Bildirim
FM 2006 oyundan atıyo yardım!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
BENDEDE AYNI HATA VAR CEVAP ALIRSAK PASLASALIM DOSTUM -
Patch leri yüklediniz mi peki ? en son 6.0.3 patch i vardı yanlış hatırlamıyorsam . Mutlaka yükleyin. -
quote:
Orjinalden alıntı: ekmekarasıdomates
Patch leri yüklediniz mi peki ? en son 6.0.3 patch i vardı yanlış hatırlamıyorsam . Mutlaka yükleyin.
arkadasın bahsettigi oyun fifa manager senin basettigin football manager lütfen yanlıs yönlendirmeyelim
@xerosfanky kardes sende baslıgı degistir lütfen fm degil oyunun adı yanlıs anlasılmaya yol acıo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leweo -- 5 Mayıs 2006; 2:22:48 > -
FM de bug war dostum yenı oyun acın -
bendede aynı sorun vardı düzelttim.ekran karti surucusu, directx gibi bilesenlerden
olabilir. Bunun icin oncelikle ekran kartinizin surucusunu
yeniden yukleyin -
arkadaşlar autosave'i kapatın düzelir onlarla ilgisi yok -
arkadaslar bendede aynı sorun var ama ne yaptıysam duzeltemedım ılk ekran gelıyor ısmımı yazıyorum takım secmeye gelınce takım secınce oyundan atıyor yalnız ekran kartım kuvvetlı ekran kartından olmadıgını dusunuyorum bu oyunu torentten ındırdın sanıyorum verılen crack.exe dosyası hatalı ama genede sızın yardımlarınızı beklıyorum bu oynu oynuyamıyacakmıyız yoksa -
yaw arkadaşlar ben oyunu yükledim herşeyi yaptım uyumluluğuda ama oyun na basıyorum oyun açılmıyo neden????????
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X