Bildirim
Fm 2011'deki Bugların Sebebi ?
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hasan*
Forumda okuduğum kadarıyla aşırı derecede ve inanılmaz buglar oluyor . Geçen sene ve ondan önceki seneler bu kadar yoktu . Neden bi anda bu kadar çok bug oluyor ? Korsan olduğundan dolayı mı ?
Bildiğim kadarıyla orjinallerde'de aynı buglar mevcut. -
14-15 sezonuna geldim hala bir bug bana rastlamadı -
Örnek verebilirmisin ben hiç buga rastlamadım da. -
Orijinal urun kullanıyorum hıc oyle forumlarda soylendıgı gıbı maclarda gosterılen fazla kartmıs moonwalkmus hıcbırıne rastlamadım gayet guzel bır oyun yapmıs adamlar helal olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf
Örnek verebilirmisin ben hiç buga rastlamadım da.
Hocam ben daha oyunu yeni indirdim şu ana kadar buga rastlamadım ama 7. yabancıyı alınca oyunda 5 kişi felan kalıyormuş . Sezon bir anda geçiyormuş vs . Şüphelendim bende . -
Oyunda Tr liginde 7.yabancıyı oyuna alabiliyorsunuz quick subs ile.Ayrıca mantık hatası bütün oyunu kaplamış.G.Ünalı satmak isteyince değerinden daha fazlaya A.Madrid vs. gibi iyi takımlara satabiliyorsunuz.Selçuk,U.Boral,Bilica,Cristianı satmak isteyice hiç zorlanmadan çok iyi fiyatlara elit kulüplere satabiliyorum.Ayrıca bir oyuncu burda mutluyum diye açıklama yapıyor.! hafta sonra transfer listesine konulmak istiyor.Böyle birçok mantık hatası vs. var.Eski bir Fm Cm ci olarak bu oyun çok rezil olmuş bence. -
orjinal oyun oynuyorum söylenenlere rastlamadım , ama bu orjınal oynadıgımdanmıdır yoksa nedendır bılmıyorum o konuda bısey dıyemem , geçen sene ki fm' ye oranla çok daha beğendim bu seneki oyunu. hatta bana biraz eski cm serilerini hatırlattı diyebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: dozdoz
orjinal oyun oynuyorum söylenenlere rastlamadım , ama bu orjınal oynadıgımdanmıdır yoksa nedendır bılmıyorum o konuda bısey dıyemem , geçen sene ki fm' ye oranla çok daha beğendim bu seneki oyunu. hatta bana biraz eski cm serilerini hatırlattı diyebilirim.
Beğenmenin bazı sebeplerini anlatır mısın hocam ? Birazdan bitiyor da heves ettim baya -
quote:
quote:
orjinal oyun oynuyorum söylenenlere rastlamadım , ama bu orjınal oynadıgımdanmıdır yoksa nedendır bılmıyorum o konuda bısey dıyemem , geçen sene ki fm' ye oranla çok daha beğendim bu seneki oyunu. hatta bana biraz eski cm serilerini hatırlattı diyebilirim.
Beğenmenin bazı sebeplerini anlatır mısın hocam ? Birazdan bitiyor da heves ettim baya
Çok göreceli aslında ama bazı şeyleri söyliyebilirim, geçen seneye göre bu oyunda, taktik ve oyuncu taktiklerini iyi şekilde yapmanın önemi artmış,oyuna başladığın taktikle oyunu sonlandırmak başarısızlık getiriyo onu gördüm,transfer olayı menajerle yapmak hoş olmuş, oyun biraz daha hızlanmış sanki bana öyle geldi, türkiye ligi daha zorlayıcı olmuş,eskisi gibi ligin son haftalarına 2 takım yarışından daha çok 3 hatta 4 takım yarışır hale gelmiş.Aklıma gelenler bunlar daha fazlasını oynayan kişinin belirliyeceğini düşünüyorum . Bugune kadar cm1 den beri oynadığım için bu serileri beğenmeme gibi bir durumum olmadı ancak eski fm serileriyle kıyaslıyabilirim
-
quote:
quote:
quote:
Beğenmenin bazı sebeplerini anlatır mısın hocam ? Birazdan bitiyor da heves ettim baya
Çok göreceli aslında ama bazı şeyleri söyliyebilirim, geçen seneye göre bu oyunda, taktik ve oyuncu taktiklerini iyi şekilde yapmanın önemi artmış,oyuna başladığın taktikle oyunu sonlandırmak başarısızlık getiriyo onu gördüm,transfer olayı menajerle yapmak hoş olmuş, oyun biraz daha hızlanmış sanki bana öyle geldi, türkiye ligi daha zorlayıcı olmuş,eskisi gibi ligin son haftalarına 2 takım yarışından daha çok 3 hatta 4 takım yarışır hale gelmiş.Aklıma gelenler bunlar daha fazlasını oynayan kişinin belirliyeceğini düşünüyorum . Bugune kadar cm1 den beri oynadığım için bu serileri beğenmeme gibi bir durumum olmadı ancak eski fm serileriyle kıyaslıyabilirim
Daha gerçekçi olmuş diyorsun yani hocam . Sağolasın kuracağım şimdi
-
@Hasan* evet bana öyle geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X