Şimdi Ara

FM 2006 oyundan atıyo yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fifa manager 2006 yükledim açıyom başlıyom oynamaya neyse hiçbir sorun yok gibi ama devam tuşuna bastığımda falan hep olmasada baya bi oyundan atıyor çok gıcık oldum tabi oynanmıyo böyle oluncada.bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

• BENDEDE AYNI HATA VAR CEVAP ALIRSAK PASLASALIM DOSTUM
  • Patch leri yüklediniz mi peki ? en son 6.0.3 patch i vardı yanlış hatırlamıyorsam . Mutlaka yükleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekmekarasıdomates

Patch leri yüklediniz mi peki ? en son 6.0.3 patch i vardı yanlış hatırlamıyorsam . Mutlaka yükleyin.

arkadasın bahsettigi oyun fifa manager senin basettigin football manager lütfen yanlıs yönlendirmeyelim

@xerosfanky kardes sende baslıgı degistir lütfen fm degil oyunun adı yanlıs anlasılmaya yol acıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leweo -- 5 Mayıs 2006; 2:22:48 >
  • FM de bug war dostum yenı oyun acın
  • bendede aynı sorun vardı düzelttim.ekran karti surucusu, directx gibi bilesenlerden
    olabilir. Bunun icin oncelikle ekran kartinizin surucusunu
    yeniden yukleyin
  • arkadaşlar autosave'i kapatın düzelir onlarla ilgisi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 23 Oyundan atma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bendede aynı sorun var ama ne yaptıysam duzeltemedım ılk ekran gelıyor ısmımı yazıyorum takım secmeye gelınce takım secınce oyundan atıyor yalnız ekran kartım kuvvetlı ekran kartından olmadıgını dusunuyorum bu oyunu torentten ındırdın sanıyorum verılen crack.exe dosyası hatalı ama genede sızın yardımlarınızı beklıyorum bu oynu oynuyamıyacakmıyız yoksa
  • yaw arkadaşlar ben oyunu yükledim herşeyi yaptım uyumluluğuda ama oyun na basıyorum oyun açılmıyo neden????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.