Şimdi Ara

Fluence müzik sistemi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fluence 2011 privilage modelini yeni aldım. Araçta usb den müzik dinlemek isterdim. Lakin usb soketi yok. Araçta beyaz ve kırmızı olmak üzere 2 adet aux çıkışı var.

Sizden ricam müzik dinleme konusunda(telefon bluetooth u dışında) en ergonomik yöntem hangisi? Bu cihazlar dışında o aux girişlerini usb ye çevirip dinleyebilir miyiz?

• Hocam kendi aracimda Bluetooth ile müzik dinleme yok bu yüzden Aux kullanıyorum ve ses kalitesi inanılmaz kötü oluyor. Kesinlikle tavsiye etmem aux'u.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aux CD ile birlikte en kaliteli ses alabileceğiniz yöntemdir. Bu ses kötüyse üç ihtimal var;

-telefon kötü

-kablo kötü

-şarkının kalitesi düşük

Bizim corollada toyota touch 2 sistem var. Spotify ile bluetoothda kullanıyorum. Direksiyondan kontrol ve ses kalitesi ile memnun ediyor. USB, hafıza kartı artık çağ dışı kaldı. Telefondan dinlemek en kolayı ve hızlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AUX girişinden, USB ye çeviren cihazlar çok ucuz, ayrıca telefonunuzu AUX kablosu vasıtasıyla bağlayıp müzik dinleyebilirsiniz ben öyle yapıyorum.
  • Eskiden bende de privelage fluence vardı. Bluetooth ile kullanıyordum. Hem telefon görüşmesine hemde müzik için ideal oluyordu.

ama siz sadece usb çıkışı istiyorsunuz..

Sizdeki modelin muhtemelen radyo arkasında usb çıkış yeri vardır ancak kablo takılı değildir. Youtube'den araştırın. Hatta şu videoya bir bakın isterseniz.

Orjinal parça kodu ile sipariş edip takarsınız.
    https://www.youtube.com/watch?v=hACuOJuzsmg

o iki renkli çıkışa teknomarketlerden 10 lira civarına AUX kablosu alır ucuna istediğiniz telefonu vs bağlarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 26 Mayıs 2017; 17:27:36 >

• Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiorino'ya Müzik Sistemi...
    16 yıl önce açıldı
    Peugeot 301 ses sistemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TramontanaR

Hocam kendi aracimda Bluetooth ile müzik dinleme yok bu yüzden Aux kullanıyorum ve ses kalitesi inanılmaz kötü oluyor. Kesinlikle tavsiye etmem aux'u.

Usb kadar pratik değil ama Aux un kötü olmaması lazım.

• Aux ile bağlanabilir küçük basit bir Mp3 player alın. Aliexpress de 10-50 TL arası fiyatlardan alabilirsiniz.

• Merhaba konu çok eski ama bende aux girişinden bıktım ve usb aparatı siparişi verdim. Gel görki boyutu bizim aux girişinden büyük. Aracı kesmek istemiyorum birde auxta eksi var artı yok çakmaktan mı çeksek filan dedi arkadaş. Bunu düzgünce ebatları uygun şekilde yapan elektrikçi varmıdır acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.