Şimdi Ara

Focus II fan (problem mi var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar 2005 model otomatik vites focus sahibiyim. sorun aracın fanının hiç durmaması. klima acıldıgı zaman donme hızı artıyor ancak normal zamanlarda daha yavaş donuyor. bu normal bir durum mu yoksa sorun mu var? hararet gostergesi sabit kalıyor arac ne hararet yapıyor ne de yokus assagı ınerken hararetı dusuyor. ekte hararet gostergesının sabıt kaldıgı degerı yolluyorum.

Focus II fan (problem mi var)

• Zaten hep sabit kalır....Fan durmadan çalışmaz bir kontrol ettir..Fan müşürü arızalıdır...
  • aracın hararet göstergesi 20 metre yokuş inildi diye zaten düşmez, o değerlerde sabit kalması gayet doğal ki makul bir sıcaklıkta yukarıdaki gösterge
  • last06 : termostatta bi arıza varsa sabit kalmıyor. diğer forumlardan okudugum kadarıyla da bunu soyledım cunku kimi araçların göstergeleri birden 120 yı gosterıp sonrasında gerı düşüyormuş.

maestro_34: 20 mt yokuş inildi diye değil ancak uzun yokuşlarda özellikle soğuk havalarda bir arıza var ise hararet göstergesi değeri düşebiliyor (tecrübeyle sabit eski arabamda olan bir sorun :))

cevaplarınız için teşekkurler. benim bildiğim kadarıyla da sabit çalışmaz ancak bazı araçların fanları 2 kademeli olmak koşuluyla daima çalışıyormuş. bu yüzden emin olamadım. bir rica daha aracınız normal sıcaklığındayken siz de bir fanınızı kontrol edermisiniz fan arada duruyor mu yoksa 2 kademeli (hızlı - yavaş) şeklinde mi çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufycan

klima acıldıgı zaman donme hızı artıyor ancak normal zamanlarda daha yavaş donuyor. bu normal bir durum mu yoksa sorun mu var? hararet gostergesi sabit kalıyor arac ne hararet yapıyor ne de yokus assagı ınerken hararetı dusuyor.

cevap koyulaştırdığım kısım. dediğim gibi zaten normal olan durum bu. bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum araçta
  • Fordlarda sıcaklık bir yere gelir ki bu senin araçtada aynı yerde ve orada sabit kalır...Yükseldiği ancak arıza olunca olur o da bende hiç olmadı...Düşme yükselme olmaz ww..honda...hyundai...bunlarda hep aynı yerde kalır...Çok sıcaklarda Mersinde geçen sene hiç oynamadı sıcaklık aynı yerde kaldı...Fan 2 kademedir birincide çalıltığını pek duymazsın ama 2. de eğer soğutamazsa çok güçlü çalışır...Köyde bir hayli uzun bir rampadan sonra çalıştığını duymuştum ama sıcaklık ibresi gene oynamadı....
  • O zaman benim mesajlarinizdan anladigim fanin 2 kademeli bir sekilde devamli calisiyor oldugu. yani benim fanda sikinti yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufycan

O zaman benim mesajlarinizdan anladigim fanin 2 kademeli bir sekilde devamli calisiyor oldugu. yani benim fanda sikinti yok

calisiyor ne guzel.. siz calismadimi korkun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.