Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msaltik

alttakinin sadece motoruyla üstteki satın alırsın zaten büyük ihtimalle

kursad'ın cümlelerini nasıl anımsamazsın yaa, hatta çok takılırdım ben ona...

-aracın ne olduğunu bilmediğimden dolayı fiyat ve kaliteden ziyade olaya tasarım olarak yaklaşmıştım.
    -senin kadar çok fazla takılmadığımdan ayrıca sontradan "katılımcı" durumuna geçtiğimden, inan hatırlayamadım

• quote:

neyse sonunda test yaptıktan sonra birisi konuştu... En azından arabayı canlı görmesi de yeter bana

dostum, 3 numaralı izleniminde, uğultu dediğin camdan gelen rüzgar sesi mi. yoksa asfalltan dolayı lastik sesi falan mı duydun. Ben sıfır asfaltta ve kısa süre beton yolda kullandığım için bişe diyemiyorum. Ben 130'u geçtikten sonra rüzgar sesi duydum...

YOK LASTİK SESİ DÜZ TEMİZ ASFALTTA GİTTİĞİMDE SORUN YOK SES YOK AMA TIRAŞLI VE YAMALI BOZUK ASVALTTA SES GELDİ BARİZ ŞEKİLDE YALAN SÖLEMİYOM BENİ CLİO III DAHA AZ SES ALIYO GİBİME GELDİ ACABA LASTİK EBATLARI FALANA FARK EDERMİ BİLEMİYORUM TABİ

SATIŞ ELEMANI AYNI SINIF ARAÇLARLA TANITIM SÜRÜŞLERİNDE (BELİRTECEĞİM ARAÇLARLA ) KIYASLAMALARIN YAPILDIĞINI SÖYLEDİ ARAÇLARDA KÖTÜDEN İYİYE FOCUS-JETTA-COROLLA=FLUENCE DEDİ HELE FOCUSUN SES OLAYINDA COK BAŞARISIZ OLDUĞUNU BELİRTTİ EN SESSİ DİREK İÇTE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

• Lastik havası ve lastik markası çok farkettirir
    Ki bayii lerdeki lastik havalarını bilirsiniz..

Şahsen en dolu Megane II 1.5dCi 105ps yi Fluence e tercih ederim
    eski bir kasayı almak çok kafama takılmaz ise

hepsi bir yana Megane Sport Tourer daha mantıklı geliyor.

Eğer Renodan binek araç alacak isem

Megane Sport Tourer
    Megane II
    Fluence

benim sıralamam olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperella

Lastik havası ve lastik markası çok farkettirir
    Ki bayii lerdeki lastik havalarını bilirsiniz..

Şahsen en dolu Megane II 1.5dCi 105ps yi Fluence e tercih ederim
    eski bir kasayı almak çok kafama takılmaz ise

hepsi bir yana Megane Sport Tourer daha mantıklı geliyor.

Eğer Renodan binek araç alacak isem

Megane Sport Tourer
    Megane II
    Fluence

benim sıralamam olurdu.

hani görüşlerinize saygılıyım ama neden fluenceyi en sona koydunuz ..bilgilenmek açısından paylaşırsanız sevinirim..teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

arkası aynı mondeo o ne ole cok kotu reno anca clıo yapsın beceremıyo artık

valla ne denirki size şimdi???
    arkadaşım dünyada kaç kişinin markalara dizayn yaptığını biliyormusunuz???direkt olaya çalıntı demişsin...hadi çalıntı olsun...hadi aşırmış olsunlar...sonuç ne sonuç???traktör focus olsaydı çok süper olmuş derdin...ismine para verilen vw yapmış olsa müthiş derdin... vsvsvsv bu bole uzayıp gider...reno çamurculuğu reno düşmanlığıı neden??? büüyk ihtimal sen auidi q80.0000 e biniyosundur...sebep sonuş..elle tutulutr bişeyler yaz gerçekten bişeyler eksikse hatalıysa hekes faydalansın...yoksa bole butarz yuvarlak konuşmalar çamurculuktan öteye geçmez...bak adam aşağıda gitmiş yapmış test sürüşünü yazmış eksigini gediğini...objektif olalım arkadaşlar...sizin burda yalan yanlış yaılarınıza bakıp insanlar karar veriyor...sorumluluğu var burada yazı yazmanın...lütfen

• @ingeniatorem

Fluence i son sıraya koydum şundan.
    En azından bu konuda tam anlamı ile tarafsızım.

Hepsinin en dolu modeli motor seçenekleri aynı.
    Hepsi Reno. Yani marka güvenilirliği açısından aralarında fark yok.
    İçlerinde işçilik ti görsellikti en dolu donanımları arasında aman aman fikir değiştirtecek kadar fark yok. Yada ben böyle düşünüyorum.

İşte tüm bu noktalarda 3 aracı birbirinden ayıracak bir neden bulamaz iseniz o zaman sıra dış tasarıma gelir.

Sport Tourer SW olması nedeniyle kesinlikle araçta önce genişlik arayan ben için ilk sıraya oturuyor.
    Megane II de kesinlikle beğendiğim dış tasarımı ile Fluence in önüne geçiyor kanımca.

Yalnız şuda bir gerçek 17" çelik jantlı spor paketli bir Fluence tasarım konusundaki eleştirileri bir anda çöpe atar cinsden.
    Fakat fiyatıda malum.

Dediğim gibi belli başlı önemli kriterlerde denge sözkonusu ise benim için son tercih kasa oluyor.

Ama farklı 2 marka olsa kesinlikle güzel kasa lı modeli eleyebiliri.

Yeni Partneri , Yeni Kangoo ya karşı elediğim gibi.

Umarım izah edebilmişimdir.

• quote:

@ingeniatorem

Fluence i son sıraya koydum şundan.
    En azından bu konuda tam anlamı ile tarafsızım.

Hepsinin en dolu modeli motor seçenekleri aynı.
    Hepsi Reno. Yani marka güvenilirliği açısından aralarında fark yok.
    İçlerinde işçilik ti görsellikti en dolu donanımları arasında aman aman fikir değiştirtecek kadar fark yok. Yada ben böyle düşünüyorum.

İşte tüm bu noktalarda 3 aracı birbirinden ayıracak bir neden bulamaz iseniz o zaman sıra dış tasarıma gelir.

Sport Tourer SW olması nedeniyle kesinlikle araçta önce genişlik arayan ben için ilk sıraya oturuyor.
    Megane II de kesinlikle beğendiğim dış tasarımı ile Fluence in önüne geçiyor kanımca.

Yalnız şuda bir gerçek 17" çelik jantlı spor paketli bir Fluence tasarım konusundaki eleştirileri bir anda çöpe atar cinsden.
    Fakat fiyatıda malum.

Dediğim gibi belli başlı önemli kriterlerde denge sözkonusu ise benim için son tercih kasa oluyor.

Ama farklı 2 marka olsa kesinlikle güzel kasa lı modeli eleyebiliri.

Yeni Partneri , Yeni Kangoo ya karşı elediğim gibi.

Umarım izah edebilmişimdir.

teşekkür ederim..

• sn alperella müsadeniz olursa öncelikle yaşınızı merak ettim??peki sizce spot tourer ile birlikte ülkemizde SW ler için bir açılım olabilir mi???insanımız sevecek mi SW leri yada sever mi??
  • Yaşım 26 evliyim

imzamdaki Yeni Kangoo Benim aracım.
    Babamın falan değil.
    Sırtındaki 2005 Kangoo babamın.

SW olayı ise garip bir durum.

En dolu 105ps Kangoo yu 35000 e almak varken
    En dolu 105ps Megane Sport Tourer i 50000 civarı verip ben almam. Ama verilmezmi elbette verilebilir.

Hafif Ticariler SW lerin tabir yerinde ise kökünü kazıdı.

Sadece hafif ticariler değil Scenic , Picasso , Touran , C-Max bunlarda aynı şekilde.
    Kangoo düşük gelse ben şahsen Scenic varken yine SW almam.

SW nin çok ciddi 2 rakipi var.

1.takriben 15000 TL daha ucuz hafif ticariler. Bunlarda pastanın anasını ağlattı. pastanın çileği bile kalmadı SW lere.

Yalnız hafif ticarilerin 15000 TL avantajı olmasına rağmen çok önemli kusurları bulunuyor SW lere göre.
    Konfor , Yol tutuş.
    Gerçi bu araçları alan herkes bunu bilir ölçer biçer ona göre alır.

2. İşte bu gurupta ben 15000 de değilim hem konfor hem yol tutuş olsun birde geniş olsun diyenler.
    Onlarda SW yerine haklı olarak Scenic , Picasso , C-Max alanlar.

Yani 55000 TL ye Yeni Grand Scenic dururken Megane Sport Tourer ben düşünmem yapıma ters geliyor.

• Biri en dolusu 36000 TL lik Kangoo
    Biri en dolusu 56000 TL lik Fluence

Genel anlamda ikisi kıyas bile edilmez.
    Şahsi olarak ederim ancak.

Bunuda herkes söylemez.
  • Tamam
    bişey uzatmıyorum biri güzel güzel bir soru sordu bende cevap verdim

Hadi iyi forumlar.
  • HAYIRYA ONDAN DEĞİL TABİKİ HERKES GÖRÜSÜNÜ PAYLAŞCAKTA İNSANIN HEVESİNİ ŞEVKİNİ KIRIYO YALANSA YALAN DİYİN YOK BÖLE BİŞİ

NESE BOŞ VERLİM ARTIK ÖZÜR FORUMDAN FAZLA İLERİ GİTTİK....

ARAÇ ÇOK CABUK TEPİ VERİYOR IŞIKLARDA KÖKLEDİM ARKADAKİ ARACIN BİRİ YETİŞMEYE CALIŞTI FAKAT NE GÖRÜM ARKADA SİNEK KADAR KALMIŞ Bİ ARARA KM SAATİE BAKMADAN HIZLANDIM Bİ BAKTIM 130 OLMUŞ BENİM CİLO 1.2 VALA YANINDA ADINDAN BİLE BAHSEDİLEMEZ.

NEVİGASYON AÇIKTI İLKKEZ NAVİGASYONLU ARAÇ KULLANIYORUM ÇOK HARİKAYMIŞ KAVŞAKLARI FALAN ÖNCEDEN GÖREBİLİYORSUN BİDE PROGRAMLAMIŞLAR ALETİ ŞURDAN DÖN BURADAN GİT GİBİSİNDEN SESLİ UYARI VERİYOR.
    FRENLEME DE GAYET BAŞARILI BULDUM ABS ÇALISMADI AMA İYİYİDİ IŞIKLARDA DURURKRN BİR ARA YANIMDAKİ SATIŞ GÖREVLİSİNİN GERİLDİĞİNİ GÖZ UCUMLA GÖRDÜM.
    VİRAJLARDA BENİM CLİOYLA GİRMEYE ÇEKİNDİĞİM HIZLARLA DENEME YAPTIM SONU MÜKEMMEL TABİ GİRERKEN ESP GÜVENDİM ARTIK ÇALIŞTI ÇALIŞMADI BİLEMEM.

• quote:

Tamam
    bişey uzatmıyorum biri güzel güzel bir soru sordu bende cevap verdim

Hadi iyi forumlar.

hocam benim mesela orda yaşınız da sormamın nedeni...sorduğum soruya gayet acık ve mantıklı çamursuz bir yanıt vermiştnz...acaba deidm konuştuğumuz kişi yaşlıca bir insan mı diye merak ettiiydimm...
    şukadarını solıyım bence yukarıda arkadaşın verdiği tepkiyi haketmediniz...belki de o arkadaş ta bunca yazılandan sonra doldu heralde...sie patladı sanırım..herneyse...kırmaya gerek yok insanları...şurda bilgilerimizi paylaşalım..teşekkürler
  • quote:

tamam işte, yorumlar aynı...

Ben de benzer şeyleri yazmıştım...

Direksiyon harika, hızlanma iyi, hatta gaza basınca arabanın önü kalkıyo, frenler iyi...

Navigasyon dünyasına hoşgeldin bu arada kardeşim. Sen bi de bunda ne derece var bilmiyomda, rota üstündeki benzincileri göster, restoranları göster olaylarına girince ağzın açık kalacak. Kavşak uyarısı nedir ki? 800m, 300m, 100m kala sesli uyarı veriyor mesela...Bu da öyledir heralde...

Hız sabitleyici falan denedin mi, güzel dimi?

bu arada 130'u geçtikten sonra sol camda rüzgar sesi aldın mı? bu önemli... Bi de bagaja baktın mı

VALA NE YALAN SÖLİM İNDİKTEN SONRA GELDİ AKLIMA HIZ SABİTLEYİCİ RÜZGAR SESİ FALAN DUYMADIM
    BUARA SANA Bİ SORUM VAR BENİM 1.2 AUTH. 28000 KM DEKİ CLİO 3 NE EDER PİYASASI NEDİR Bİ FİKİR VERİRMİSİN

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

hocam benim mesela orda yaşınız da sormamın nedeni...sorduğum soruya gayet acık ve mantıklı çamursuz bir yanıt vermiştnz...acaba deidm konuştuğumuz kişi yaşlıca bir insan mı diye merak ettiiydimm...
    şukadarını solıyım bence yukarıda arkadaşın verdiği tepkiyi haketmediniz...belki de o arkadaş ta bunca yazılandan sonra doldu heralde...sie patladı sanırım..herneyse...kırmaya gerek yok insanları...şurda bilgilerimizi paylaşalım..teşekkürler

kardeş tamam konu kapandı, arkadaş özür diledi forumdan, diğer arkadaş da uzatmadı, biz de uzatmayalım.

bugün de arabulucu oldum iyi mi

hocam bişeyi uzattığım yok...yukarıda en son yazılanlar bende görünmedi...o yüzden yazdım sayfayı yenileyince görebildim anca...ne olmuş yani arabulucu olmuşsanız..kötü bişey mi yani??iki insanın arasını düzletmke dinimzce de gereklidir...bunlar bizleri biz yapan değerlerdi..bir arkadaş fazlasıyla tepki göstermiş durumun farkında özür dilemiş...sonradan görüyoruz olayı...öncesinde hoşluk olsun diye yazı yazmışısız ..biz mi kabahatli olduk şimdi...Allah Allah ya akşam akşam insalar bol yere geriliyor ya:(((zaten bu gidişle fluencemluence de almayacam..gididp megane 3 hb alacam valla...bu ne ya darldım bu forumdan ya...çamurcumu dersin...arabulucumu dersin...koruyucu mu dersin yok pardon bu film adıydı..affedilmeyen mi dersin buda filmdi sanırım...herneyse güzel forumlar:)

• Buradakiler de çamur mu,birkaç başlık var forumda fluence ile ilgili neler yazılmış neler.Murat görsen çıldırırsın sen iyice.
    Zaten çoğu da art niyetle,fuzuli açılmış başlıklar.
    Karşılaşmışsınızdır belki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

hocam bişeyi uzattığım yok...yukarıda en son yazılanlar bende görünmedi...o yüzden yazdım sayfayı yenileyince görebildim anca...ne olmuş yani arabulucu olmuşsanız..kötü bişey mi yani??iki insanın arasını düzletmke dinimzce de gereklidir...bunlar bizleri biz yapan değerlerdi..bir arkadaş fazlasıyla tepki göstermiş durumun farkında özür dilemiş...sonradan görüyoruz olayı...öncesinde hoşluk olsun diye yazı yazmışısız ..biz mi kabahatli olduk şimdi...Allah Allah ya akşam akşam insalar bol yere geriliyor ya:(((zaten bu gidişle fluencemluence de almayacam..gididp megane 3 hb alacam valla...bu ne ya darldım bu forumdan ya...çamurcumu dersin...arabulucumu dersin...koruyucu mu dersin yok pardon bu film adıydı..affedilmeyen mi dersin buda filmdi sanırım...herneyse güzel forumlar:)

alkol etkisini giderek artırıyo heralde birader...

bu kanaate nerden vardnız hocam..ben alkol kullanmam...Allah kullanmayıda nasip etmesin...bakın foruma giren bazı kimseler fluenceye çamur atıyodu...siz şimdi bana atıyorsunuz..şahsıma...bu forumu ilgiyle takip ediyordum ama sizden bole bir itham hiç beklemiyodum...vaybe diyorum başkada bişey demiyorum...çok yazık ettiniz ..:((

• quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Buradakiler de çamur mu,birkaç başlık var forumda fluence ile ilgili neler yazılmış neler.Murat görsen çıldırırsın sen iyice.
    Zaten çoğu da art niyetle,fuzuli açılmış başlıklar.
    Karşılaşmışsınızdır belki.

bi tanesi "linea mı yoksa fluence mi"..ben o başlığa gülüp geçtim..ve zannediyorum ki o başlığı acan arkadaş fluenceyi gördükten sonra kendini boğaz köprüsünden atmıştır:))
  • Fluence'yi kullanmadım ama detaylı inceleme fırsatım oldu ( yorumlarımı yazmıştım daha önce ). Şunu söyleyeyim ki Focus'a çamur atıyorsunuz fakat malzeme kalitesi olarak Fluence'ye göre daha iyi olduğu net olarak görünüyor. Artı makyajlı olan Focuslarda ses olayı da oldukça az, yani traktör gibi değil. Üstelik şu anda 42.000 - 43.000 TL civarında Titanium dizel Focus almak mümkün. Tabi bu başlık altında kimseye Focus alın demek değil derdim, ancak haksızlık etmeyin lütfen kimseye...
  • bugün bende serviste fluence gördüm içi çok kaliteli ve güzel duruyordu, otomatik vites kolu çok şıktı , megane 2 deki gibi kaba degildi,kaputun altında izalasyon malzemesi yoktu,motoru sessiz çalışıyordu, sahibi zenon far ve gps taktırıyordu extra olarak. arka bagaj bana çok yüksek geldi boyum 1.75 olmasına ragmen ben bile zor kullanırım. Güzel araç ama önü sıradan, arkası lineaya benziyor , içi deriydi ve güzeldi. bide benim için çok önemli bir ayrıntı ceket asma yerine ceket asılabiliyor(megane 2 de asılmıyo asılsada 1 dk da ceket düşüyor)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.