Şimdi Ara

FOCUS - LEON - PUNTO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araba almayı düşünüyorum siz hangisini tavsiye edersiniz

2011 ford focus : hatcback comfort modeli benzinli en düşük modeli arka camlar bile manuel jantlar kapaklı
    2009 seat leon : hatcback en full modeli sunrooflu sport up modeli sınıfının en dolusu benzinli
    2011 fiat punto evo : hatcback en full modeli benzinli yine sınıfının en dolusu

lütfen tercih yaparken kısa bi nedeninide yazarsanız sevinirim.

• Ben olsam bu 3u icinde leonu tercih ederim donanim eksikligi yasamassin şık bi kasasi var fiyatida cok yuksek sayilmaz.
  • Focus daha ilgi çekici duruyor fakat bu devirde boş araba almaktansa ben Seat leon'u tercih ederdim sanırım. Fiat ta multijet olmayan bir modeli almayı düşünmem kendi adıma.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • punto evo kullanıcısıyım dediğiniz öellikte aracım . Ama leon varken bence gidin leon alın kesinlikle leondan şaşmayın bu 3 ü arasında
  • Leon hem donanım hem tasarım hem sorunsuzluk olarak üzmez.
  • Punto, kapak jantlı olmasına rağmen herhangi bir C sınıfı ile kıyaslanamaz. Puntoyu eleyin. O kadar dolu donanım varken Focusu değil, kesinlikle Leon'u tercih edin derim...

Bu arada Leon'un 2008-2009 model makyajsız kasasından bulursanız ESP paketi ve yağmur, far, park sensörleri, otomatik kararan ayna standart donanımda mevcut. Makyajlayınca Doğuş klasiği olarak opsiyon yaptılar. 1.4 TSI Style veya 1.6 Stylance (LPG ile uyumlu olan motor) bakmanı öneririm, ama 1.4 TSI motor tavsiye ederim 1.6 çok yakar (10lt) ama gitmez. 1.4 8 litre yakar ama çok daha performanslıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Leon hem donanım hem tasarım hem sorunsuzluk olarak üzmez.

Doğan, imzandaki Coming Late e bildiğin sesli güldüm Hala ses yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon & VW Golf kıyaslaması
    10 yıl önce açıldı
    Skoda Octavia vs Megane
    geçen ay açıldı
    Yeni Cupra Leon - Golf - A3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok kararsız kaldım ya :/
  • hocam ilk olarak punto evoyu ele bence kalan 2si içinde eger yakın bi zamanda satmayı düşünmüyosanız leon derim ama diğer türlü focus alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sincee83

çok kararsız kaldım ya :/

Karasız kalma. Hiçbir B sınıfı araba, ne yol tutuşta ne de başka bir disiplinde C sınıfı araba ile boy ölçüşemez. Puntoyu hiç düşünme. Focus ve Leon arasında kal. Ama Focus boş+boş olduğu için Leon 1.4 TSI Style....
  • boş bir focus yerine dolu bir leon tercihimdir
  • Leon
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

quote:

Karasız kalma. Hiçbir B sınıfı araba, ne yol tutuşta ne de başka bir disiplinde C sınıfı araba ile boy ölçüşemez. Puntoyu hiç düşünme. Focus ve Leon arasında kal. Ama Focus boş+boş olduğu için Leon 1.4 TSI Style....

mazda 2 nin yol tutuşu neredeyse bütün c sınıfı araçlardan daha iyi , skidpad değerlerine bakarak görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

quote:

mazda 2 nin yol tutuşu neredeyse bütün c sınıfı araçlardan daha iyi , skidpad değerlerine bakarak görebilirsiniz

O kadar detaylı bilgim yok. Mevzu Punto olunca öyle söyledim. Zaten tek disiplin yol tutuş değil ki. Mazda gibi bir markanın yol tutuşuna zaten laf yok Punto, Clio, Fiesta, İbiza, i20 gibi çok bilinen, satış rakamı yüksek B sınıflarını genellemiştim.

• Punto'nun multijet motorunu düşünürseniz kesinlikle ve kesinlikle tercih ederdim ben olsam her türlü yakış olarak masrafları olarak hertürlü seçim sebebi tabi fakat konfordan biraz zayıf bir araç o yönden leon tercih sebebi olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.