Şimdi Ara

Focus mu? Jetta mı? Corolla mı? Skoda mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 kasa 1,25i myfiesta modeli benzinli Ford Fiestam var. Bu aracımı satıp, 1,6 motor C veya D segmentinde konforlu bir araç almayı düşünüyorum. Beyaz içi bej :):) Benzinli araç daha sorunsuz olması sebebiyle benzinli araç almayı düşünüyorum. Dizel mi benzinli mi ona da karar veremedim açıkcası. Şimdiye kadar hep benzinli kullandım. Yakıt, konfor ve sağlamlık sıralamasına göre sebepleriyle beraber önerilerinizi söyler misiniz?

• benzinli araç dizelden daha avantajlı aynı araca dizel farkı asaği yukarı 10.000 TL vereceğine Sen aynı aracın Benzinlisini al kalan parayada altın al her ay 1 çeyrek bozdur yakıt al yine avantajlı olursun ayrıca ben yerinde olsam VW alırdım
  • toroslarr T kullanıcısına yanıt
    dizelden şaşma bence bir kere alsan daha benzinli araca binmezsin 1.6 tdci titanium focus al rahat et
  • 6 aydır bende 4 arasında kaldım.

param yetse ve doğuş grubu stok yapsa 1,4 tsi octavia alırdım.
    2013 son günü focus aldım. liste fiyatı 53.500 dü focusun şu anda 2013 model fiyatı 57000 civarında ..
    aklım hala octaviada o farklı konu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascalnouma39

dizelden şaşma bence bir kere alsan daha benzinli araca binmezsin 1.6 tdci titanium focus al rahat et
    Arkadaşa katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.