Şimdi Ara

Fluence'imi satıp Citroen C5 almayı planlıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
4.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum..23 yaşındayım ve üniversiteye başlayacağım inşallah..

ilk aracım chevrolet cruze idi ve benzinli olduğu için onu satıp antalyadan 5.000 kmde sahibinden çok temiz yeni fluence aldım..icon modeli ve edc şanzımanlı olanından yani fluencin en full aracı..fakat c segmenti bir araç olduğu için yol sesi ve rüzgar sesi oldukça fazla bu araçta benm cruze böyle değildi d segmenti bi araç olduğu için..cruze c segmenti diyenlerde var ama o konuyu hiç tartışmaya gerek yok cruze zaten çok kaliteli bi araç değildi..bu aracı aldığım günden bu yana konsoldan gelen çıtırtılar bana verdiği güvensizlik hiç birşey hoşuma gitmedi değerli dostlar..ve araç kendi kendine prim yaptı şuan 10 bin kmde ve değeri mayıs haziranda 60 62 bin tl ediyor..şimdi ise 57 58 bin TL ediyor..aracımı hem ben okula başlarsam kullanıcam gidip gelicem hemde babamın kendi aracı ayrı olarak var ama ynede aile aracı olarakta bi yere giderken kullanacağız fakat en çok ben kullanıcam..

bir çok c segmenti aracı test edip kullandım fakat hepsinde var bu rüzgar ve yol sesi..d segmenti tabi böyle değil onlarda daha yüksek hızlarda aynı sesler mevcut..bu araba 60 bin lirayı hak etmiyor diye düşünüyorum ve mayıs haziranda satıp 3 4 ayda arabasız kalıp eylül ekim gibi d segmenti bi araç almayı düşünüyorum 60 63 bin tl gibi fiyatlara..onu alınca artık çok uzun zaman kullanacağız..

c5 çok hoşuma gidiyor ve son çıkan c5lerde 1.6 e hdi executive olanlarda manuel viteste var ve ondan almayı planlıyorum onların otomatiği edc gibi değil çünkü çok hissettiriyor geçişleri vs tek kavramalı oldugu için..o istediğim c5 şuanda 66 bin tl 2013 model ve 20 bin kmde..eylül ekimde aracın yeni kasasıda geleceği için bu kasa fiyatının birazcık daha düşeceği kanaatindeyim..fakat endişelerim var acaba aracı aldıgımda baskı balatalar hemen bitermi böyle sorunlar yaşayanlar olmuş veya başka sorunlarla karşılaşırmıyım?ikinci el çok temiz bir araç alıcam..passat çok pahalı aynı donanımdaki passatı en az 20 bin tl fazlasına alıyorsun..latitude almayı istemiyorum çünkü çok büyük..508 ise manuel vitesi yok gibi birşey çok az var onuda o yüzden eliyorum ve sadece c5 kalıyor geriye..sizce hata etmiş olurmuyum fluencei satıp bu araçtan alsam..ne olursa olsun bu araçtan kurtulmam lazım çünkü konforunu hiç beğenmedim ..c5 alsam uzun yıllar sorunsuz kafam ağrımadan binermiyim değerli arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkantaskin -- 22 Şubat 2014; 22:37:45 >

• C5 hantal bir araçtır.Bağırır bağırır gitmez bi türlü.Konforu falan güzeldir.Fluence C segmentinin en altındaki araçlardan.Yani düzgün bi C segmenti araç işinizi görür diye düşünüyorum. Fiat Bravo-Citroen C4 (yeni) Ford Focus-Opel Astra bakmalısınız bence.Fluence i katlarlar.
  • Gözüm ağrıdı 5 sn baktım da Okunmaz aga bu
  • Cruze'un d segmenti olduğunu nereden cikarttiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Gözüm ağrıdı 5 sn baktım da Okunmaz aga bu

Al benden de o kadar, hele mobilden okuyorsan

• "Cruze böyle değildi d segment araç olduğu için" yazısını gördüm okumayı bıraktım.

• C5 yanına 508 ekle cruze'da f/p aracıd tamam ama o kadarda abartmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 520i almayı düşünüyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

C5 hantal bir araçtır.Bağırır bağırır gitmez bi türlü.Konforu falan güzeldir.Fluence C segmentinin en altındaki araçlardan.Yani düzgün bi C segmenti araç işinizi görür diye düşünüyorum. Fiat Bravo-Citroen C4 (yeni) Ford Focus-Opel Astra bakmalısınız bence.Fluence i katlarlar.

Ford focusu test ettim çok beğendim yola yapıştı resmen araç rüzgar sesi çok azdı..astrayıda test ettim oda çok konforluydu rüzgar sesi vardı biraz tabi c segmenti oldugu için..fakat c5 le benim aracım aynı değer ediyorken gidipte 60 bin tlye c segmenti almak istemiyorum tekrar..cıtroenin şuandaki motoru 115 hp oldugu için çokta hantal değil diyorlar benim korktugum çıkaracagı sorunlar sadece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Gözüm ağrıdı 5 sn baktım da Okunmaz aga bu

Fluence i 60 bin tlye satıp aynı paraya c5 in en fulünü almalımıyım sizce çok sorun çıkarırmı o araç sorum bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Cruze'un d segmenti olduğunu nereden cikarttiniz?

beyefendi o çok tartışmalı bir konu bazı yerlerde d yazıyor bazı yerlerde ise c ..segmentini önemsemeyelim fakat rüzgar sesi vs bu kadar yoktu diyeyim sadece..c5 bütün bu araçlardan çok daha konforlu ve sessiz bir araçmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

"Cruze böyle değildi d segment araç olduğu için" yazısını gördüm okumayı bıraktım.

sahibinden comda vs hep d segmenti yazıyor ama o araç zaten kalitesiz bi araçtı segmentini önemseme gerek yok onun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

C5 yanına 508 ekle cruze'da f/p aracıd tamam ama o kadarda abartmayın.

Yazdığınızı anlayamadım daha anlaşılır yazmanız mümkünmü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkantaskin

quote:

beyefendi o çok tartışmalı bir konu bazı yerlerde d yazıyor bazı yerlerde ise c ..segmentini önemsemeyelim fakat rüzgar sesi vs bu kadar yoktu diyeyim sadece..c5 bütün bu araçlardan çok daha konforlu ve sessiz bir araçmış..

Tartışılacak birşey yok. Cruze C sınıfı bir araçtır. Her c sınıfı araç aynı oranda izaolasyona sahip değildir. Izaolasyon kendi başına araç sınıfı değerlendirmesi yapılacak bir konu da değildir.

Hydraactiv suspansiyona sahip thp motorlu exclusive donanım bir c5 alabiliyorsaniz bindiginiz en konforlu araç olur.

Ancak araç tercihini yaparken başkalarının tasvirlerini okurken ve kendi değerlendirmenizi yaparken ölçüyu kacirmamaya dikkat edin bence. En şöyle. .en böyle. . Söylemleri hiç de mantıklı değil. Beklenti oranı artarken, reelde edeceğiniz tecrübe o oranda sizi mutsuz edebilir.

• quote:

quote:

quote:

Tartışılacak birşey yok. Cruze C sınıfı bir araçtır. Her c sınıfı araç aynı oranda izaolasyona sahip değildir. Izaolasyon kendi başına araç sınıfı değerlendirmesi yapılacak bir konu da değildir.

Hydraactiv suspansiyona sahip thp motorlu exclusive donanım bir c5 alabiliyorsaniz bindiginiz en konforlu araç olur.

Ancak araç tercihini yaparken başkalarının tasvirlerini okurken ve kendi değerlendirmenizi yaparken ölçüyu kacirmamaya dikkat edin bence. En şöyle. .en böyle. . Söylemleri hiç de mantıklı değil. Beklenti oranı artarken, reelde edeceğiniz tecrübe o oranda sizi mutsuz edebilir.

Beyefendi cruze u kendi kafama göre şu segment diye söylemedim tabiki:) sahibinden comda d segmenti diye yazıyor bir kaç bayiye sordum onlarda d dediler fakat c diyenlerde oldu o yüzden tam bilmiyorum..dediğim gibi kalitesizdi zaten çok araştırmadım önemli bir araç değil o kadar..c5 i thp olandan değil aynı hydraaactiv süspanliyonlu dizel olanından almayı düşünüyorum 1.6 e hdi dizel..alan kişiler konforundan çok fazla memnunlar bende tahmin edebiliyorum konforunu..kendi aracımın 60 bin tl değeri olması beni üzüyor zaten bu paraya d segmentine binmek varken neden bu araca bineyim diyorum hemde hiç konfor yok araçta..c5in ikinci eli biraz sıkıntılı ama inşallah onu uzun yıllar kullanıcaz alırsak..reelde o sıkıntıları yaşamadan işte sizlere danışmak istedim bende..o sıkıntılar beni öldürüyor gece uykularım kaçıyor fluence bu sorunları yaşadım artık o araçtada yaşamak istemem açıkçası bütün endişem bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkantaskin -- 22 Şubat 2014; 21:45:19 >

• quote:

quote:

C5 hantal bir araçtır.Bağırır bağırır gitmez bi türlü.Konforu falan güzeldir.Fluence C segmentinin en altındaki araçlardan.Yani düzgün bi C segmenti araç işinizi görür diye düşünüyorum. Fiat Bravo-Citroen C4 (yeni) Ford Focus-Opel Astra bakmalısınız bence.Fluence i katlarlar.

Ford focusu test ettim çok beğendim yola yapıştı resmen araç rüzgar sesi çok azdı..astrayıda test ettim oda çok konforluydu rüzgar sesi vardı biraz tabi c segmenti oldugu için..fakat c5 le benim aracım aynı değer ediyorken gidipte 60 bin tlye c segmenti almak istemiyorum tekrar..cıtroenin şuandaki motoru 115 hp oldugu için çokta hantal değil diyorlar benim korktugum çıkaracagı sorunlar sadece..

Rüzgar konusunu pek sıkıntı etmemelisin bence.He Symbole binersen cam açıkmı kapalımı belli deil deli gibi rüzgar sesi gelir.Ama HB C segmenti bir araç C5 almaktan daha iyidir.İşiniz genelde uzunyolda geçiyorsa he o zaman önemli bi olay bu yalıtım.Ama senede 1500-2000 km uzunyol için şehir içinde D segmenti ilginç şanzumanlı aracın kahrı çekilmez.

• C5 Fluence'dan çok çok daha iyi bir araç, illa ki ikisi arasında kalındıysa C5'e hertürlü geçilir bence.

• quote:

quote:

quote:

Rüzgar konusunu pek sıkıntı etmemelisin bence.He Symbole binersen cam açıkmı kapalımı belli deil deli gibi rüzgar sesi gelir.Ama HB C segmenti bir araç C5 almaktan daha iyidir.İşiniz genelde uzunyolda geçiyorsa he o zaman önemli bi olay bu yalıtım.Ama senede 1500-2000 km uzunyol için şehir içinde D segmenti ilginç şanzumanlı aracın kahrı çekilmez.

Aracımı ara sıra ailemde kullanacağı için hb düşünmüyorum..c5 şanzımanı dediğiniz gibi çok kötü bir otomatik şanzıman ama ben manuel almayı düşünüyorum manuel sorunsuz bir şanzıman..aracımı hem e 5te hem şehiriçi kullanıcam..hb c segmenti araçta iyi bir araç yne 55 60 dolaylarında ama az para değilki..bu yüzden işte bütün kafamın karışması..c5 hem üst bir araç hem yakıtı az hemde çok konforlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangalay

C5 Fluence'dan çok çok daha iyi bir araç, illa ki ikisi arasında kalındıysa C5'e hertürlü geçilir bence.

İkiside aynı para ediyor öyle birşey olduki 54 bin tlye fluence aldım değeri 60 bin tl oldu..c5in değeri şuan ikinci el 20 bin kmde 67 bin tl..eylül ekimde 61 62 bin tl olacak..dolayısıyla 54 bin tlye 88 bin tl lik aracı almış olacaksın sıfırı şuan 88 bin tl benm almak istediğim c5in çünkü..cevabınız için teşekkür ederim
  • hangi bayi cruze d segmenti dedi size

kafayı rüzgar sesine taktıysanız bunun ağa babası passat tır...
  • dostum bence en doğru kararı vermişsin başka modellere bakma bence hantal mantal diyor bazıları geç onları konfor yol tutuş malzeme kalitesi güven herşey C5 te tank gibi araba bence segmentinin en yakışıklısında.C5 le bi aracı yanyana koy ve uzaktan bak ne demek istediğimi anlayacaksın...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.