Arkadaşlar öncelikle ilk defa konu açıyorum daha doğrusu açıp açmadığımıda bilmiyorum. Benim Asus eeepc 1201n netbook um var. Ben bu makinayı hediye olarak aldım . Sistemini ağır buldum ve kendim win 7 ile formatladım. Formatlamadan önce Windows 7 Home Premium işletim sistemi kuruluydu. Ben ise win 7 ultimate kurdum. Vede tüm harddiski temizleyip yeni bölümler oluşturarak. Fakat recovery özelliğini bilmiyordum . Cihaza ultimate yi yükledikten sonra driverların kurulumunu yaptım fakat kurduğum driverlerden sadace wifi driver ı çalıştı. fn kontrol tuşları çalışmıyor. Lütfen yardım edin... Şimdiden teiekkürler...
Driver eksik yüklemişsiniz. Windows 7 için driver bulamazsanız vista driverleri deneyin çalışacaktır.
deneyip tekrar döneceğim ilgilendiğiniz için teşekkürler...
windows 7 32bit driveri zaten var başka driver ihtiyaç yok. Oradaki özellikle ATK ve kablosuz driverlerini yükle. Çalışma ile ilgili uyumsuzluk olursa windows update çalıştır ve listeden bak bakalım driver güncellemesi gelecek mi
arkadaşım teşekkür derim sorunum çözüldü uğraştığın için sağol fakat sadece ses tuşları çalışmıyor onun için yapabileceğimiz birşey varmı???
arkadaşım tamam onuda hallettim realtek sürücüsünü windows update den güncelledim ve atk yi yeniden kurdum bu sefer tanıdı herşeyi tamam sağolasın çok makbule geçti kardeş...