coğunluk cm sitesinde taktik indirim ordanda coğunlukla diabloyu kullanyom
3-4-1-2 kullanırım roncatto
4-4-3 HİÇ UYGULAYAMADIM ÇÜNKÜ O KADAR OYUNCU YOK FREDDY ADU TÜMER METİN FATİH SONKAYA ALPAY FABIAN ESTOYANOFF NECATİ ATEŞ ALINMASI GEREKEN OYUNCULAR HEE TAKTİĞİM 4-4-2 YANLIZ ORTA SAHANIN ORTASINA NE İLERİ NE GERİ OK KOYUYORDUM
sistem 4-4-2 Yasin Karaca(Favorim ) Daniel Bierofka (sag kanatta muhteşem oynuyor) Freddy adu (yaşı 15 ama ilerde değerleniyor) Gökhan Tokgöz (gençlerde kaleci) Ali Öztürk (Buda Genç) Fatih Tekke (kaleciyle karşı karşıya 10 şutun 7 sini gol yapıyor) İlhan Özbay joseph yobo (kornerlerde "challenge Gk" yapar ve Korneri kalteli futbolcuya kullandırısanız Ligin gol kralı olur Bende Kornerden 54 gol atmıştı)
Ama en çok oyuncu 1-2 sezon sonra türkiye 21 yaşaltında oluyor (süper kaliteli oyuncular çıkıyor) Kolay Gelsin
cm 2001-2002 de tsigalko herifin her maçta en az bi golü var.bi maçta 5 gol attığını gördüm. süper. bu arada orta sahaya hadzimehmedovic. bulunmaz nimet.defansa da lembo. bi kaç sezon sonra da beşiktaşta rasim kara diye bi çocuk çıkıyo alt yapıdan daha 15 yaşındayken hemen al. benim oynadığım takımlarda hep hücum gücü yüksek oyuncular olur. o yüzden hep 3-5-2 ofansif oynarım. amc lerin defansif özelliği de olmasına dikkat et hep galip gelirsin.
Fm oynuyorum Cm eskidi artık, hoş paso yeni sürüm çıkarıyolar ya neyse(daha doğrusu cm çok basitleşti)Fm'de 4-3-1-2 favori oyuncum yasin karaca, riquelme(pahalı ama süpeer)
cm 2001-2002 de Tsigalko herifin her maçta en az bi golü var. Baba bu Tsigalko'yu ben denizlisporu yönetirken ucuz diye aldım adam varya ilk sezonda 48 golle gol kralı oldu real madrid ve barça arasında adamı 28 milyon $ sattım kaça aldınız derseniz sanırım 450k almıştım.....
4 1 2 1 2 Freddy adu . tabi elinde ki kadroya görede taktik degişiyo . iyi defans ve en az 1 tane iyi forvet varsa 5 3 2 oynarım . kaliteli ortasaham varsa 4 4 2 .
forvete delgado yu deneyin attığı kadarda attırıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme