Şimdi Ara

FLY DVB TRİO PCMCI TV KARTI İNCELEMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
23.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka bi forumda bi arkadaş bu kartla türksatta 185 kanal bulduğunu söylemiş. Birde siz söylesenizde öğrensek ne kadar buluyor? Kart sahiplerine duyurulur..
  • arkadaşlar bu kartta karasal yayınları bir türlü alamadım nasıl bulcaz bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • arkadaşlar fly ın sitesinde bir microsoft güncellemesini yapmanız öneriliyor
    takılma ve domaları gidermek için

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=14caaf6d-198c-4197-82ad-28251f9c50a5
  • Arkadaş bulamıyorum uydu kanallarını yaw taratıyorum telekız kanalları çıkıyo bi kaç doğan grubu yayınları çıkıyor.ne star ne atv show kanald çıkmıyor yaw.sembol oranları 5 hanelileri buluyor 4 hanelileri bulamıyor..
  • bu kart vista home premium da calısırmı, toshiba a200-1bp dizustu var almayı planlıyorum ama lisanslı olarak vista home premium var ustunde, sorun yasayan oldu mu, durum nedir su an?
  • Arkadaşlar bende bu akrtı alalı yaklaiık 1 ay oldu fakat daha izlemeyi bırakın kurup çalıitırmak nasip olmadı nedenini tüm çabalarıma rağmen bulabilmiş değilim mesele şu bende toshiba satellite a130 laptop var vista yüklü cihazı takıp driveri(turanli elektronikten aldığım vista driver)kuruyorum sorunsuzca cihazı tanıyor ve kurulumu yapıyor ama uygulama yazılımı yukledikten sonra yazılımı her actıgımda No tv Card Found diye hata mesajı alıyorum prog dvb theatre gibi yazılımlarda yine aynı hata mesajını alıyorum bugun acer marka vista yuklu bi laptopta denedik aynı hata ondada cıktı fakat hp marka xp yuklu latpta sorun olmuyor velhasıl laptopa xp kuramıyoruz cunku laptop drıverları hep vistaya gore (zaten bu yoluda denedim yine olmadı),kartı aldığım yere iaede edemedim cunku kartta sorun yok kart kutusunda yatıyor.yurt dısı musteri temsilcisine bile ulastık fakat yine cozum bulamadık.Bana yardım edebilecek varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyaylagul

Arkadaşlar bende bu akrtı alalı yaklaiık 1 ay oldu fakat daha izlemeyi bırakın kurup çalıitırmak nasip olmadı nedenini tüm çabalarıma rağmen bulabilmiş değilim mesele şu bende toshiba satellite a130 laptop var vista yüklü cihazı takıp driveri(turanli elektronikten aldığım vista driver)kuruyorum sorunsuzca cihazı tanıyor ve kurulumu yapıyor ama uygulama yazılımı yukledikten sonra yazılımı her actıgımda No tv Card Found diye hata mesajı alıyorum prog dvb theatre gibi yazılımlarda yine aynı hata mesajını alıyorum bugun acer marka vista yuklu bi laptopta denedik aynı hata ondada cıktı fakat hp marka xp yuklu latpta sorun olmuyor velhasıl laptopa xp kuramıyoruz cunku laptop drıverları hep vistaya gore (zaten bu yoluda denedim yine olmadı),kartı aldığım yere iaede edemedim cunku kartta sorun yok kart kutusunda yatıyor.yurt dısı musteri temsilcisine bile ulastık fakat yine cozum bulamadık.Bana yardım edebilecek varmı?

Tüm driverlerı ve orjinal dtv yazılımını falan sil.

http://www.lifeview.com.tw/html/downloads/external_tv/flydvb_trio_cardbus.htm

Burdaki vista driverını yeniden kur. Dene bakalım bişey çıkacak mı..

• Arkadaşında yazdığı gibi sorunun tamamen driver kaynaklı. Ben vistada sorunsuz kullanıyorum. Vista driverını yükleyince sorun çözülecektir. Türksatta denedim. Bulamadığım kanal yok. Sinyal kalitesi 100 seviyesi 90 da. Yaknda birden fazla lnbyle deneme yapıcam. Kendi programıyla değilde prog dvb veya dvbviewer gibi bir harici programla kullanırsanız asıl kartın keyfini alırsınız.Karasal yayınları alamamasının nedeni karasal yayınların verildiği vericinin gücünün düşük olması. Ben ümraniyede oturduğum halde alamıyorum yayınları. Çamlıca vericisine yakınım. Bi arkadaş araba ile vericinin yakınına gidip yayınları aldığından bahsetmişti. Ama zaten trtnin bir kaç test kanalı vardı o zaman şimdi ne var bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateso8634 -- 10 Eylül 2007; 13:37:55 >
  • Arkadaşlar Karasal test yayını Ankarada 554000 de bulunabiliyor ben izliyorum Etlikte. ayarlar da avrupa ve Türkiye de. İki kanal var TRT1 ve TRTİNT. Kendi kutusundan çıkan mıknatıslı minik anteni DVB-T(ortadaki) anten girişine takın ayarları avrupa Türkiye yapın taramayı direkt transporter tarama yapıp 554000 e ayarlarsanız cart diye ayarlıyor. Donma falan yok ve görüntü kalitesi süper en azından benim orda. Birde vericiyi görmeyecek alçak yerlerde bulmuyor bi çok yerde denedim. Ama şundan emin olun ki karasal yayın yayıldığında kartınız DVB-S ten bile daha sorunsuz tıkır tıkır çalışacak testlerim onu gösterdi. Ben de şu an süper. Karasalı buluyomu diye kasmanıza gerek yok çünkü TRTy i en fazla 3 dakika seyreder sonra paşa paşa uydunuza dönersiniz iki kanal var onlarda malum.
  • DVB-S uydu kanalları bulmuyor denmiş asla böyle bişey yok kartı aldığımdan beri 3 kere taşındım son ikisinde uyduyu kendim ayarladım (tekçanak) turksatın kanallarının çoğunu buluyor. Çoğunu derken 5/4ünü buluyor sinyal kalitesi azıcık kötüyse otomatik ayarlamaz ama siz çek atmadığı kanallara bi bakın bazıları bulamadığınız kanallar net ama ayarlanmamış oluyor.
  • no card found mesajı tahminimce driver veya mekanik(kartın yrleşmemesi gibi) bi problemdir. Driver konusu karışık çünkü bi kaç driver var bazısı bi aksayan yönü düzeltirken diğerini bozuyor. Onu en iyi turanlı teknik bilir onlara sorun en sağlıklı driverı onlar bilir.
  • ya arkadaşlar ben de bu kartı aldım ama benim laptopun soketine uzun geliyor? ne yapmam lazım? sanırım kart tipi 1-2 gibi olaylardan kaynaklanıyor? usb den bağlamam için dönüştürücü var mı? yoksa kartı satıyorum alacak olan varsa...
  • laptopun markası nedır.baska bı laptopa denedınmı.bende alacam bıtane ama olmaz dıye alamıyorum.
  • bu ürünü bende çok begeniyorum ama sorun yaşayanda var yaşamayanda :S nolcek bilmiorm
  • Bende çok şüpheliydim ki önceki mesajlarımdan bu anlaşılıyor. Ama aldım gitti. Analog haricinde hiçbir yayını denemedim. Problem çıkacağınıda sanmıyorum.
  • Arkadaşlar Bazı laptopları PCMCI girişleri bu karta uydun değil. PCMCI kart yuvası içeride küçülüp başka bir kart okuyucuya dönüşüyor(örnek Fujitsu Siemens, MSI). Kart yuvasından çıkan parçaya bakın uç kısmı daralıyorsa bu kartı kullanamazsınız. Bi dönüştürücü var mı bilmiyorum ama Kartı faturasıyla birlikte gidip iade edebilirsiniz.
  • Yanılmıyorsam DeLL de de aynı sorun var. Benim kullandığım toshiba ve datron da sorun yok diğerlerine bakmak lazım.
  • Bu pcmci yuvaları farklı farklı gelmeye başladı artık...Bunların dönüştürücü bir aparatı mı var ne yapıcaz bilmiyorum...
  • Geçen bi arkadaşa casper laptop aldık onada olmuyor. Benimkide casper geçen sene almıştım ama gayet güzel oluyor.
  • acer 9302 ye olurmu acaba yaa type 2 slot var :S
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.