Focus dizel titanyum almaya karar vermiştim. Sonrasında S60 1.6 Drive ı da ciddi inceledim. Ayrı sınıflar olduğunun tabii ki farkındayım. Benim esas sormak istediğim şu: 60 bine focus almak mı yoksa 80 bine S60 mı? Arada kabaca 20 bin TL fark var, az da sayılmaz. Aradaki konfor-sürüş keyfi-güvenlik vs. bu farka değer mi kararsız kaldım. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
Kullanım süresinde ki ekonomi de benim için önemli. Motorları aynı. S60 ın servis masrafları ve 2. eli nasıldır? 2. eli focus a göre daha ağırdır, ancak çok mu kötüdür?
Saygılar,
60bine focus alma da, d sınıfında ne istiyorsan alabilirsin...
bütceniz el veriyorsa uzun süre binecekseniz tabiki kalite görünüm donanın olarak volvo tektir ikinci eli tabii ki agır ama kullanacagınız süre önemli tercihim olurdu s60
volvo mantıklı.yolda dikkatimi her zaman çekmeyi başarmış.ayrıca 60 - 80 bin tl verip 2. eli düşünmek ne kadar doğru?
Bütçeniz ikisi içinde yeterli ise S60 alın bence.
Görüyorum ve artırıyorum; S80 al kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: sudemet
Arkadaşlar,
Focus dizel titanyum almaya karar vermiştim. Sonrasında S60 1.6 Drive ı da ciddi inceledim. Ayrı sınıflar olduğunun tabii ki farkındayım. Benim esas sormak istediğim şu: 60 bine focus almak mı yoksa 80 bine S60 mı? Arada kabaca 20 bin TL fark var, az da sayılmaz. Aradaki konfor-sürüş keyfi-güvenlik vs. bu farka değer mi kararsız kaldım. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
Kullanım süresinde ki ekonomi de benim için önemli. Motorları aynı. S60 ın servis masrafları ve 2. eli nasıldır? 2. eli focus a göre daha ağırdır, ancak çok mu kötüdür?
Saygılar,
arkadaşlar etmeyin , 80 bin tl volvoya verilir ama 60 bin tl c segmenti bir araca , paraya yazık , bu firmalar bizim paralarımızla dalga geçiyorlar sanki , c segmenti bir araca tutuluyor diye 60 bin tl vermek ne kadar mantıklı olur arkadaşlar !..
Bütçeniz iki araca da yetiyorsa tabii ki Volvo S60..
Zaten kendiniz de sadece yarım saatinizi ayırarak kararınızı verebilirsiniz.. Önce bir Ford bayiine gidip Focus'a bakın, daha sonra Volvo bayiine gidip S60'a bakın.. O an kararınızı vermiş olursunuz, hatta hemen sipariş bile verebilirsiniz..
S60 la focus un kıyaslanamayacağı çok açık ve net.Biri D sınıfı diğeri C sınıfı.Volvo nun içine oturdugununzda farkı göreceksiniz.Ayrıca 80 bin lik volva da donanım olarak ne var?
Focus alcagima v40 i beklerim. Butce uyuyosa s60da dusunmem.
V40, S40, S60, V60(favorim)... bak dikkat ettiysen hep volvoları saydım çünkü 60bin tl bi focus'a verilmez. Uzun yıllar sorunsuz, sağlam ve premium bi araç istiyorsan volvo senin ilacın
bir ford focus kullanıcısı olarak bence de s60
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme