2 hafta önce 1.33 corolla makyajlı kasadan aldım. Bilgi olsun diye söylüyorum kafanızı karıştırmak istemem. 600 km yol yaptım bunun 150-200'ü şehir içidir, yol bilgisayarı ortlalama 6.2 litre gösteriyor. Yol sesi olarak tırtıklı asfaltta yol sesi alıyor. Bu yollarda bu segmentte almayan araç varmı onu da bilmiyorum. Araçtan genel olarak çok memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: CoolEraseR
2 hafta önce 1.33 corolla makyajlı kasadan aldım. Bilgi olsun diye söylüyorum kafanızı karıştırmak istemem. 600 km yol yaptım bunun 150-200'ü şehir içidir, yol bilgisayarı ortlalama 6.2 litre gösteriyor. Yol sesi olarak tırtıklı asfaltta yol sesi alıyor. Bu yollarda bu segmentte almayan araç varmı onu da bilmiyorum. Araçtan genel olarak çok memnunum.
kazasız belasız güle güle kullanın birde ne kadara aldığınızı paylaşırmısınız.
teşekkür ederim, arka park sensörüyle beraber 35 bine mal oldu.
Hayırlı olsun güle güle kullanın her ikinizde. punto güzel araba.
hayırlı olsun aracınız...aslında benimde aklımdaki araclardan biri de sizin 1,33 lük ama ülkemizde küçük motorun ikinci eli zayıf oluyor diye biliyorum...bizim arac profilimize çok güzel örneklerden biri de bu işte... başka bir örnek...millet bagaj diye kendini yer bitirir...sw araclar hiç tutmaz hb araclar peynir ekmek gibi satılır...1,33 e gönlüm kayıyor ama şu çok çok çok enteresan müşterir profilimiz beni engelliyor...neyse ya ne bileyim işte...hayırlısı olsun..
bir arabaya binecez anasını bacısnı satiyim..kırk türlü şey düşünüyoruz...yok ikinci eli yok benzini yok bakımı yok vergisi yok kaskosu yok pulu ıvırı zıvır yok bilmem nesi ...zaten şu aşamadan sonra pek düşünmeyeceğim...şu ara meşgulum alacağım bayi uzek bir şehirde...basıp gidip alacam daha da şuna buna bakmaycam...zaten her halükarda geçenden bir geçmeyenden 2 alınıyor...seves seve veriyoruz zaten...satmışım anasını...alıp çıkacam..
son durum ne oldu merak ettim. bende focus comfort alacağım da. :)
ya abi yazmayın şuraya dayanamıyorum benzinliden yeni kurtuldum yine benzinli almak istemiyorum:))
comfort suan 30760 tl %4 de tsk (türk silahlı kuvvetleri) indirimi var 28700 gibi bi fiyat oluyo bayi indiriminide eklersek bana geliş fiyatı 28.500 de taş çatlasa rüya gibi 2. el bile bulmak çok zor bu fiyata ama benzinli işte benzin beni mahvetti focus 1 de tüptende memnun olan göremedim ne yapsam ne yapsam kafayı yiycem:D zor tutuyorum kendimi comfort almamak için:)
quote:
Orijinalden alıntı: garcia1905
ya abi yazmayın şuraya dayanamıyorum benzinliden yeni kurtuldum yine benzinli almak istemiyorum:))
comfort suan 30760 tl %4 de tsk (türk silahlı kuvvetleri) indirimi var 28700 gibi bi fiyat oluyo bayi indiriminide eklersek bana geliş fiyatı 28.500 de taş çatlasa rüya gibi 2. el bile bulmak çok zor bu fiyata ama benzinli işte benzin beni mahvetti focus 1 de tüptende memnun olan göremedim ne yapsam ne yapsam kafayı yiycem:D zor tutuyorum kendimi comfort almamak için:)
Ben bayiye gidip görüştüm tsk indirimini kampanyalı fiyattan yapmıyolar.En düşük 30,250 liraya bıraktı (opak renk)
Ben bayiye gidip görüştüm tsk indirimini kampanyalı fiyattan yapmıyolar.En düşük 30,250 liraya bıraktı (opak renk)
ilginç ford direk hattı varya ben oraya sordum 444 lü numaraya çünkü tsk indiriminde haziran için geçerli yazıyo dedim temmuzdada geçerlimi evet dedi liste fiyatı üzerinden dimi dedim hatta 30760 ı da söledim evet demişlerdi demekki tekrar sormak gerek :S
2011 metalik aytozu gri hatchback focus siparişi verdim. 2 ağustosta trafiğe çıkaracağım. kredili 30.750 TL ye maloldu. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. Allah utandırmasın. İlk araba olacak çünkü. darısı araba alacakların başına.
quote:
Orijinalden alıntı: ihbaydas
2011 metalik aytozu gri hatchback focus siparişi verdim. 2 ağustosta trafiğe çıkaracağım. kredili 30.750 TL ye maloldu. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. Allah utandırmasın. İlk araba olacak çünkü. darısı araba alacakların başına.
güzel fiyat güzel araba güle güle kullanın
hayırlı ugurlu olsun aracınız...yorumlarınızı alalım burdan...
otomobilci_x ve ingeniatorem arkadaşa hayırlı olsun dilekleri için teşekkürler. daha iyisi sizin olur inş. aracı alır almaz şehirler arası 2000 km yapacağım. hangi konulara dikkat etmem gerekir acaba? ayrıca yakıt olarak neye malolur ki?
sn ihbaydas: aracınızı zorlamadan yani yüksek devirlere çıkmadan kullanın...sürekli aynı viteste gitmeyin...lastik basınclarını kontrol ettirin...ondan sonra da uzun yol yapmanın keyfine varın dönünce anlatırısız:)) benim tahminim yüz kilometrede 6,5-7 ortalama ile gidecektir aracınız... tekrar hayırlı uğurlu olsun ...özellikle asfalt sesinini ne kadar alıyor verdiği rahatsızlığı bir teste edin bakalım..bu konuda ben rahatsızım..sizin de yorumlarınızı alalım:)
benim aracta aytozu gri hb olacak inş arkadaslar.bu arada iştcell olayını ayarlayabilirsem(hattımı iştcell e cevirebilirsem ki bu konuda yardımcı olacaklar) 30500 metalik renk dahil fiyat 30000 e inecek.peşin fiyat yalnız bu. bu arada aklınızda bulunsun iştcell lilere fordda binek araclarada indirim var.