Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ ntquartex : Birinci husus araba yolda kalmayacak. Sabah marşa bastığımda çalışacağından emin olacağım. 2000 megane az bir süre kullandım ama kullandığım bana yetti, gördüklerim de. Zamanında şahin de çok satyordu ama iyi demek mümkünmüydü ?

@ msaltik : Cevap cevap diyorsun, senin cevabın zaten bu forumda, git scenic başlığına bak bakalım. O zamanlar bu arabaları alanlar özellikleriyle mutluydu şimdi yazılanlara bak bakalım. Öyle arabada şu var bu var demeyle olmuyor bu işler.
  • Arkadaşlar şimdi arabanın şu eksisi var denilince Murat sen başta olmak üzere alınanlar var,kusura bakmayın.
    Ya neyi varsa ne sorunu varsa,kim neresini beğenmediyse bilelim.Alınır veya alınmaz için değil.Aksine artılarını,iyi yönlerini de bilelim.Alınır veya alınmaz için değil.

Demek istediğim bagajının böyle olması bir eksi,eski el freni tasarımını bende beğeniyordum-beğenmeyenler var hadi bunu geçtik,alt versiyonlarda kart sisteminin olmaması eksi,viraj lambaları olmaması eksi,panaromik cam tavan olmayışı eksi,alt versiyonlarda esp alınamayışı eksi...
    daha sayılabilecek çok şey var.Bunların artı olduğunu iddia eden var mı?Yok.
    Ama bunlar yazılınca Murat mesela sen,kart olmayıversin anahtarla yorulacak mısın veya bagaj içine girsin ne kadar yer kaplıyor ki vs. tarzı yorumlar yapıyorsun.Bunun yüzünden almayacaksanız almayın arabayı diyorsun.

İyi de bunlar arabanın eksileri,yazılmasın mı buraya?Artılarını yazıyoruz eksilerini yazmasın mı arkadaşlar?Bence yazılsın ki bilelim.Tamam bagaj demiri için arabayı almayacak değilim ama ne kusuru var hem tasarımda,hem yol tutuş vs.de bilmek istiyorum.Eksileri veya kendi görüşlerimizi yazmak ne zamandan beri çamur oldu?Arkadaşın dediği gibi "Sapla samanı birbirinden ayırmayı bilmek lazım." .

Son olarak mesajlarının çoğunda focusa traktör demeye devam ediyorsun,aşağılıyorsun buna hiç gerek yok.Focusta çok ses var diye defalarca söyledin,tartıştık,hala devam etmenin bir lüzumu yok.En azından bu başlıkta gerek yok.

Almamak için sebepten ziyade arabanın artısını,eksisini öğrenmek istiyorum ben!

• Nacizene bir ek... kOLTUKLARI NE KADAR YATIYOR DİYE SORU VAR...YUKARIDA . OKUDUM.....2'004 ten bu yana COROLLA SOL kullanıyorum..Arka koltuklar tam yatıyor...Arka bagajla birleşiyor...ÜMRANİYEDEN BAHÇEŞEHİR HADIMKÖYE 1 AD. 60 LIK 180 CM PANEL 3 ADET 60 LIK 160 CM LİK PANEL RADYATÖR...TOPLAM 4 PANEL RADYATÖRÜ BEN TAŞIDIM....TAM YATAN ARKA KOLTUK VE ARKA BAGAJ DAHİL.... Saygılarımla ilanımdır.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 10 Kasım 2009; 11:42:14 >
  • Ben yazdım zaten de çok değişeceğini sanmıyorum.Belki bir süre sonra opsiyonları genişletirler o kadar.

Test sürüşüne çıkan fazla kimse de olmadı başlıkta.
    Ah gidemedim ben de bir türlü şu bayiye,çıkabilsem.Belki haftasonu fotoğraf makinamı alıp giderim sürüşe çıkamasam da uzun uzun bakarım aracın detaylarına güzel olur.
  • Fransa üretimi makyajlanmış Renault Clio II HB kullanıyorum tam 6 yıldır. Ekonomikliği ve dayanıklılığı açısından memnun kaldım. Satın alma kararımda fiyatının özelliklerine göre ucuz olması önemli rol oynamıştı. Benim için en iyi tercihti ve pişman etmedi. 6 yıllık deneyimlerim ve araştırmalarımdan şu söyleyebilirim. Renault kalitesiz bir marka değil. Fakat Türkiye'de üretilen symbol ve ithal Clio II HB arasında çok kalite farkı var. 2004 model Clio II HB yi 2009 model symbol e tercih ederim.
    Fluence için ise
    - Ben Türkiye'de üretilen Renault modellerine çok güvenmiyorum. İthal Megane ile Fluence arasında kalite farkı var mı merak ediyorum? İthal Megane II HB ve Türk malı Sedan ı arasında kalite farkı var mıydı?
    - Fluence tasırım, kalite, teknik özellikler vs. açısında iyi bir araç olabilir. Ama piyasada bu sınıfta çok iyi araçlar var, Corrola, Civic, Astra, Jetta, hatta i30 ve Cee'd. Megane Sedan bütün bu araçları satış rakkamlarında açık ara ile geçmişti ve Türkiye'nin bütün sınıflarda en çok satan aracı olmuştu. Ana sebebi de tasarım ve kalitedeki üstünlüğü değil, kalitesi ve özelliklerine oranla düşük alış fiyatı ve servis ekonomikliğiydi. Bence Fluence'ın 40.000 TL civarı fiyatlarıyla Türkiye'nin en çok satan aracı olamaz hele bu kriz ortamında. Hatta bence rakiplerine karşı kendi sınıfda da pazar payı kaybedecektir. Hala sınıfda en çok satan olabilir ama eskisi gibi olmaz. Eskisi gibi olmak için giriş modelinin fiyatının en azından 35.000 TL olmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

fiyatlar mutlaka düşecektir... Megane HB de düşüş oldu bile.. Bu kaçınılmaz...

Ömür Hoca bari sen de bi git de test sürüşüne, en azından test sürüşü yapmış bi tek ben olmıyım, yorumlarım göze batıyo sonra...

Oo Murat iyi bir haber verdin bana.Megane Hb Dynamic 43.350 TL olmuş.Yaklaşık 1500tl indirim olmuş,darısı renonun diğer modellerine.Megane hb'ye alıcı gözüyle bakabilirim yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 10 Kasım 2009; 11:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirparcasi

Fransa üretimi makyajlanmış Renault Clio II HB kullanıyorum tam 6 yıldır. Ekonomikliği ve dayanıklılığı açısından memnun kaldım. Satın alma kararımda fiyatının özelliklerine göre ucuz olması önemli rol oynamıştı. Benim için en iyi tercihti ve pişman etmedi. 6 yıllık deneyimlerim ve araştırmalarımdan şu söyleyebilirim. Renault kalitesiz bir marka değil. Fakat Türkiye'de üretilen symbol ve ithal Clio II HB arasında çok kalite farkı var. 2004 model Clio II HB yi 2009 model symbol e tercih ederim.
    Fluence için ise
    - Ben Türkiye'de üretilen Renault modellerine çok güvenmiyorum. İthal Megane ile Fluence arasında kalite farkı var mı merak ediyorum? İthal Megane II HB ve Türk malı Sedan ı arasında kalite farkı var mıydı?
    - Fluence tasırım, kalite, teknik özellikler vs. açısında iyi bir araç olabilir. Ama piyasada bu sınıfta çok iyi araçlar var, Corrola, Civic, Astra, Jetta, hatta i30 ve Cee'd. Megane Sedan bütün bu araçları satış rakkamlarında açık ara ile geçmişti ve Türkiye'nin bütün sınıflarda en çok satan aracı olmuştu. Ana sebebi de tasarım ve kalitedeki üstünlüğü değil, kalitesi ve özelliklerine oranla düşük alış fiyatı ve servis ekonomikliğiydi. Bence Fluence'ın 40.000 TL civarı fiyatlarıyla Türkiye'nin en çok satan aracı olamaz hele bu kriz ortamında. Hatta bence rakiplerine karşı kendi sınıfda da pazar payı kaybedecektir. Hala sınıfda en çok satan olabilir ama eskisi gibi olmaz. Eskisi gibi olmak için giriş modelinin fiyatının en azından 35.000 TL olmalıydı.

Yapma bunu :) Ne kötülüğünü gördün yeni symbolün.

• Ben size iyi niyetle eksik gördüğüm noktaları ve bunun mantığını aktarmaya çalıştım ama siz halen kalkıp bana bu arabayı almamak bir neden söyle diyorsunuz. Görünen o ki ya kendi kararınızı veremiyor ya da kararınıza güvenemiyorsunuz. Ek olarak kimseye nereye ne yazacağımı soracak değilim, beğenmezseniz okumazsınız olur biter.
  • yaw bu kadar tartışacak birşey yok,beğenen alır,beğenmeyen almaz,istediğini alır.
  • yuvarlak bir cevap,haydi hayırlısı, dediğim gibi iş öyle bir noktaya geldiki bu konuda detaylara bakar oldum.
  • kuvvetle muhtemelde öyledir.
  • Arkadaşlar fluansın boyutları detaylı olarak denk geldi mi size bir yerde?
    Megan3le kıyaslamak istiyorum da,onun broşüründe bu veriler mevcut.
    Fluansın broşürü çıktı mı pdf olarak falan?Sitesinde form dolduruluyor da kargoyla falan uğraşmak istemiyorum,bilgilerimi vermek de istemiyorum açıkçası.
  • arkası aynı mondeo o ne ole cok kotu reno anca clıo yapsın beceremıyo artık
  • evet ben de az önce farkettim arka dizayn hakkaten çalınmış

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__

Benim bildiğim Fluence boyutları şu şekilde
    Uzunluk: 462 cm, Genişlik: 181 cm, Yükseklik: 148 cm, Dingil Mesafesi: 270 cm

• Herhalde öyle.Çünkü bende megane sedan ve megane 3 hb'nin broşürleri var da son sayfalarında detaylı olarak,grafik destekli boyutlar verilmiş.İstediğim bu tarz birşeydi.Aman neyse.

Evet araç birkaç modeli andırıyor ama bir kopya denemez.Günümüzde çoğu araç birbirine benzer hale geldi zaten.
    Üstteki fotoğrafta anteni çok mu uzun,bana mı öyle geldi.
  • Civicin falan aynısını yaptılardı galiba.
    Porsche taklidi varsa almayı düşünürüm ben.
    Akşamları gezerim karanlıkta kimse anlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

kuvvetle muhtemelde öyledir.

kursad_75'den mi bu cümle...

onu hatırlattı bana

dediğin kişiden dediğin cümleyi hatırlayamadım,asli ile aynıdır,yani benden,orijinaldir.çinli işi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyky

evet ben de az önce farkettim arka dizayn hakkaten çalınmış

Benim bildiğim Fluence boyutları şu şekilde
    Uzunluk: 462 cm, Genişlik: 181 cm, Yükseklik: 148 cm, Dingil Mesafesi: 270 cm

alttaki neyse daha asil ve klas duruyor,doğruya doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Civicin falan aynısını yaptılardı galiba.
    Porsche taklidi varsa almayı düşünürüm ben.
    Akşamları gezerim karanlıkta kimse anlamaz.

• AZ ÖNCE TEST SÜRÜŞÜNDEN GELDİM ARKADAŞLA İŞ ÇIKIŞI GİDELİM HADİ DEDİK VE GİTTİK KULLANDIĞIMIZ ARAÇ EN FULDÜ

1.DİREKSİYON ÇOK TATLIYDI ÇOK KOLAY VE RAHAT ÇEVİRİLİYOR.

2.ARAÇIN HIZLANMASI ÇOK ATİK HEMECİK 130 OLDU BİRDEN. ATIYOR KENDİNİ ARAÇ SÜPERDİ ZORLANMADAN İVMELENİYOR.

3.TRAŞLANMIŞ VE YAMALI ASVALTTAN GEÇTİM ÇOK İÇERİ SES ALIYORDU HELE TAŞLANMIŞ YOLDAN GEÇERKEN BİR ARA UĞULTU GELDİ İÇERİYE.

4.ARKA TARAFTADA YOLCULUK YAPTIM BAYA Bİ GENİŞ RAHAT RAHAT YOLCULUK YAPILIYOR.

HAVA KARANLIKTI YOL AYDINLATMALARIYLA GİTTİK PEK MALZEMESİNİ İNCELEYEMEDİM.

SONUÇ:BU ARABA ALINIR..... VE BENDE ALICAM İNŞ RESİMLERİNİ YÜKLERİM ALINCA
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.