun kullanicam snrada vericem kararimi fakat iclerinde en son alinacak arac sanirim c5 olacak

En mantıklısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cruze d segmentiymiş bilgi için teşekkürler
  • Vayy bee adam universiteye gitmek icin c begenmeyip d sinifi ariyor.ulen yeminlen iett parasi gitmesin babamin parasini bosa savurmiyayim diye aylarca gultepeden taa hisarustune bogazicine yuruyerek gittim bee.allah daha cok versim ama boyle zor bu isler kocum yaa...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

Vayy bee adam universiteye gitmek icin c begenmeyip d sinifi ariyor.ulen yeminlen iett parasi gitmesin babamin parasini bosa savurmiyayim diye aylarca gultepeden taa hisarustune bogazicine yuruyerek gittim bee.allah daha cok versim ama boyle zor bu isler kocum yaa...

Bakınız ben öyle zengin şımarık altında son model araba akşama kadar orda burda sürten gençlerden değilim..son derece saygılı ve dürüst bir insan olduğum ve ailemin yüzünü hiç bir zaman kara çıkarmayıp bugüne kadar herhangi kötü birşeyimi görmedikleri için bu arabayı bana layık görüyorlar..bende gayet güzel kullanıyorum..herkesin belli bir maddi bütçesi vardır herkes kendi bütçesine göre bi araba alır..ben bu 60 bin tl nin fluence gibi bir arabanın hak ettiğini hatta diğer bir çok c segmenti aracında hak ettiğini düşünmüyorum..çünkü mercedes a serisinde bile 100'e gelmeden rüzgar sesi başlıyor bu tamamen segmentle alakalı birşey..bu para bu arabaya çok diye aynı paralara bir üst sınıf araba alıcam..arabanın her yerinden ses geliyor çatır çutur evet bu yüzden beğenmiyorum..zor olan ne onu anlayamadım?

• Gençsiniz boşverin sedan araçları , D sınıflarını. Hb araçtan da gayet iyi aile aracı olur. Madem düz vites istiyorsunuz benim önerim temiz bir Golf 6 TDI ya da C4 olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.