Bildirim
fm radyoyu amfi olarak kullanabilir miyiz.
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu devrenin amfi olabilecek bir yanı yok malesef, üzerindeki entegre fm alıcı entegresi ve bünyesinde sanırım yarım wattın üzerine çıkmayan bir ses çıkışı mevcut ama müstakil bir amfi devresi yok. Zaten pilli radyodan beklenebilecek bir performans ne kadar olabilir ki? Yine de kulaklık amfisi yapmak için sorduğunuzu varsayıyorum... -
hocam fm radyo olarakta calıstıramadadım zaten..
İlk getirdigimde cok az bi insan sesi duydum sonrası hiç..
Ne yapayım bunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizi bilmem ama bence adam etmek için uğraşmaya değmez, elektroniğe merakınız varsa üzerindeki elemanlar belki sonra başka bir devrede iş görebilir. -
saglık meslekteyim ama elektronige merakım var.
Cok zevkli geliyor bana
transistör var ise onlardan bir devre kurulabilinir. ama ne kadar yükseltir ? dersen en fazla 1 w . -
hocam yeterki yükseltsin..
Deger önemli degil.
Sorun nedir tam olarak?
Kendi sesin ondan yaklaşık 10 kat yüksek olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X