Şimdi Ara

FM2015-Yeni başlıyorum(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir aradan sonra (yaklasık 4 yıl) tekrardan fm yüklemeye karar verdim bilgisayarıma.Antremanlar,scoutlar falan için beni temel olarak bilgilendirir misiniz ya da daha önceden yayınlanan bilgilendirme amaçlı linkler var mı?

• Hayırlı olsun, hılesız ve sabırla oynarsan cok zevk alacagından emınım,tabı ılk sezonda pek bısey bekleme,ıstedıgın takıma 3/4 sezonda ulasırsın,bu sıte ıcınde ıstedıgın her bılgıye ulasabılırsın,detayla burdan yazmak cok zaman alır,ama sormak ıstedıgın spesıfık sorular varsa yardımcı olalım,ılk olarak hangı lıg ve takım ıle basladın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besiktasla basladim lige.Merak ettigim 3-4 sey var yazmak isterim:

1)3 taktik belirleyip her hazirlik maci bu 3 taktigi deniyerek oturmasini mi saglamak daha mantikli yoksa ligde kullancagim ana taktige onem vermek mi daha iyi olur?

2)Scoutlarda neye onem vermem gerekiyo?Takimin tum scoutlarini degistirmem gerekir mi?

3) Antreman isinden gercekten pek bisi anlamadim,biraz deginebilir misiniz buna?Mesela antremanlari agir yaptirdim su ana kadar ama takim bitmis gozukuyo.2 macta 3 sakat verdim.

• Bykakar B kullanıcısına yanıt
    1) Ana taktiğe önem vermelisin ama Avrupa'da zorlu maçlar için defansif bir taktiğe de alıştırabilirsin takımı zaman zaman.

2) Oyuncu potansiyel değerlendirme, oyuncu yetenek değerlendirme kısmı önemlidir. Bunlar düşükse gönderin.

3) İdeali orta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bykakar

Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir aradan sonra (yaklasık 4 yıl) tekrardan fm yüklemeye karar verdim bilgisayarıma.Antremanlar,scoutlar falan için beni temel olarak bilgilendirir misiniz ya da daha önceden yayınlanan bilgilendirme amaçlı linkler var mı?

Bende 2012 den 2015 geçtim..... Öncelikle Oyuna alışman lazım.... İstersen önce sevilla Tottenham gibi kulüplerle başla. Oyunda Duran top sihirbazına, oyuncu rollerine önem ver... Antrenman ı bence ilk kariyerinde genelde asistanına danış...
    Bide 2-3 tane taktiğin olsun... Oyuncularının taktiğe alışması için.... Zaten oyun türkçeoolduğu için yavaş yavaş alışırsın.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 8 Şubat 2015; 23:08:29 >
  • 1) ana taktıke odaklanıcaz tabı ama tek bır taktıkle olmuyor,zor maclar ıcın ekstra taktıkler olmalı

2) scoutlarda yukarıdakı bılgıye ılave olarak, scoutların uyum degerıde onemlı,ve genc oyuncu bulmak ıcın, genclerle calısma,yetıskınler ıcın man management degerı,

3) sezon bası kondısyına baya agırlık ver ve lıg aralarında, kondsyon olmadan bırden yuklenme takıma,ancak ne yaparsan yap sakatlık olacak,dedıklerımız sakatlıgı azaltır

• 1-) Ana taktik olsun ama 3 taktik her zaman en mantıklısı. Özellikle bir deplasman bir avrupa bir de ev sahibi maçların için üç taktik hazırlayabilirsin.

2-) İki özelliğin önemli olması gerekli. Oyuncu potansiyel ve yetenek değerlendirme gerisi ekstra kalıyor. Scout kadrosunu yenilemen faydalı olur farklı ülkelerden bilgi seviyesi yüksek scoutları getirirsen daha çok oyuncu keşfedebilirsin.

3-) Ağır çalıştırma sezon başında orta düzeyde kondisyon çalıştır ve daha az maç antrenmanı yaptır. Sezon sırasında taktik çalışmalara ağırlık verip daha fazla maç antrenmanı yaptırman faydalıdır. Çoğunlukla oyuncularıma yüklenmem sadece gelişimine çok önem verdiğim oyuncuları ağır çalıştırırım aksi halde sakatlık riski çok fazla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DragonFist -- 9 Şubat 2015; 1:18:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warcraft 3 yeni başladım yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Scout personeli çok kaliteli olsun ama çok para vermeyim diyosan benim taktiğimi kullan. Futbolda ekol olan ülkelerin U19-U21 milli takımlarına gir tek tek adamlara bak. Kesin istediğin mevkilerde istediğin fiyatlara yıldız oyuncular bulacaksın. Eğer emin olamazsan gözlemcini gönder izlesin adamın birkaç maçını. Geleceğin yıldızlarını bu sayede keşfedebilirsin. Hem bulduğun yıldız senin keşfin olur hemde ucuza alıp ileride çok paralara satabilirsin.Ama ben hazır isim istiyorum dersen forumda bir çok arkadaşın tecrübesi ile paylaştığı isimler var o oyuncuları transfer edebilirsin. (Balanta,Jem Karacan,Ozan Tufan, Emre Can, Lucas Romero v.s)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.