Şimdi Ara

focus comfort 2010 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
13.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ihbaydas

arkadaşlar,
    çocuk koltuğu için bayi, isofix bağlantı yerlerine 150 tl, isofix koltuğa 450 tl fiyat biçti. normal mi sizce? isofix şart mı? piyasada çok farklı fiyatlarda koltuk var..

iso fixi hediye etmediler mi??etmemişler anlaşılan...isofix şart değil ama isofix yaptırırsanız bebe koltuğu daha bir stabil oturur...daha sağlıklı olur ama öle şart da değil...siz bilirsiniz...ama yaptırmakta fayda var...biraz da psikolojik..bütçeniz yetiyorsda yaptırın...ha 150 lirada paramı diyenler olacaktır...:)))öyle anlar olur ki 20 tl ye ihtiyacınız olur..bazı şeyleri yaptırmak zor gelir insana....herneyse...ben aracımı alınca yaptıracam isofikx..ama hediye attirebilirsem iyi olur...kazasız keyifli sürüşler...ha bu arada arabayı almadım daha ama mp3 hazırlıyorum araba için:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

Comfortu tutmadım 31 bin vereceksin arka camlar manuel olacak, global kapama olmayacak, 100 beygir ve üstelik 1250 kg olacak..Alanlara hayırlı olsun ama bana fiyat performans oalrak collection daha mantıklı geldi..

evet haklılık payınız var yok değil amma ve lakin:...sembollerin accentlerin bilmem hangi kaydırıgubbak modellerin 30 -35 tl lere satıldığı; bilmeme ne modeline cc koyduğunda 2-3 bin tl fark istenilen modellerin satıldığı; 30-33 tl ye hayvan gibi şasesini eğmek için üzerinden tren geçmesi gereken bir ford aracına tutmadım diyorsunuz...ben de sizi tutmadım:)))yok şaka bir yana sizin üzerinizden sitem-i ititrafta bulundaum gerçekleri göz önüne sermeye çalıştım...sizin deidğiniz şey nasıl bir ortamda kabul edilir biliyomusunuz...sembolün accdentin vs 15 tl ye satıldığı bu donanımda araçların 25-30 tlye satıldığı bir araç piyasasında kabul edilebilir...bence bu fiyata bu aracç bu piyasada kesinlikle harika...hyundai i30 1400 kg 1,4 motor baz donanımı..çıplak yani..fiyatını bir kontrol edin bakalım ne kadar yazıyor...ah birde benzin fiyatları güzel olsaydı bu araçtan 1000 tane almayan ingeniatoremin başına saksı düşsün:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniatorem -- 26 Temmuz 2010; 9:09:21 >

• kararsızlık zor focus comfort bir tarafta diğer tarafta daha dolu opel astra enjoy konfor paket gelin işin içinden siz çıkın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

quote:

Orijinalden alıntı: x15

Comfortu tutmadım 31 bin vereceksin arka camlar manuel olacak, global kapama olmayacak, 100 beygir ve üstelik 1250 kg olacak..Alanlara hayırlı olsun ama bana fiyat performans oalrak collection daha mantıklı geldi..

evet haklılık payınız var yok değil amma ve lakin:...sembollerin accentlerin bilmem hangi kaydırıgubbak modellerin 30 -35 tl lere satıldığı; bilmeme ne modeline cc koyduğunda 2-3 bin tl fark istenilen modellerin satıldığı; 30-33 tl ye hayvan gibi şasesini eğmek için üzerinden tren geçmesi gereken bir ford aracına tutmadım diyorsunuz...ben de sizi tutmadım:)))yok şaka bir yana sizin üzerinizden sitem-i ititrafta bulundaum gerçekleri göz önüne sermeye çalıştım...sizin deidğiniz şey nasıl bir ortamda kabul edilir biliyomusunuz...sembolün accdentin vs 15 tl ye satıldığı bu donanımda araçların 25-30 tlye satıldığı bir araç piyasasında kabul edilebilir...bence bu fiyata bu aracç bu piyasada kesinlikle harika...hyundai i30 1400 kg 1,4 motor baz donanımı..çıplak yani..fiyatını bir kontrol edin bakalım ne kadar yazıyor...ah birde benzin fiyatları güzel olsaydı bu araçtan 1000 tane almayan ingeniatoremin başına saksı düşsün:))

Ben 3 bin tl fark verilip collection alınır dedim..Fiyat performans olarak collection daha ağır basar dedim..115 lik focus çok az da olsa 100 lukten az yakıyor..15 bg daha güçlü, 205 lik lastik ve 16 inç alüminyum alaşımlı jantlarıyla da daha düzgün yol tutacak ve hoş görünecek ayrıca spor koltuk, bel destek ayarı, otomatik arka camlar, global kapama fazlallıklarıyla daha cazip olacaktır....2. elde de comforta göre daha hızlı gidecektir diye düşünmüştüm..
    Comfort collection kıyaslamasını yakın bir akrabam için araştırmıştım..İlkin comfort için sipariş vermişti ardından collection almak istediyse de servisin işgüzarlığına gelip fiyat listesinden daha fazla bir rakam istenmiş collection için..Esasında 3 bin tl farkla çok rahat alınıyor..Focusu diğer araçlarla kıyaslamadım opel vs..alacağıma hiç düşünmez focus alırdım ben de..

• yok yok sn x15 ben sizi anladım...dediklerinizde yüzde yüz haklısınız...bugün 2009 model comfort arkadaşın aracı test etme imkanım oldu...otomatik vites olmasına rağmen gayet canlı idi...donanım filan gayet güzel..hakkaten süper bir arac!!bu arada dizel colection için daha iyi fiyat veren yer var mı???
  • slm Arkadaşlar uzun zamandan beri araç bakıyordum kendime nihayet dün siparişi verdim 1.6 focus hb comfort otamatik vites. Bu benm ilk aracım olacak inşallah. YOkuşlarda nasıldır bayılır mı araba. Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
    - Otomatik vites focus kullanırken nelere dikkat etmeliyim?
    -Yakıt tasarrufu için ne yapmalıyım?
    -Kasko için hangi firmayı önerirsiniz?
    Benim aklıma gelenler bunlar. İnşallah pişman olmam, Allah güle güle kazasız belasız binmeyi nasip eder inş.
  • sn acem82 arkadaşda sizin aracınızla aynı arac var..tiptornik vites...daha bir kaç gün nce geldi antalyaya tatile gitmişti...2 yetişkin 1 çocuk..performasnnısını sordum...rampalarda biraz bayıldığını ancak; manuele geçince bayılmadığını söyledi..özellikle sormuştum rampa performansını aynen bunları soledi...
  • akadaşlar bende focus comfort hb almayı düşünüyorum. nasip olursa uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. bundan öncekii aracım marea idi sorunlarından bıktım ve sattım. sıfır alıcam inşallah. bir kaç sorum olacak. 100 ps ile 115 ps arasında motor ömrü açısından farklılıkları varmıdır. aradaki performans farkını çok önemsemiyorum. 100ps daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

sn acem82 arkadaşda sizin aracınızla aynı arac var..tiptornik vites...daha bir kaç gün nce geldi antalyaya tatile gitmişti...2 yetişkin 1 çocuk..performasnnısını sordum...rampalarda biraz bayıldığını ancak; manuele geçince bayılmadığını söyledi..özellikle sormuştum rampa performansını aynen bunları soledi...

Teşekkür ederim kardeş. Yakıtınıda sorabilir misin, ne yakmış uzun yolda? Bir de bu comfort taki jant kapakları hiç hoşuma gitmedi. collection daki jantlar bize kaça patlar? Bilen var mı acaba.
  • acem 82 hocam...bzim eleman ole şeylere pek bakmaz..Allah daha varetsin tuzu kuru:))..haliyle hesaplamamamış...tahmini bişey soledi 2500 km yol için 700-750 tl yaktım dediydi...ama hesaplanmış bir değer değil çok net bişey demedi..ne kadarlık benzin aldım diye sordum..onu bile tam bilmiyrdu...işte 700-750 civarı dedi:)) kardeş ben de haliyele bu benzin işi kafamı kurcalıyor...comfort siparişi verdim hyaıyrlısıynan...aracım 10-15 güne kadar gelecek inşallah.....bu arada şunu farkettim 115 hp olan 155 tork bizimkisi 150 tork...hızlanmada göze çarpar bişeyt olmaz..hiç olmaz hem de bakalım aracmıız gelsin...yorumlarımı ekleyeyim...ama galeride baya inceledik...arac hakikaten güzel...konfor rijitlik vs...oturaklı araba..zaten focus yani herkes biliyor...görüşürüz bilahare arkadaşlar!!!
    acem kardeş şu benzin şi de benim aklıma yatmıyor ama..colection dizel sedan pazarlığı yaptım...aradaki farkı bankaya koysak eğer çok km yapmıyorsak...2-3 yılda bir kaç yüz tl kar edebiliriz:)))bence çok km yapılmıyorsa dizel mantıklı değil...hem benzinlinin rahatlığı başka..benzini koy git...hayırlısı bakalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniatorem -- 6 Ağustos 2010; 14:05:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acem82

Bir de bu comfort taki jant kapakları hiç hoşuma gitmedi. collection daki jantlar bize kaça patlar? Bilen var mı acaba.

Collection jantlarından alırsanız lastikleri de değişeceksiniz jant çapı nedeniyle..Serviste tanesi 400-500 vardır sanırım..Ama sahibinden.com a bakarsanız çıkma olanlarını 700-1000 tl arası da bulabilirsiniz..
  • Teşekkür ederim benim araçta geldi. Otomatik focus comfort hb. Öncelikle kullanımı çok rahat. Yokuşta kaydırmıyor, ışıklarda rahatlık sağlıyor. Az kaldı bir alt sınıf araç alıyorduk aynı paraya. Gerçekten donanımlı bir araç, isteyen 3000 tl fazla verip collection alabilir. Ama comfort da iyi...
    İlk aldığım gün biraz korktum hantallığından ama şimdi iyi tek sorun yakıt ekonomisi, çok fazla km yapmayacaklar için ideal.
  • bende dün teslim aldım comfort hb aytozu gri aracımı yalova erdeğer oto dan.yalova istanbul arası 200 km ye yakın kullandım gayet keyifli ve kaliteli bir otomobil.yakıt konusunuda kullandıkca paylasırız artık.
  • hayırlı olsun arakadaşlar araclarınız...bol yorum yapalım..bu arada hediye aldınızmı??ben kolçak veyahut isofiks düşünüyorum bakalım yapcaklar mı???tekrar hayırlı olsun!!!kasko ful 1000 tl!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: acem82

Teşekkür ederim benim araçta geldi. Otomatik focus comfort hb. Öncelikle kullanımı çok rahat. Yokuşta kaydırmıyor, ışıklarda rahatlık sağlıyor. Az kaldı bir alt sınıf araç alıyorduk aynı paraya. Gerçekten donanımlı bir araç, isteyen 3000 tl fazla verip collection alabilir. Ama comfort da iyi...
    İlk aldığım gün biraz korktum hantallığından ama şimdi iyi tek sorun yakıt ekonomisi, çok fazla km yapmayacaklar için ideal.

bakalım performans nasıl???100 hp filan ama 150 torrk dikkat çekerim:))
  • hediye olarak park sensörü aldım.aldığım fiyatta 30000 tl.ayrıca full kasko 934 tl 11 taksit.
  • arkadaşlar 2011 modeller mp3 çalar ile mi geliyor...??bayi mp3 demişti yanlış hatırlamıyorsam..yarın bir uğrayacam bakalım..siiznkiler nasıl??
  • havalar sınınca topik sessşleşti:(
  • bugun kontrol ettim.comfort donanım benim focus ancak mp3 calmıyor maalesef sadecee track calıyor.gerci aux girişi var.oradan mp3 calarla calınabilir herhalde.bakalım fırsatım oldugunda dener ve yazarım.bu arada bugun aracı teslim alısımın 5. günü yol bilgisayarına göre yakıt tüketimim 9.4 lt/100 km.
  • ben de aracımım sedan comfortumu bugün teslim aldım...arac gerçekten çok güzel..insana güven hiissi veriyor...bişey soracam bu çocuk kilidi nasıl yapılıyor bir türlü bulamadım...şöför tarfıondan hepsini kitiliyorum ama içerden açılıyor gene???bir de aracın kullnama klavuzunu okudum kontağı çevirince bir sürü ışıgın yanması gerekiyor ben de sadece 8 tane ışık yanıyor...mesela aklımda kalan hidrolik direksiyon ışığı yanmıyor...bir sorun mu var acaba???sizde hangileri yanıyor???
    bu arada yol bilgisayarına cok takılmadan yarım depo ile şehir dışı 320 km yol yaptım...yol yaparken rodajaa dikkat ediyorum...vites değiştiriyorum sürekli hız artıtıp azaltıyorum..gaz pedali ayağımın aldtında sürekli oynuyor...bence yakıt tüketimi normal...
    mp3 olayını ya mp3 çalar ile halledecez ya da cd ye track formatında kayıt yapıp ole dinleyecez..bakalım hayırlısı...bu arada aracın motor sesi çok güzel...horrrrrrrrrrrrrrrrrrr sanki altınızda tank çalışıyor:))

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.