arkadaşlar ben focus almayı düşünüyordum yanlız esp ve tcs paketi var alimmi çok işe yarıyormu
tcs olsada olur olmasada olur diye düşünüyorum ama esp bana göre çok özel ve güven veren bir donanım sonuçta hayat kurtarabiliyor...
quote:
Orjinalden alıntı: mftmountana
arkadaşlar ben focus almayı düşünüyordum yanlız esp ve tcs paketi var alimmi çok işe yarıyormu
Esp mutlaka bulunsun diyorum Benim aracımda esp yok eksikliğini hissetmedim fakat ESP li araç olunca bir başka oluyor, araç kesinlikle yoldan çıkmıyor Hayat kurtarır gerçektende, fren mesafesi dahi azalıyor
focus II lerde ki esp iptal butonu-düğmesi herne ise nerede arkadaşlar . mümkünse bir foto koyabilirmisiniz??
kardeş ben 1 ay önce focus collection aldım kendim istememiş olmama rağmen araç güvenlik donanımlı geldi tcs + esp var aracımda
esp nin görevi 4 tekerlekten herhangi bir tanesi fazla dönerse o tekerleği frenliyor otomatik olarak böylelikle araç savrulmayı en aza indiriyor bunun abs fren sitemine ve aracın yol tutuşunada büyük katkısı var zaten focus sınıfının en iyi yol tutan aracı
tcs de çok önemli bir fonksiyondur bununla ilgili sana bir adres vereyim sayfanın en altına in orada bir animasyon var onu izle daha iyi fikir sahibi olursun