Şimdi Ara

FM TRANSMITTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araba çakmaklığına takılan radyo frekansı ile çalışan mp3 çalarlar varya onun sadece usb veya kablolu olarak aktarımlı olanlarımı iyi bide aynı zamanda kendi hafızasındada belleği olanlar var yani 1 gb kendi hafızası var ayrıyeten usb flash bellek takarak müzik dinleyebiliyorsun bu kendinden hafızalı olanlar bozulduğu zaman randıman almıyormuş kısa ömürlüymüş kendi hafızası olmayan usb veya mp3 mp4 bağlanarak kullanılanlar daha sağlıklı dediler sizce kendinden hafızalı olanlarla hafızası olmayanlar arasında uzun ömürlü olan hangisidir hangisi daha kullanışlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagdeviren_58 -- 9 Ocak 2008; 20:59:49 >

• Bu tür aygıtlardan kullanmadım ancak dahili hafızalı ürünlerin daha kullanışlı olacağı kanaatindeyim. Aşağıdaki linkde çok fonksiyonlu FM MODÜLATÖRLER mevcut. Bi göz atınız..
    PLT-24 1GB Hafızalı SD Yuvalı
    PLT-22 USB-SD Kart Yuvalı
    PLT-16 USB-SD Kart Yuvalı
    Oppo D21 1GB Hafızalı

http://www.platinyum.com/reference.asp
  • Boşuna para verip alma tam verim alamazsın. Parazitlenmeler , frekans karışıklıkları, bozuk ve hışırtılı bir sesle istasyon caddesinde turlamak hiç zevkli olmaz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: krkmz

Boşuna para verip alma tam verim alamazsın. Parazitlenmeler , frekans karışıklıkları, bozuk ve hışırtılı bir sesle istasyon caddesinde turlamak hiç zevkli olmaz .

Arkadaş doğru söylemiş. Bende var, aldığıma da pişmanım. Boşu boşuna para vermeyin.
  • ucuz olursa almak lazım buyyuksehirlerde biraz sorunlu oldugu soyleniyor ama ilecelrde rahat calsııyormus. bende sd kart ve usb li olanını alaacam
  • ewet arkadaşlar büyükşehirlerde boş frekans bulmak zor olduğu için pek kullanışlı değil ama küçük yerlerde gayet sağlıklı kullanılıyor...
  • illaki bi boş frekeans bulurnur yaw?
    istediğimiz gibi ayarlayabiliyormuyuz frekansını?
    bir diğer sorum da peki diyelim ki boş frekans bulduk, düzgün açlıştığında ses kalitesi nasıl oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM Transmitter Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    fm transfer
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yüksek bir ses kalitesi beklememek lazım ben pek memnun değilim ha bu arada kullandıgım fm transmitterda bilme kaç frekanslı şarkı seçmeli ekolayzır felan filn o derece ama memnun deilim
  • ben 5 tane değişik marka ve model fm transmitter denedim ve şu an okay fw-17 hafızasız modelini kullanıyorum ve çok memnunum. bu modelde parazitlenme, hışırtı, frekans karışıklığı filan yok. tavsiye ederim.
  • Bende aldım geçen hafta gold'dan ama pek verim alamadım.Şehirde kullandığımdan olsa gerek,cızırtı yapıyor,frekans dalgalanmaları olabiliyor.Seste kalite ararım ben o yüzden cd çalarla devam ediyorum.Bu nedenle elimdekini de satıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_25223521/mpage_1/key_//tm.htm#25223521 bu linkte ürünü görebilirsiniz.SD/MMC/USB'li,kendi hafızası yok maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.