Şimdi Ara

focusla ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ghisaında kaç airbag oluyor?
    ağırlığını sitesinde bile bulamadım.. epey ağır olduğunu işittim.. özellikle hbsi kaç kg?
    otomatiği şehir dışında ne kadar yakıyor? şehir içini sormuyorum güzergaha göre deişir?

• Bildiğim kadarıyla 4 airbag oluyor. artı ön ve arkada yan hava perdeleri 1130 kg agirliği var diye biliyorum sehirlerarası otomatik vites 300-310 kuruş arası arası yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberta2000 -- 30 Eylül 2007; 21:05:19 >
  • Ağırlığı 1140 kg. 4 hava yastığı var. Şehir dışı 175 falan yakıyor.
  • benim bildiğim ghia da 6 yastık var. Koltukta, B sütunuda ve ön konsolda. koltuktaki dizleri koruyor sanırım. Zaten yan hava perdesi focus için standart en düşük donanımda bile
  • 6 hava yastığı ghia için ağırLık 1140 kg şehir dışı ortaLama yakıt tüketimi 6,0 6,5 arasında
  • şehirler arası 300-310 kuruş fazla değilmi yahu... nerdeyse jeep gibi yakıyo o zaman...
    quote:

Orjinalden alıntı: liberta2000

Bildiğim kadarıyla 4 airbag oluyor. artı ön ve arkada yan hava perdeleri 1130 kg agirliği var diye biliyorum sehirlerarası otomatik vites 300-310 kuruş arası arası yakıyor
  • Ağırlık konusunda bu rakamlardan pek emin değilim arkadaşlar. Eğer araçların yanında verilen ithalat uygunluk belgelerini incelerseniz ağırlığın sedan TDCi için 1300 kg civarında belirtildiğini görürsünüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla ilgili bilenlere soru
    7 yıl önce açıldı
    Kaza ile alakalı soru
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2002 focus hb otomatik vites sahibiyim.1170kg ve şehir dışında en sakin kullanımla 230ykr yakıyor.ama 140-150 basarsan çabuk hızlanmak için zorlarsan 300 ü kesin buluyor.
  • sakin kulllanmak en mantıklısı ben öyle yapıyorum. Yada LPG ye geçmek.. Ben garantimin dolmasını bekliyorum. Garanti bittiği an Sıralı LPG taktıracağım. Sarfiyat yarıyarıya azalıyor..
  • diğer markalarda da otm vitesle manuel vites arasında bu kadar yakıt farkı oluyomu arkadaşlar...
    quote:

Orjinalden alıntı: forever42

2002 focus hb otomatik vites sahibiyim.1170kg ve şehir dışında en sakin kullanımla 230ykr yakıyor.ama 140-150 basarsan çabuk hızlanmak için zorlarsan 300 ü kesin buluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.