Şimdi Ara

focus mu mercede c 220 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bi abimiz için araç bakıoruz bn c220 desemde o focus mu demeye başladı hem araçlar hem fiyat hakkında bilgi almak için konu açtım.

focus 2013 model trend x hb manuel 23000 km de çelik jant filan var fiyatı 52000 tl garantisi devam edior boya değişen yok

mercedes c220 cdi 2003 model 195000km de elegance donanım fiyatı 52000 boya değişen bilmiorum ilanda gördüğüm kadar boya var.

şahsi düşüncem focus fiyatının biraz fazla olduğu ederinin 48-49 bin tl olarak düşünüorum sanırım ikisinide 50 bine alabiliriz gibi iyi günler

• Düşük km focus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus

• o mercedes'i birde yürütmesi var

eğer paranız fazla yoksa bulaşmayın focus uygundur.
  • Focus,maceraya gerek yok.52 bin lira az para değil TR şartlarında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar teşekkür ederiz sanırım focus olacak gönül mercedesin yanında da olsa yarın araca bakıcaz iyi akşamlar
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6 Ecoboost Focus hepsine bin basar,he ilan sedan.Ben olsam HB kasayi alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Hocam 1.6 Ecoboost Focus hepsine bin basar,he ilan sedan.Ben olsam HB kasayi alirim.

aa pardon ecoboost motor varmış araçta, benim kuga'yı bile rahatlıkla taşıyor o motor alınır o zaman. farketmemişim.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi atmosferik motora hic degmez.Zaten 0 km'sini o paralara verdiler 3-4 ay once.Ecoboost Focus 3 bu sinifin acik ara birincisidir bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.