Bildirim
fm 2013
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrtyldzzz
mrb arkadaslar ben fm 2013 ü indirmeyi düşünüyorumda benım laptop bu oyunu kaldırır mı pek bir bilgim yok yardım edersenız sevınırım özellikleri yazıyorum
İntel(R) Caleron(r) CPU 1000 m @ 1.80 GHz (2 Cpus), - 1,80GHz markası Casper Nirvana
FM'yi bile kaldıramayacak PC'ler var demek . -
quote:
Orijinalden alıntı: Straight X Edge
quote:
mrb arkadaslar ben fm 2013 ü indirmeyi düşünüyorumda benım laptop bu oyunu kaldırır mı pek bir bilgim yok yardım edersenız sevınırım özellikleri yazıyorum
İntel(R) Caleron(r) CPU 1000 m @ 1.80 GHz (2 Cpus), - 1,80GHz markası Casper Nirvana
FM'yi bile kaldıramayacak PC'ler var demek .
Ram 2 gb
Ekran kartı intel hd graphics -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Straight X Edge
quote:
FM'yi bile kaldıramayacak PC'ler var demek .
Ram 2 gb
Ekran kartı intel hd graphics
Oynarsın kafanı yorma -
tesekkurler -
oynarsın -
quote:
:( En son Derdin bu olurdu. -
Oynarsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X