Merhabalar, araç alma arafesindeyim. 2012 1.6 titanyum x donanımda multimedya ekranı fabrika çıkışlı olarak mı geliyor yoksa bu göğse tam uyumlu orijinalmiş gibi duran yan sanayi ürünler mi kullanıyorlar? Detaylı bir bilgide bulamadım ama tam olarak bundan bahsediyorum. Isıtmalı, elektrikli koltuğu olan ama önde park sensörü olmayan donanım seçeneği bu araç. |
Focus 3 titanyum x donanımda multimedya ekranı orijinalinde var mı?
-
-
Orijinal değil bu,
Orijinal dokunmatik multimedia ekranı makyajlı kasanın titanium paketinde gelmeye başlıyor
Ayrıca focusun 2. Eli zayıf bilgin olsun istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aslında o kasalara bakıyordum 2015 bulmuştum 1 2 tane. Bu hem fiyat olarak daha makul geldi hem de elektrikli ısıtmalı koltuğu oluşu vs de . hoşuma gitti. Arada kaldım biraz, ne tavsiye verirsiniz?
-
Hocam focusu 2015 ve sonrası makyajlı kasa titanium paket ve dizel otomatik olarak öneririm, onun dışında başka marka modele yönelmek daha mantıklı diye düşünüyorum.
fotograftaki yan sanayi. orijinal sony takan da cok var.
ilk serilerde on park sensoru donanimdan bagimsiz park paketi ile geliyordu, sonradan titanyumda standart oldu.
-
Hocam bugün bulunduğum ilde 2013 dizel elite donanım bir i30'a el sıkıştık. Sol ön ve sağ arka çamurluk lokal boya harici hatasız. Yarın ekspere götüreceğiz aksi bir şey çıkmazsa aldık sayılır. 1.5 titanyum üstü ek donanımları alınmış bir focus inşallah daha sonra nasip olur ama bu da güzel araç, focusa göre artıları da var eksileri de. Hayırlısı olsun bakalım.
-
Hayırlı olsun hocam, i30 da elite paket sizi donanım olarak tatmin eder diye düşünüyorum, o dönemin i30 u uzakdoğu geleneğini taşıyan c segmentinin kaliteli güzel araçlarındandı, sadece 1.6 crdi motor diğer muadili hacimdeki dizellere göre biraz fazla yakar ama sorunsuzluk olarak da onlardan daha iyidir diye biliyorum.
Tekrardan hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanırsınız inşallah
Kaç tane focus aldım sattım ben bir zayıflık göremedim
Allah razı olsun hocam, çok daha iyileri sizlere nasip olsun. Araç güzel gerçekten, kalite algısı gerek önde gerek arkada oldukça yüksek. Şu an için tek kişiyim bagajı filan da hayli hayli yeter. Hatchback araç bi noktada da iyi oldu diyebilirim. Sanruf en önemli detaylardan biriymiş bu arada bunu anladım :)
Sağ olun tekrardan
-
Hayırlı olsun i30 güzel tercih
Sağ olun teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X