Şimdi Ara

FOCUS MK1 SOGUK HAVADA İSİNMADAN BENZİN DE STOP EDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım Focus Mk1 2001 model 2.0 ztec motor BRC MARKA TÜP VAR. Aracımı bu yaz aldım kışlık bakımını yaptırdım lakin havalar soğuduktan sonra ilk çalıştırmada benzinde stop ediyor aradan geçen 5 ile 10 sonra hafif ısınmaya başlıyor araç ve stop etmiyor ilk çalıştırmada gaz vermek zorunda kalıyorum bir ustayı aradım benzin pompası dedi bir diğeri rölanti sensörü de sorun var dedi sizce ne yapmalıyım Çalıştıktan sonra devir bu şekilde kaliyor

FOCUS MK1 SOGUK HAVADA İSİNMADAN BENZİN DE STOP EDİYOR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lpg den dolayı sübaplar erimiş. Havalar soğuyunca sabahları zor çalışır ve stop eder. Araç kaç binde?

• 180263 müş pardon.

• Bugün ustaya gittim aracım Focus mk1 2.0 motor bu arada gaz kelebeğini ve rölanti motoru nu temizledi aslında rölanti motoru nu orjinali ile değişmek istedi ama bulamadık yan sanayi de takmadı kendi bu işlemlerden sonra devir 950 suan sizce nasıl

• Eski aracımdan biliyorum lpgliydi.Kışın sabahları çok zor çalışır ya da çalışmazdı hep geç kalırdım işe.Km 197 bindi.Aküyü bitiriyordu çalışırken o derece.Havalar sıcakken hiç sorun yoktu.Motor yaptırmadan sattım. Yeni araba almıştım.Usta yaptıysa kullan bakalım tekrarlayacakmı?

• Mehmet HEDEF M kullanıcısına yanıt

İlk çalıştırmada 1200 gibi başlar ısındıkça 950 ye düşer. 950'de sabit kalıyorsa sıkıntı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.