Şimdi Ara

FLY DVB TRİO PCMCI TV KARTI İNCELEMESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
23.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlgin için çok sağol. Ama bu site'den almak için iletişim kurduğumda ürünün ithalatçı firmada olmadığı için satış yokmuş bu yüzden alamadım.
    Bu ürün eğer daha önce alınıp ellerinde kalmadıysa, hiçbir yerde bulmanız mümkün değil, bu ürünün özellikleriyle eş değer bir başka marka ürün tavsiyesi olan var mı? acaba Pcmci yerine usb 2.0 'da olabilir Notebookta kullanacağız. Fiyat olarakta bu ürünün fiyatına yakın olmalı.

quote:

Orjinalden alıntı: cemaydinlik

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=342&pid=3155
    Burda var ama alınır mı bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuzmk -- 31 Ocak 2008; 17:15:14 >

• arkadaşlar merhaba ;

flydvb trio cardbus pcmci tv kartı aldım ama görüntüleri sihah-beyaz göndteiryor. renkili göstermem için ne yapmam gerekli ..
    işetim sistemi windows xp sp2.
    yardımlarınız için teşekkürler.
  • arkadaşlar bu karttan bendede var technisatın 45 cm lik çanağından aldım hiç bir şey yakalayamadım beşiktaşta oturuyorum onumde yıldızparkı var onum açık yani karşıda çamlıca nerde yanlış yapıyorum anten çamlıcaya doğru çevirdim
  • arkadaşlar ben genelde serviste gider gelirken maçları atv star gibi kanalları analoğ yayından seyretmek istiyorum.analoğ yayın nasıl randıman veriyormu.seyehat esnasında antenin çekiş gücü nasıl.ben ya portatif lcd tv alcam yada tv kartı ama hangisi işimi görür.deneyimli arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.
  • Ben ilk çıktığı sıralarda almıştım, deneme amacıyla, o sıralar uydu ilgi alanıma giriyordu fakat 4-5 kere kullanıp kutusuna geri koydum, sorunsuz ve sıfırdan farksız, 190ytl ye almıştım teknosadan, 1 yıl garantisi daha var sanırım, 150ytl isteyen eklesin MSN: darkexorcist@gmail.com 7" LCD televizyon ile takas olur, fiyatta anlaşılabilir. Yazılım ve uyumsuzluk sorunu yaşamadım, orjinal sürücü cd si ve güncel sürücü cd si ile birlikte yollanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkexorcist -- 14 Haziran 2008; 16:54:56 >
  • Bu forumun 2nci el bölümünden 70 YTL ye aldım.
    quote:

Orjinalden alıntı: darkexorcist

Ben ilk çıktığı sıralarda almıştım, deneme amacıyla, o sıralar uydu ilgi alanıma giriyordu fakat 4-5 kere kullanıp kutusuna geri koydum, sorunsuz ve sıfırdan farksız, 190ytl ye almıştım teknosadan, 1 yıl garantisi daha var sanırım, 150ytl isteyen eklesin MSN: darkexorcist@gmail.com 7" LCD televizyon ile takas olur, fiyatta anlaşılabilir. Yazılım ve uyumsuzluk sorunu yaşamadım, orjinal sürücü cd si ve güncel sürücü cd si ile birlikte yollanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 30 Haziran 2008; 19:37:06 >
  • Arkadaşlar acaba bu ürünün adaptörünün amper vs. sini yazabilecek olan war mı?
  • vistada kesinlikle sorunsuz çalışıyor mu ?
  • Aralık ayında buraya mesaj yazmışım kart ile ilgili. Şu anda çok memnunum. DvbDream ile kullanıyorum. Gayet sorunsuz çalışıyor. Sadece yüksek sembol rateli kanallarda takılmalar olabiliyor. O sorunuda aşarsam ki onunda ilacı parmak anfiymiş değmeyin keyfime. Ancak bu parmak anfi olayını çözemedim bir türlü. Nerde satılır, kim yapar, kaç liradır, nasıl takılır... Hiçbir bilgim yok.

Geçen haftada vista kurdum. Vistada şak diye tanıdı hiç problemsiz. Ama vaktim olmadığı için dvbdream falan yükleyip görüntü almadım.

SONRADAN EKLENTİ: Pek ilgilenen yada merak eden kaldı mı bilmiyorum ama az önce parmak anfi dene olayı buldum. Detaylar için bir başlık açayım belki merak edenler vardır hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 13 Ağustos 2008; 13:04:34 >
  • ANALOG YAYINLARI 1680 X 1050 İZLEMEK İÇİN NE YAPMALIYIZ?
  • arkadaşlar bu kartın görünt kalitesi nasıl sky star3 le kıyasla mesela...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.