Şimdi Ara

FLYFF-WEBZEN(2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flyff'i gpotato serverından bilenler bilir,oyun 2005 yapımı yani eski bir oyun dolayısıyla grafik olarak ta çok birşey yok.
    Gpotato firmasıyla webzen firmasının birleşmesinden dolayı eski serverlar kapandı ve eu serverı tekrardan bu yıl açıldı.
    http://en.flyff.webzen.com/
    Oyunu merak edenler için şöyle bi video koyayım;

Oynayanlar,yeni başlamak isteyenler için nickim:Bonecrusher EU-Clockwerk serverındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 26 Mayıs 2015; 18:49:45 >

• Bu oyunu biz bi ara DH den toplanıp oynamıştık. Böyle bi ekip kurmuştum baya eski liseli oldugumu hatırlıyorum Oyunda ki en zevkli şey uçmak zaten. O kadar zevkli ki, biniyorsun süpürgeye piyuvvvvvv Ekiple ilk defa bir oyunu cok uzun süreli oynamıştık cok zevkliydi, bir abi ile tanıştık nişanlısı ile oynuyordu. Bize çok yardımı olmuştu sagolsun. Şansa oyundan tanısmıstık, bir sürü item,para ne var ne yok verdi. Guild açmıştı bize falan. Zevkli günlerdi ama o zevkin hala devam ediyor oluşunu bilemicem. En son denediğimizde herkes itemın kralını yapmıştı pek sarmıyordu öyle. 1 ay önce görmüştüm webzen de olduğunu ama oyuncu durumu hakkında fikrim yok. Oynayan varsa aydınlatsın

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bu oyunu biz bi ara DH den toplanıp oynamıştık. Böyle bi ekip kurmuştum baya eski liseli oldugumu hatırlıyorum Oyunda ki en zevkli şey uçmak zaten. O kadar zevkli ki, biniyorsun süpürgeye piyuvvvvvv Ekiple ilk defa bir oyunu cok uzun süreli oynamıştık cok zevkliydi, bir abi ile tanıştık nişanlısı ile oynuyordu. Bize çok yardımı olmuştu sagolsun. Şansa oyundan tanısmıstık, bir sürü item,para ne var ne yok verdi. Guild açmıştı bize falan. Zevkli günlerdi ama o zevkin hala devam ediyor oluşunu bilemicem. En son denediğimizde herkes itemın kralını yapmıştı pek sarmıyordu öyle. 1 ay önce görmüştüm webzen de olduğunu ama oyuncu durumu hakkında fikrim yok. Oynayan varsa aydınlatsın

Piyasadaki çoğu mmorpg yi denemiş biri olarak tekrardan döndüm ben bu oyuna,ilkokulda knight'ın zirve yaptığı dönemlerde ben flyff takılıyordum o yüzden yeri çok ayrı
    Her ne kadar millet 150 level capine ulaşmış olsa da ortam fena değil ve piyasa çok anormal değil.Diğer oyunlara nazaran ortamı da çok iyi grafikler anime olsa da oyuncu kitlesi çok ilginçtir ki beklenenden olgun seviyede
    Dediğim gibi gelirseniz beklerim,biz 3 arkadaş oynuyoruz guild falan kurulabilir duruma göre.

• Ben ortaokul dayken oynamıştım arkadaşlar beni öldürecekti silkroad oynamam için ama daha bir kere oynamadım silkroad yalan bir kere oynadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iconic kullanıcısına yanıt
    Sabaha bi indirebilirim belki sırf süpürge ile uçmak için yazarım indirirsem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bir indireyim zamanında çok severek oynuyordum hey gidi hey
  • bu oyunu zamanında çok oynadım ne oyundu be bow jester'ım vardı zamanında çok populerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    Cabal online 2024
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.