Şimdi Ara

focus comfort 2010 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
0
Favori
13.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet tabiiki sıfır aracın değer kaybı olacak...onu göze aldım zaten...şu anda ikinci el piyasasına bakıyorum...kimse temiz aracını satmıyor..temiz aracını satan da sıfırın liste fiyatından satıyor...ikinci ele sıcak bakmıyorum ben artık...herşey hile hurda olmuş...duyuyoruz araclar acayip işlemlerden geçip çok temiz diye satılıyor...bir değil 10 değil 1000 ...artık herkes birbirni kazıklama peşinde..al..ondan sonra sanayiden çıkma...
  • Focus comfort hb metalik ötv de 30 bine verildi.
    100 lük focus 115 liğe göre tüketimi biraz daha fazla şehir içi 11-12 litreleri çok kolay görürsünüz.Ama LPG ye çok uyumludur.İyi bir ustada yaptıracağını lpg kiti ile senelerce sorunsuz binersiniz.

Aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama şuanda collection donanım çok mantıklı geliyor bana.

yeni kasa focus un çıkması fiyatları elbette etkileyecek.Ama ucuz araba almak da keyifli.

Yol sesini sormuş birisi sanırım..evet tüm çılgınlığı ile yol sesimiz devam ediyor :))
  • bu ses olayı nasıl hocam çok rahatsız edici şekilde mi biraz detay veri misniz???
  • ihtiyacınız ne durumdadır bilmiyorum ama 2-3 ay beklemenizi öneririm eğer bu kasayı tercih edecekseniz çünkü yeni kasa cıktıgında bu kasanın sıfır fiyatıda 30 ların altına düşme ihtimali var ayrıca 2011 model olucak...

fiesta yeni kasası cıktıgında böle olmuştu eski kasaları 21 bin gibi bi fiyata satılmıştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

ihtiyacınız ne durumdadır bilmiyorum ama 2-3 ay beklemenizi öneririm eğer bu kasayı tercih edecekseniz çünkü yeni kasa cıktıgında bu kasanın sıfır fiyatıda 30 ların altına düşme ihtimali var ayrıca 2011 model olucak...

fiesta yeni kasası cıktıgında böle olmuştu eski kasaları 21 bin gibi bi fiyata satılmıştı..

teşekkür edeirm sn grcia...net bir haber var mı acaba ne zaman satışa sunulacak yeni focuslar??
  • şu anda alacağınız araçta (temmuzdan sonrası için konuşuyorum) 2011 model olacak kesinlikle 2010 model almayınız.
    garcia 1905 in dediği olay ise bence risk ha dediği olabilirde olmayabilirde.
  • aslında bu tamamen stoklarıyla alakalı bi durum eğer stoklarında focus 2 çok olursa kesinlikle fiyat şuankinin daha altı olucaktır ama stok fazlaları yoksa focus 2 bu seyirde gider..focus 3 kesin bir bilgi yok..
  • hayırlısı diyelim...bu arada yeni bir fiyat geldi 32,5 metalik renk dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

hayırlısı diyelim...bu arada yeni bir fiyat geldi 32,5 metalik renk dahil

kredisiz fiyatmı bu yoksa kredi dahilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

kredili fiyat
  • bir de bu comfortlar kaç valf???siteden bilgiye ulaşamadım???
    bunlar ukraynadan mı geliyor nedir???öle şeyler duydum???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniatorem -- 28 Haziran 2010; 14:52:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

kredili fiyat

arkadaşım sakıncası yoksa bayinin adını ve telefonunu alabilirmiyim yada size bu fiyatı veren kişiden hb için fiyat alıp paylaşabilirmisiniz biz hb arıyoruzda
  • quote:

bir de bu comfortlar kaç valf???siteden bilgiye ulaşamadım???
    bunlar ukraynadan mı geliyor nedir???öle şeyler duydum???

????
  • 16 valf
  • teşekkürler
  • yol sesi konusunda focus ve civic le kimse boy ölçüşemez c sınıfı araçlardan.
    Ama en çok satılan gene focus.
    Ben alırken alınmaz bu focus içerde bağırarak konuşursunuz demşilerdi.Ama aynı paraya daha kalitelisini bulamadım :))
    Yani 30 -34 bin aralığında bu dolulukda bana başka bir araba gö sterin.

Bu comfort ukrayadan gelmiyor.Olay şu ötvde peynir ekmek gibi focus satan otosan ukrayna için üretilen focuslarada göz dikip türkiyeye ithal etmişti.O yüzden bu comfort un adı ukrayna kaldı.Yoksa ispanyadan geliyor hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspava30

yol sesi konusunda focus ve civic le kimse boy ölçüşemez c sınıfı araçlardan.
    Ama en çok satılan gene focus.
    Ben alırken alınmaz bu focus içerde bağırarak konuşursunuz demşilerdi.Ama aynı paraya daha kalitelisini bulamadım :))
    Yani 30 -34 bin aralığında bu dolulukda bana başka bir araba gö sterin.

Bu comfort ukrayadan gelmiyor.Olay şu ötvde peynir ekmek gibi focus satan otosan ukrayna için üretilen focuslarada göz dikip türkiyeye ithal etmişti.O yüzden bu comfort un adı ukrayna kaldı.Yoksa ispanyadan geliyor hepsi.

evet haklısnız ama düşünüyorumda yol sesi de gözardı edilr mi szice??
  • sn aspava yakıt tüketimi ve performans nasıl bilgi verebilir misniz??
  • Ben göz ardı ettim :)
    Önümüzdeki günlerde bir dizi yalıtım işlerine girişeceğim ama.
    Bu yol sesi otobanda,kaymak asfaltda yok zaten.Kiminin pütür asfalt kimin de dişli asfalt dediği asfaltta yapıyor.Yol sesi de uğultu şeklinde.
    "rahatsız olmuyorum focus da yol sesi mi varmış "diyenleride çok gördüm.Çok derken bu ve başka forumda 7-8 sağırla karşılaştım diyeyim :))
    Focusun benim eleştirdiğim yönleri şunlar;

yol uğultusu
    yakıt kapağının kilitsiz olması(kırılmaya müsait)
    motor kaptunun logodan açılması(bu da kırılmaya müsait)
    Sert süspansiyonları
    kışın kemerden ve arka plastikden gelen çıtırtı sesleri.(benim gibi hassas adamı bile çok rahatsız etmiyor ama.Nisan dan sonra duymadım.Sıcaklarda yok.)
    Motor sıcakken bazen ilk marşta almama(bu audilerde de görülüyor) benzin yanma odasında buharlaşıyormuymuş ne)

İnanın düşünüyorum başka birşey yok sevmediğim.

Ama focus gerçekten keyifli araba.Tavsiye ederim.

Yakıt tüketimine gelince,

1,6 atmosferik motora sahip her 1280 kiloluk araba gibi focusda yakıyor.Benim düldül 10 aylık 11bin kmde ve hala ş.içi 9,5--10 litrede geziyorum.ama hepsi yakıyor.Bu konuda diğer markaların saçmalıklarına kanmayın.Aynı kiloda aynı hacme sahip arabalar aynı yakıyor benim gördüğüm kadarıyla.Focus yakıyor ama gidiyorda aynı zamanda.Bakınız focusa ,corolla ve civicide karşılaştırdım.Corollanın 132 liğini bilmiyorum ama 125 lik corolladan benim focusum daha atik.Nedeni maximum torku daha alt devirde alıyor.Civicle başa baş diyebilirim.Ama yakıpda cruze gibi jetta gibi gitmeseydi napardık?

Paranız var ise dizelini alın focusun.Benzinli alıp lpg ile ekonomiyi yakalarsınız ama tork olayı bambaşka tdci focuslarda.

Ama onlarında ses olayı öldürüyor:))

2010 olsun diye 20 gün bekleyip yaz tatilimi zehir etmiştim ben.Şimdi düşünüyorumda 2009 olsaydı bir sene önce vergi dilimine düşecekti..
    Daha hazirandayız Ağustosun 1 ine daha çok var.
    Şimdiden hayırlı olsun aracınız güle güle binin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspava30 -- 28 Haziran 2010; 17:38:53 >

• saolun tatmin edici bir açıklama...ben de bir kaç açıklama yapayım
    1-kim benim aracım şehir içinde yakmıyor diyorsa yalan soluyordur...şdışı zaten aşağı yukarı aynı
    2-focus hiç kullanmadım ama nedense ford motorları bana çok güçlü geliyor...kagıt üstündeki değerler insanı yanıltabilir...en azından diğer markalara göre daha iyidir idye düşünüyorum..arkadaşta 65 hp fiesta dizel var 2007 model...araç devirden düşmüyor hiç ya...sanki araba 200 hp!!!her yola vur gidiyor...
    3-ses olayını bizzat yaşadım...kalın asfaltat ses yapıyor ama ince asfaltta sanki başka bir araca binmş gibi oluyorsunuz...önceleri ben de çok eletiriyordum ses olayını...ama baktım ki ses sanki bir bana var...alan herkes memnun:)
    4-iç dizayn çok güzel...insanın içine siniyor oturunca...şurasıda sole olsaydı demiyorsusnuz...bir vw bir de fordu beğeniyorum,toyotada güzel;gerisi yalan!!!
    5-dışı zaten güzel
    6-kullanmadığım için daha fazla ayrıntı verermiyorum:))
    7-ford gerçekten güzel arac...
    inşallah hayırlı olur...herkese kazsız sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniatorem -- 29 Haziran 2010; 0:11:23 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.