Dizel Focus II aracın egr valfi değişmesi gerekiyordu. Daha ekonomik olduğundan connect'in egr valfinin takılabileceği ve daha öncekilerde hiçbir problem yaşanmadığı söylendi usta tarafından. Ben de taktırdım. Ancak araçta performans düşüklüğü hissettim, önceki kadar atak değil sanki, sebebi bu durum mudur acaba.
Egr valvi görevini tma yapamıyorsa aracı bir nevi serileştiril :) yenisi görevini tam yapıyor demek birde sizin araç 1.6 TDCI degilmi connectler 1.8 TDCI nasol oluyor
Evet, focus 1.6 tdci. Usta daha önce çok sayıda takmış, bir şikayetle de karşılaşmadığını söyledi. Ancak forumu biraz karıştırdım da, connectlerde fabrika çıkışı olarak egr valfinin söküldüğü söylenmekte. Konuya açıklık getirecek birileri aranıyor...
İlk çıkan connectlerde öyle 2005 2007 arası tarihler yanlışta olabilir ama ilk çıkan conncetlerde EGR valfi yok . inş bir sıkıntı yaratmaz ataklık konusunda bence canınızı pek sıkmayınız normaldir . çünkü çoçug chip tunning uygulmacıları araçların biraz daha ataklaşması için EGR valfinide iptal ettiriyorlar ondan sizin ki yeni oldugu için biraz hantal gelmiş olabilir ... benim anlamadım tek nokta conncetin valfi focus a nasıl uydu
Demekki görevini tam yapıyor, artık eksozunuzdan daha demiz gaz çıkışı oluyor. Eh doğa için performanstan biraz fedakarlık edeceksiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: yek_ka
İlk çıkan connectlerde öyle 2005 2007 arası tarihler yanlışta olabilir ama ilk çıkan conncetlerde EGR valfi yok . inş bir sıkıntı yaratmaz ataklık konusunda bence canınızı pek sıkmayınız normaldir . çünkü çoçug chip tunning uygulmacıları araçların biraz daha ataklaşması için EGR valfinide iptal ettiriyorlar ondan sizin ki yeni oldugu için biraz hantal gelmiş olabilir ... benim anlamadım tek nokta conncetin valfi focus a nasıl uydu
Uyuyormuş.. Bir de bahsettiğim usta sanayideki rastgele bir usta değil, yetkili ford servisindeki usta.
Doğa için fedakarlığa biz de varız elbette.. başka bir durum olabilir mi diye fikirlerinizi almak istedim. Bir de ustayı arayıp anlatacağım durumu, bakalım o ne diyecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme