Şimdi Ara

*** FM TRANSMİTTERİN ZARARLARI ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde gittigidiyordan bu ürünü aldım
    http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramakategori=&aramakelime=fm+transmitter&search_type=detail
    fakat daha sonra bir tamirci bana bu aletlerin aracın turbosuna zarar verdiğini söyledi. Bu konu hakkında bilginiz varmı, zararlı olup olmadığıyla ilgili ?
    Saygılar...

• Zannetmiyorum. Normal radyo yayını araca nasıl zarar vermiyorsa bu da vermez. Ki radyo dalgaları çok düşük enerji taşıyor. Cep tel gibi değil.
  • Yok öyle bişey...
  • Konu hakkında pek bilgim yok dostum ama benim sana sormak istediğim bu aletlerin performansı Nasıl memnunmusun ve ses kalitesi nasıl ?
  • nihayetinde mhz. yayın yapan bir verici.aracın beyninede yaklaşık 70-80 cm.uzaklıkta.

turbodan ziyade beyin için bir tehlike arzedermi acaba?düşünmek ve araştırmak lazım.

ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve memnunum.
  • o zaman cep telefonu kullanan herkesin aracı arıza yapardı , cünkü gsm frekansı fm frekansına nazaran çok daha tehlikeli sinyal şiddeti açısından ( bir led lambayı telefoncularda 1 ytl , fm vericinin yanına koyun birde cep telin hangidsinde yanacak ? !!! ), bende turbolu bir araba kullanıyorum cep telefonumu hiç kapatmam bi sorun çıkmadğına göre tamircine selam söylersin artık
  • transmitterin zararı olduğunu zannetmiyorum, aracında orjinal radyo kasetçalar olanlar ve mp3 çalar almakta kararsız kalanlar için iyi bir çözüm, gerçi ses kalitesi kasetçalarınızdan alacağınızdan daha yüksek değil ama fenada değil. ucuz ve çalınma riski olmayan bir çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapseki -- 20 Mart 2007; 23:02:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM Transmitter Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu cihazlar kaç metreye kadar etkili? hiç deneyeniniz oldumu?
  • cep telefonu veya fm transmitter arabanın kapılarını kendi kendine acıyormus hehehe
  • Bizde bi arkadaşımızı egzost bilyası almaya yollamıştık parçacıya.Sanırım sende şu anda o durumdasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Untouch

Arkadaşlar geçenlerde gittigidiyordan bu ürünü aldım
    http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramakategori=&aramakelime=fm+transmitter&search_type=detail
    fakat daha sonra bir tamirci bana bu aletlerin aracın turbosuna zarar verdiğini söyledi. Bu konu hakkında bilginiz varmı, zararlı olup olmadığıyla ilgili ?
    Saygılar...

Turbo mekanik bir alet, FM radyo dalgalarıyla çalışıyor resmen OHA hatta

Tamirciye turbo ne işe yarar diye sorsaydın

• bulunduğum bölgede trt fm den başka bi kanal çekmiyo
    arkadaşlara yeni bi radyo buldum süper diye işletmek fm transmitter la süper oldu
    1 hafta hadi şunu da işletelim oldu

Bu arada Turbo ne işe yarar söyliym eğer orj deilse ve araç benzinliyse sık sık arızalanmaya ve tamircilere para kazandırmaya yarar
  • allah akıl fikir versin o tamirciye

bence bi daha uğrama o tamirciye kendin yap tamirini daha sağlam olur yada bırak bozuk kalsın o adamın elinde olamsından iyidir
  • cidden yav ne lakasi varmis turbo ile.
    tamirci iyi yazmis bence.
  • işte hep sözünü ettiğim bilmeden yorum yapan tamirciler dediğim ,aynen bulunmuş.
    Sadece pratik bilgi her şeyi anlamaya yetseydi bu kadar mühendis niye yetiştiriliyor.
  • Radyoyu açtım turbom patladı...
  • Güzel espiriler dönmüş
    Banada mantıksız geldi. Ama arabayı çalıştırınca alet kapanıp geri açılıyor belki onun bir zararı olabilir dedim. Neyse alet güzel herkese tavsiye ederim. Fakat büyükşehirde radyo frekanslarının daha yoğun olmasından dolayı sorun yaşanabiliyormuş. Mersinde kullanıyorum ve iyi sonuç aldım
  • Konu hort. Bu transmitterleri kullanan çok. Benim aklıma takılan devamlı çakmaklık girişinde kalması bir zarar verirmi? Nede olsa ucuz bir alet araç kapalıyken elektirik çekermi yoksa her defasında araçtan inince çakmaklıktan çıkarmak mı gerekli alev almasın sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.