Şimdi Ara

FM 2015 Galatasaray kariyerimi anlatıyorum toplaşın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. FM 2015 aldığım gibi hep yaptığım şeyi , Galatasaray kariyerimi açtım.

TRANSFER DÖNEMİ :

Transfer dönemi, bu sefer hareketli geçmedi. Malum mali durumlar kötü olduğundan Ünal başkan çok az bir transfer bütçesi verdi.Ancak ben bazı oyuncuları satarak mali kaynak üretmek istedim, Ünal başkan cimri çıktı ve %25 transfer gelirinin kullanım yüzdesi önümü kapadı.

Neyse Muslera, Chedjou ve Meloyu bana göre iyi fiyatlara sattım. Hedefimiz bir ortasahaydı, para aldığı takdirde bir stoper. Orta saha için arayışlarımıza hız kazandırdık.

2 alternatif vardı, Pedro Obiang ve Lucas Romero. Tabii ki gönlümden geçen Romero fakat stopere de para kalsın diye Pedro Obiang'la anlaştık.

Şimdi başladık stoper arayışına. Aslında ikilemde kaldım sağ bek ve stoper arasında ama son kararım stoper oldu ve wonderid Balantayla anlaştık.

İşte transfer geçmişimiz :

Kadromuz şekillenmeye başlamıştı. Para kalmadığı için transfer yapamicaktım, ben de başladım teknik ekibi temizlemeye. Teknik ekibi sil baştan kurdum. Bu arada Ünal başkan bir kıyak yaptı :)

Ayrıca oyuncularımın daha iyi gelişmesi için yararlı bir projeye başladık.

Sezon içinde kullanacağım taktiği ise zaten öncede belirlemiştim.

Yani transfer dönemi bütçemize göre iyi geçti. Hücum futbolu, topa hakim bir futbol oynatarak 4. yıldızı hedefliyoruz. Bu sene Şampiyonlar Ligi 2.planda. E bir sistem oturtmaya çalışıyoruz sonuçta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krakaroko -- 20 Ocak 2015; 1:10:41 >

• Basarılar,,hadı bakalım,transferler yerınde,lucası genede almaya calıs devre arası falan,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim dostum, başarılar
  • lucası alsaydın iyiydi...2. sezon sonra bilal le sinanı alırdın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballards

Basarılar,,hadı bakalım,transferler yerınde,lucası genede almaya calıs devre arası falan,

Hocam valla almaya çalışıcam ama çok mümkün değil çünkü diğer pozisyonlarda eksik var ve bütçe sıkıntısı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim, umarım uzun soluklu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: krakaroko

Merhaba arkadaşlar. FM 2015 aldığım gibi hep yaptığım şeyi , Galatasaray kariyerimi açtım.

TRANSFER DÖNEMİ :

Transfer dönemi, bu sefer hareketli geçmedi. Malum mali durumlar kötü olduğundan Ünal başkan çok az bir transfer bütçesi verdi.Ancak ben bazı oyuncuları satarak mali kaynak üretmek istedim, Ünal başkan cimri çıktı ve %25 transfer gelirinin kullanım yüzdesi önümü kapadı.

Neyse Muslera, Chedjou ve Meloyu bana göre iyi fiyatlara sattım. Hedefimiz bir ortasahaydı, para aldığı takdirde bir stoper. Orta saha için arayışlarımıza hız kazandırdık.

2 alternatif vardı, Pedro Obiang ve Lucas Romero. Tabii ki gönlümden geçen Romero fakat stopere de para kalsın diye Pedro Obiang'la anlaştık.

Şimdi başladık stoper arayışına. Aslında ikilemde kaldım sağ bek ve stoper arasında ama son kararım stoper oldu ve wonderid Balantayla anlaştık.

İşte transfer geçmişimiz :

Kadromuz şekillenmeye başlamıştı. Para kalmadığı için transfer yapamicaktım, ben de başladım teknik ekibi temizlemeye. Teknik ekibi sil baştan kurdum. Bu arada Ünal başkan bir kıyak yaptı :)

Ayrıca oyuncularımın daha iyi gelişmesi için yararlı bir projeye başladık.

Sezon içinde kullanacağım taktiği ise zaten öncede belirlemiştim.

Yani transfer dönemi bütçemize göre iyi geçti. Hücum futbolu, topa hakim bir futbol oynatarak 4. yıldızı hedefliyoruz. Bu sene Şampiyonlar Ligi 2.planda. E bir sistem oturtmaya çalışıyoruz sonuçta :)

Ünal başkan ? :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte FM 2010 Asrın Transferi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2014-2015 SEZONU 1.DEVRE :

Sezona Beşiktaş derbisiyle merhaba diyecetik. Hazırlık kampı iyi geçmiş, moraller yerindeydi. Balantanın sakatlığı dışında sezona hazırdık. İlk maç bizim için pek iyi geçmedi. Beşiktaşa 2-0 kaybettik.

Bu mağlubiyet cesaretimi kırmadı, çünkü oynanan oyun olumluydu. Kaybetmemize rağmen şampiyonluğa olan inancım arttı. Zaten sezonun devamında ligde mağlubiyet almadık.

Şampiyonlar Liginde ise işler çok farklıydı. Çekilen zor grup moralleri bozmuştu (Benfica,Juventus,Monaco), ve Şampiyonlar Liginde oynanan kötü futbol + sakatlıklar elenmemizi sağlamıştı. Ama benim ilk sezon için önceliğim ligti.

Ligde ise işler yolunda gidiyordu, eksik maçlarımızı kazandığımız takdirde liderliğe oturacaktık.

Gol krallığında ise 'Kral' Burak Yılmaz tepedeydi.

Sonuç olarak ilk devre beklediğimiz gibi geçti, hedefimiz ligde 4. yıldızı takıp seneye Şampiyonlar Liginde en az çeyrek final oynamak...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.