Şimdi Ara

FLY DVB TRİO PCMCI TV KARTI İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
23.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ürün ASUS A6 serisi ile uyumlu değil malesef.. Asus'un yan taraflari hafif acıyla aşağı doğru iniyor ve pcmcia slotun girişi biraz aşağıda kaliyor. Buyüzden kart slota tam oturmuyor kartın kasası oldukca buyuk ve kutu gibi yapmislar biraz dizayna onem verseler olcakti bu is.. urunu geri iade ettim:(
  • Ben de ASUS W6R modeli var. Sorunsuz çalışıyor.Tavsiye ederim.Piyasada böyle bir kart yok. Gittiğim tekno marketlerde millet innamıyo .Olurmu öle şey diyo hem dijital hem analog. EE LİFEVİEW.
  • arkadaşlar kartı dün aldım benim ev biraz kuytuda kaldığı için analog antenle hiçbir yayını bulamadım digitalde heepsini buldu ve gayet iyi bir performansla sadece tek merak ettiğim karasal yayın için özel bir anten gerekiyormu yoksa şu evde tv üstüne koyduğumuz normal antenlerlede karasal yayıınlar izlenebiliyormu bilen arkadaşlar bi cevaplarsa sevinirim..
  • Şimdi benimde bu kartla ilgili bi sorum olcak;

Notebookunda bu kartı kullanarak PlayStation oynayabilen oldumu hiç???

Notebookun ekranını kullanabiliyomuz televizyon yerine Playstation oynamak için???

Bana bu bilgi çok lazım lütfen deneyen varsa olumlu/olumsuz cevap yazıversin...
  • yukardaki soruu kimse bilmiyoömu yaw?
  • ARKADAŞLAR ÜRÜN HEPSİBURADA DA SATIŞA ÇIKTI FİYATI 163,78 YTL KONU BİRAZ ESKİMİŞ AMA ÜRÜN HAKKINDA TECRÜBESİ OLANLAR BİRAZ YORUMLARLARMI. TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

Şimdi benimde bu kartla ilgili bi sorum olcak;

Notebookunda bu kartı kullanarak PlayStation oynayabilen oldumu hiç???

Notebookun ekranını kullanabiliyomuz televizyon yerine Playstation oynamak için???

Bana bu bilgi çok lazım lütfen deneyen varsa olumlu/olumsuz cevap yazıversin...

TABİYKİ OYNAYABİLİRSİN NOTEBOOK UNUZDA S-VİDEO GİRİŞİ VARSA YİNE OYNARSINIZ.
  • Arkadaslar forumda yeniyim ama bu kartı ne zamandan beri arattırıyorum gogleye notbuk için daha önce bende skystar 2 pcı vardı manyak bir karttı üstüne tanımam masaustunu sattım notbuk aldım aynı kartın pcmcia yuvaya uyanı bu gun karşılastım. bu kart bir gunlük araştırmam sonucu data bilgisi aldığı yazıyordu bir yerde data transferi yapıyorsa uydudan download yapabilir bu kart ben sky starla çok film indirdim mantık aynı skywiew skynet proğramları ile denemek lazım % 90 uydudan dovnload yapar bu kart diger forumlardan taratın bulursunuz daha fazla bilgi
  • LIFEVIEW FLY LR520 DVB TRIO CARDBUS PCMCIA TV KARTI

Dijital TV keyfini Lifeview Fly LR520 DVB Trio Cardbus PCMCIA TV Kartı ile yaşayın. Fly LR520 ile dijital çanak anten üzerinden TV ve radyo yayınlarına ulaşabilir, yüksek görüntü kalitesinin ve stereo sesin keyfini çıkarabilirisiniz.

Lifeview Fly LR520 DVB Trio Cardbus, video kaydına olanak tanıyan S-Video ve Kompozit girişlerine sahiptir. Lifeview sahip olduğu MTS (Multiple Streaming technology) sayesinde PIP(Picture in Picture), POP (Picture out of Picture) görüntü özelliklerini elde edebilirsiniz. Lifeview’ın sahip olduğu Twin mode özelliği, dijital TV ile analog video görüntülerini aynı anda görüntüleyebilme imkanı tanımaktadır.

Lifeview Fly LR520 DVB Trio Cardbus ile sevdiğiniz programı seyrederken aynı zamanda diğer kanaldaki TV yayınını kaydedebilirsiniz. Lifeview Fly LR520 DVB Trio Cardbus, güç ihtiyacını USB girişinden sağladığı için ilave bir güç adaptörü gerektirmez. Ses kartı bağlantısı için ilave bir kablo gerektirmez.

* Dijital uydu TV ve Radyo alıcısı (DVB-S)
    * S-Video ve Composite video girişi
    * Teletext ve EPG
    * DVB Data Servisi
    quote:

Orjinalden alıntı: iherdem

Arkadaslar forumda yeniyim ama bu kartı ne zamandan beri arattırıyorum gogleye notbuk için daha önce bende skystar 2 pcı vardı manyak bir karttı üstüne tanımam masaustunu sattım notbuk aldım aynı kartın pcmcia yuvaya uyanı bu gun karşılastım. bu kart bir gunlük araştırmam sonucu data bilgisi aldığı yazıyordu bir yerde data transferi yapıyorsa uydudan download yapabilir bu kart ben sky starla çok film indirdim mantık aynı skywiew skynet proğramları ile denemek lazım % 90 uydudan dovnload yapar bu kart diger forumlardan taratın bulursunuz daha fazla bilgi

* Video kayıt (TV’den Mpeg-2, Video'dan Mpeg1/2/4)
    * Programlanabilir kayıt imkanı
    * Uzaktan Kumanda

• bu kartı kullanan var mı dvbs yayınları nasıl herhangi bir sorun var mı sizde
  • ürünü(masa üstü pc için olanini ) bu gün mecidiyeköyden aldim 115 ytl'ye fazla para vermeyin teknosada 150 falan..ama vista drevirini bulamadim..turanlida driver inidirorum ama kurulmuor oda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockEvi -- 25 Mayıs 2007; 0:53:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockEvi

ürünü(masa üstü pc için olanini ) bu gün mecidiyeköyden aldim 115 ytl'ye fazla para vermeyin teknosada 150 falan..ama vista drevirini bulamadim..turanlida driver inidirorum ama kurulmuor oda

Kardeş şu mereti bende alıcam ama hala kararsızım.
  • ya bi arkadaş asus a6 serisine uyumlu olmadığını söylemiş bu kartın.bende ASUS A6TC var.kullanamam mı bu kart ben şimdi?
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd48303
  • arkadaslar notebook icin bi tv karti alicam,suan en iyi olarak bumu gozukuyor fiyat performans olarak,ayrica bu kart sayesinde lig tvyi cozebilirmiyim

birde bu kartlarla arasinda cokmu fark var,
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=525&productid=bd49534
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=525&productid=bd80210

• quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

ya bi arkadaş asus a6 serisine uyumlu olmadığını söylemiş bu kartın.bende ASUS A6TC var.kullanamam mı bu kart ben şimdi?
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd48303

Evet bu sorunla bugün ben de arkşılaştım. Aynı kartı aldım ve asus a6jc kullanıyorum ama tv kartı gerçekten girmiyor. Çünkü yan yüzeyi eğik ve 4 mm kadar içeride buna bir de kartın büyük olması eklenince byle bi sorun ortaya çıkıyor. Muhtemelen sen de yaşayacaksın çünküne benimkiyle aynı kasa.

Ben bilgisayarcıya geri verdim firmayı arayacak eğer bi dönüştürücü varsa getirtecekler ama yoksa iade edicem.

• arkadaşlar sizce bu kart dell ınspıron 6400 e olurmu giriş L gibi
  • Arkadaşlar kartın fiyatı ne alemde şu anda? Bugün teknosaya bakmaya gittim ama 185 ytl. Daha ucuza bulunabilir mi?
  • Merhaba ben FLYDVB Trio Cardbus satin aldim. Analog TV, DVB-T özelliklerini kullanabilmeme ragmen DVB-S'de sorun yasiyorum. Ama uydu konusunda ne yaptiysam bir sonuca ulasamadim.

Ilk once sunu soyleyeyim canak ve LNB'de hicbir sorunum yok, cunku antenden gelen kabloyu desktop'umdaki Skyvision karti girisine bagladigim anda butun kanallari sorunsuz izliyorum fakat FlyDVB'ye baglayip kendi orijinal programinda horbird'u SCAN yaptigim zaman cok uzun sure gecen scan suresine ragmen sifir kanal buluyor. Diseq'i falan da devreden cikarip denedim yine sonuc degismedi. Kendi programi disinda progDVB vs. denedim yine sonuc degismedi.

Simdi cozume gitme acisindan yardimci olabilecek bir takim buldugum noktalari da soyleyeyim:

Voltaj gonderyormu lnb'ye diye voltmetre ile kartin lnb cikisina baktigimda bazen 17-18 volt arasi gonderdigini ama bazen scan islemine basladigi halde sifir volt oldugunu gordugum oldu. Ama sifir volt durumunda scan devam ederken zaten takili olan adaptor girisini bir kere cikarip tekrar takinca bu sefer kendine geldi ve yine 17 volt civari gerilim verdigini gordum. Bu software-hardware arasi iletisim bug'i gibi geldi bana..bilmiyorum ama.

Bir de scan yaparken cok az da olsa bazi frekanslarda "Signal Strength"in sifirdan farkli gosterdigini gordum, "Service Information" kismindada gosterge hareket halinde oluyordu bu frekanslari tararken ama hicbir kanal bulunmus olmuyordu isin sonunda. Ben de bu freakanslari "Transpoder Scan" den manual tarattim, bu sefer radyo, tv gibi bir takim kanallar buldu. Ama bu kanallari actiginizda hicbirinden hicbir ses yada goruntu gelmiyor. Bir sure bekliyor "Signal is unlocked" diye bir uyari veriyor.

Sonuc olarak diger receiverim ile sorunsuz goruntuledigim uydu yayinlarindan bu kart ile hicbir yayina ulasmam mumkun olmadi. Karti asil bu ozelliginden satin almistim halbuki. Yardimci olabilecek birisi cikarsa cok sevinirim.

• @hwci
    Şimdi bunları dedin bende alsam mı almasam mı noktasına geri döndüm almaya karar vermişken. DVB-S sorunluysa daha ne olsun. Ama acaba herkes yaşadı mı bu tür sorunlar? Yoksa sana mı denk geldi?

Bu arada bunca zamandır kimse söylememiş, bu kart türksatta kaç kanal çekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 1 Ağustos 2007; 19:55:36 >
  • bende bunu almak istiyorum pişmanmısnız yoksa memnunmusunz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.