Şimdi Ara

FLY DVB TRİO PCMCI TV KARTI İNCELEMESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
23.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam* DOSTUM BENİM SORMAK İSTEDİĞİM ŞU BEN BU LİFEVİEW FLYDVB TRİO PCİ TV KARTINI ALDIM VE KURDUM ANCAK KANAL TARAMA YAPTIGIMDA EN FAZLA 5-6 ADET KANAL BULUYOR AYRICA SİTESİNDEN SON GUNCELLEMEYİDE KURDUM AMA SONUC DEĞİŞMEDİ. NE YAPMAM GEREKİYOR BASKA BİR PROGRAM OLAN PROGDVB YİDE KULLANDIM ANCAK O BİRAZ KARISIK. AYARLARINI MI YAPAMIYORUM NEDİR ANLAYAMADIM. APARTMANDA GENEL OLARAK UYDU VAR HERKESE AYNI ÇANAK UZERİNDEN GİDİO BU diseqc ayarlarında progdvb için herangi bir degişiklik gerektirir mi biliyosanız lutfen yardımcı olun. tesekkurler.
  • BU KARTI DAHA 10 GÜN ÖNCE ALDIM FAKAT BENİM BİLGİSAYAR UYMADIĞINDAN DOLAYI (EXPRESS SLOT GİRİŞİNE SAHİP BENİM BİLGİSAYAR - L ŞEKLİNDE YANİ) KARTI UYGUN FİYATA SATIYORUM. TÜRKİYENİN HER YERİNE HEMEN KARGOLAYABİLİRİM. KARTIN ÜCRETİ 120 YTLDİR. KART BİLGİSAYARA UYMADIĞINDAN DOLAYI KESİNLİKLE KULLANILMAMIŞTIR.
  • panterbora çok hassas ayar yaparsan olur bence. bi kaç tane bulduysa sorun çanaktadır çapı kaç çanağın?
  • ishare ürünü iade et faturasıyla paranı alrsın 15 gün geçmediyse
  • merhaba arkadaşlar
    FLY DVB TRİO kartımı alalı bir hafta oldu, bu kartın özelikleri zengin ancak yazılım konusunda çok kötü ilk gözüme çarpan kayıt yaparken kaydın çizgi çizgi olması yazılımdan kaynaklanıyor sanırım ki makinayı oldukça yoruyor, vista işletim sisteminde denedim donanımı tanıtılmasında bir sorun yok ama kendi yazılımıyla kullanılması mümkün değil LifeView sitesini araştırmama rağmen bunu kullanmamı sağlayacak program bulamadım progdvd ve benzeri programlar da hata vermekle birlikte veya verimli çalışmıyor Nero Home programında DVB-S rahatlıkla TV izliyorum ancak radyo ve diğer özeliklerini tam anlamıyla kullanmış değilim RADYO YU KUMANDAYI ZATEN KULLANAMIYORUM Vista işletim sistemi olduğu için

KISACASI YAZILIMDA BU KART YOLDA KALIR LifeView yazılıma ağırlık verse biraz daha belki adam olur bu kartlar

birde bu kartın özeliklerini kullanabileceğim yazılım önerirmisiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: darknesmavi

merhaba arkadaşlar
    FLY DVB TRİO kartımı alalı bir hafta oldu, bu kartın özelikleri zengin ancak yazılım konusunda çok kötü ilk gözüme çarpan kayıt yaparken kaydın çizgi çizgi olması yazılımdan kaynaklanıyor sanırım ki makinayı oldukça yoruyor, vista işletim sisteminde denedim donanımı tanıtılmasında bir sorun yok ama kendi yazılımıyla kullanılması mümkün değil LifeView sitesini araştırmama rağmen bunu kullanmamı sağlayacak program bulamadım progdvd ve benzeri programlar da hata vermekle birlikte veya verimli çalışmıyor Nero Home programında DVB-S rahatlıkla TV izliyorum ancak radyo ve diğer özeliklerini tam anlamıyla kullanmış değilim RADYO YU KUMANDAYI ZATEN KULLANAMIYORUM Vista işletim sistemi olduğu için

KISACASI YAZILIMDA BU KART YOLDA KALIR LifeView yazılıma ağırlık verse biraz daha belki adam olur bu kartlar

birde bu kartın özeliklerini kullanabileceğim yazılım önerirmisiniz

progdvb kullan mükemmel sonuc alırsın dvb-s te versiyon 4.81 süper çalışıyor diğer eski versiyonlarda sorun yapıyor

• arkadaşlar bu kartı normal pc de kullanmak isteyenlere bir öneri bu dönüştürücü aparatlar var ben kendim denedim süper sonuç alınıyor.kullanmak isteyenler dıgıtus marka alsın bu cihaz la uyumludur tv kartı ben daha önce eagletec marka aldım makinayı kitliyor bilginiz olsun o kartı sakın almayın
  • arkadaşlar kart elimde patladı valla... üstteki mesajda dönüştürüden bahsedilmiş nasıl bir dönüştürücü bu.. normal pcde usb girişine mi takıyrosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

arkadaşlar kart elimde patladı valla... üstteki mesajda dönüştürüden bahsedilmiş nasıl bir dönüştürücü bu.. normal pcde usb girişine mi takıyrosun

benim kullandığım dönüştürücü pcı to pcmcı diye bir kart normal pc pcı slotuna takılıyor.resmi inceliyebilirsin

FLY DVB TRİO PCMCI TV KARTI İNCELEMESİ
  • ben de yine laptopa takıyorsun fakat usb den falan oluyor sanmıştım... herneyse
    arkadaşlar siz bu lifeviewin taiwan sitesine girebiliyor musunuz?
    başka bi arkadaşın bilgisayarına taktık kart oldu benim kartın slotu pcmcia express miş bu yüzden olmuyormuş... fakat arkadaşın bilgisayarında vista kurulu olduğu için dvt programı çalışmıyor ve progdvb ile de bir türlü kartı tanıtamadık...www.lifeview.com.tw adresine girebilior musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

ben de yine laptopa takıyorsun fakat usb den falan oluyor sanmıştım... herneyse
    arkadaşlar siz bu lifeviewin taiwan sitesine girebiliyor musunuz?
    başka bi arkadaşın bilgisayarına taktık kart oldu benim kartın slotu pcmcia express miş bu yüzden olmuyormuş... fakat arkadaşın bilgisayarında vista kurulu olduğu için dvt programı çalışmıyor ve progdvb ile de bir türlü kartı tanıtamadık...www.lifeview.com.tw adresine girebilior musunuz?

verdiğim linkten vista driver var oradan indirebilirsin.http://www.turanli.com.tr/driver_lifeview.asp

• selam arkadaşlar ben bu kartı dell inspiron 6000 modeli note book ta uydu montajında ve güncel hayatta kullanmak istiyorum tavsielerinizi bekliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler sizce almalı ?mıyım
  • merhaba arkadaşlar ben kartı bugün aldım.forumlardan buldugum türkiye distrübütörü turanlı bilgisayarın hazırladıgı söylenen word dokümanındakileri yapınca çok şeyin düzeldigi söyleniyor.yapıcam yapmasına ama sözkonusu 13.35.4.1 ı yükleyemedim dosya exe formatında ve açtıgında yükleme yapmıyor güncellenecek dosya yok diyor.bana v13.35.4.1 driver lazım "LVHybrid.inf" dosyasını manuel olarak seçip güncelleyebilecegim şekilde yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar yok mu bana bu konuda yardımcı olabilecek ?
  • arkadaşlar yok mu bana bu konuda yardımcı olabilecek ? Nerde millet?......
  • sıyırmak üzereyim.
    windowsu yeniden kurdum. kurmadan önce herşey çok iyiydi. tüm kanallarım çalışıyordu. progdvbde'de kartın kendi yazılımnda da problem yoktu. windowsu yeniden kurdum. tüm updateler yaptım. kartın driverınn son sürümünü kurdum. herşey tamam ancak görüntü yok.

lifeview dtv yazılımnda arama yaptığım zaman 25-30 kanal aradıktan sonra meltem tv, mesaj tv, özlem tv vs çıkıyor. arama devam ettikçe hep bu aynı kanallar defalarca bulunmuş gibi görünüyor. arama bitipde kaydedince listede onlarca kanal aynı. başka bir kanal açmak istediğimde o kanalında sadece adının farklı olduğunu görüyorum. uzun lafın kısası onlarca kanal buluyor ama hepsi aynı ve 3-5 taneyle sınırlı.

progdvbde ise sadece atv türkiye çalışıyor. diğer kanallar izlenecek gibi değil acayip takılma var ki çanağı henüz yeni ayarlattım.

nedir burdaki problem? eski driveri mı kullanmalıyım acaba? var mı bi fikri olan? sinirden kartı parçalamak üzereyim nerdeyse..

• ya bu acer 5104 te uyarmı??? cok acil cvp almayı düşünüyorum
  • Arkadaslar resim video gönderebilirmisiniz. DVB-S DVB-T ve analog görüntüleri
  • Bu ürün birçok sitede stokta yok, Güvenilir bir site var mı stoğunda Fly Trio Cardbus Pcmci olan veya elden istanbul'da satan yer bulamadım Nerden bulabilirim, Fiyatlarda çok farklılık gösteriyor, uygun fiyata satan biryer söylerseniz çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuzmk -- 30 Ocak 2008; 19:07:04 >
  • Arkadaşım bende pcı için olanını arıyorum diğerindende yok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.