Şimdi Ara

Fluence Bose ses sistemi yetersizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
10.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar renault fluence 2010 105 bg lik privilege modeli var. Aracın kullanım klavuzunda bose ses sistemi kullanım klavuzu olarak geçiyor fakat ses 20 den yukarı çıktığında rock equalizer ayarında basslar çok berbat veriyor.
    Bose ses sistemi ise bu kadar berbat ses vermesi normalmidir. Hepsiburada dan jbl gto508c kit aldım gelecek. Geldiğinde bu mid takımını takmak istiyoruf fakat bu sistem tatmin edici olur mu. Çok yüksek abartılmış bir ses sistemi aramıyorum fakat basslar rock müziklerde tatlı versin yeter. Kapıyı söktüğümde fotoğraf çekmiştim. Fotoğrafıda yüklüyorum şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bose sistemler hakkında nerde yazı görsem herkes çok iyi olduğundan bahsediyordu, merak ettim benim de mesajım dursun hem de konu üste çıkmış olsun.
  • Merhaba insignia cosmo+stil paket kullanıyorum ve bose ses sistemi var bu paketin içinde. Yüksek kaliteli müziklerde çok çok güzel ama bazen müzikten mi radyo istasyonundan mı anlamıyorum son seste bozulmalar oluyor ama son seste. Onun haricinde çok tatmin edici. Ön kapılarda Bose yazıyor. Saygılarımla

• Kapıdakiler kaç cm 13 mu
    Megane Grand tour da bile 13 var oda bozuyor

Hoparlörlerin tahminimce küçük olmasından

• aslında bose ses sistemi yazısı sadece kullanım klavuz kitapçığının kağaında yazıyor. hoparlörün fotoğrafını çektim. dıştan dışa 13cm. ve hoparlörde hiçbir yazı marka vs belirtilmemiş. söküp arkasına bakmak lazım fakat yalıtımınıda yeni hoparlör gelmeden sökmek istemedim.  Fluence Bose ses sistemi yetersizliği
  • Sizin soru ile direkt alakalı olmayabilir ama Dinlediğiniz müzikleri (cd-mp3 vb.) internetten indirirken 320 kpbs kalitesinde indirirseniz bariz ses farkını fark edebilirsiniz.

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Hoparlör yetersiz daha kaliteli olunca bu sefer daha çok bozulacak

Zaten aux ve usb den cd çalardaki mp3 waw track gibi ses kalitesini alamazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiesta ses sistemi önerisi ?
    9 yıl önce açıldı
    Logan'da ses sistemi
    14 yıl önce açıldı
    Duster Ses Sistemi Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Müzikleri Spotify ile en yüksek kalitede indiriyorum 320 kpbs yani. o halde patlak bass veriyormuş gibi ses geliyor seviye 20 den sonra.son seviye ise 32
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Hoparlör yetersiz daha kaliteli olunca bu sefer daha çok bozulacak

Zaten aux ve usb den cd çalardaki mp3 waw track gibi ses kalitesini alamazsın

daha çok bozulacak derken. telefon kablosuz olarak bağlı ve müzik kalitesi 320 kbps olarak oyatıyorum. yeni takacağım hoparlör jbl gto 508 c serisi. hoparlör kalitesi artınca daha kötüye mi gider demek istiyorsunuz ses.
  • mustafapusti kullanıcısına yanıt
    ben orada 320 kbps den bahsettim yani müziğin kalitesinden bana göre daha iyi alman lazım

bende oval dls marka var ses sistemine yakın ses alıyorum son ses banamısın demiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

ben orada 320 kbps den bahsettim yani müziğin kalitesinden bana göre daha iyi alman lazım

bende oval dls marka var ses sistemine yakın ses alıyorum son ses banamısın demiyor

anladım. 320 olarak sürekli dinliyorum. eğer jbl daha iyi ses verirse sonrasında arka kapılarıda jbl olarak değiştireceğim. benim en çok merak ettiğim konu üzerindeki daimi hoparlör gerçekten bose marka mı. eğer öyle ise bu kadar kötü ses vermesine çok şaşıyorum.
  • Ya yok fluencedeki bosenin gerçek bildiğimiz kaliteli bose ile filan alakası yok.. Yalandan bose yazıyolar isim hakkı almışlar gibi sadece.. Bende dinledim fluence de benim arabanın standart ses sisteminden bile kötü.
  • bose ses sistemi gerçekten ciddi anlamda kaliteli ve yüksek ses veren bir sistemdir.gerçek bose ses sistemlerinde radyonuzu açınca veya arabayı çalıştırınca bose yazısı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Ya yok fluencedeki bosenin gerçek bildiğimiz kaliteli bose ile filan alakası yok.. Yalandan bose yazıyolar isim hakkı almışlar gibi sadece.. Bende dinledim fluence de benim arabanın standart ses sisteminden bile kötü.

haklısınız. benimde bildiğim bose kalitesi tartışılmaz bir kalite fakat şuanki ses sistemi o kadar vasat ki telefona kulaklık takıp dinleyesim geliyor müzikleri. hoparlör değiştirğinde arka tarafın fotoğrafını çekip atacağım buraya. sökülmeden tam olarak ne olduğunu asla bilemeyeceğiz sanırım.
  • Seni ısmail berke'ye yollamak lazım 2012 öncesi yerli üretimde bose müzik sistemi yok diye biliyorum.

• Fluencelarda Bose yok ki.
    Bose olsa hoparlorlerde yazar ve Renault bunu extra paraya satar.
    Fluenceları bırak yerli Renaultlarda Bose olmadı hiçbir zaman.
  • fluence 2010 ilk seri olarak aldık ve hiç bir parçası değişmedi bu yüzden hoparlör hala orjinal olarak duruyor. yanında gelen sadece ses sistemi için kitapçığın fotoğrafını çektim.

• mustafapusti kullanıcısına yanıt
    Aracınızda bose ses sitemi olduğuna emin miyiz ? bose ses sitemi olsa her yerde bose yazar yazıyor mu? genelde kitapcıklar araca özel değil modele özeldir yani her pakete ayrı kitapcık değil tüm paketlere tek kitapcık konulur kapı döşemenizin üstünde bose yazıyor mu ?
  • Benim bindigim aracin herhangibiryerinde bose yazip yazmadigini hatirlamiyorum ama satis temsilcisi ozaman aracta opsiyon olarak ses sistemi var demisti. Bosemidir degilmidir hatirlamiyorum ama dalga gecmistik muzigin sesini acinca bumu ses sistemi diye..

• Fluence'lerde ilk seri veya makyajlı seri farketmiyor bose ses sistemi yoktur. Renault'da sadece latitude executive modelinde bose vardı. Onun dışında bose hiç olmadı. Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_alpay -- 7 Ağustos 2016; 23:28:36 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.