18 şubat akşamı saat 19:00 sularında iş yerimden eve doğru gidiyordum düz yolda seyir halindeyken ilerde bir karartı gördüm kamyon solluyordum ortalama 100 km hızla gidiyordum karartının köpek olduğunu farketmem köpeğin yola çıkması ve benim hafif bir şekilde frene basmam köpeğin dönüp bana bakması gözlerinin parlaması ve küt sesi ile biten bir facia idi yapabileceğim hiç bir şey yoktu sağ tarafımda sollamakta olduğum kamyon sol tarafım ise banket yapabildiğim tek şey köpeği ortalayarak çarpmak oldu küçük yavru köpeği arabanın altına aldım ve tangur tungur sesle birlikte üstünden geçtim kemik sesleri arabanın içinde yankılandı adeta çok üzüldüm müsait bir yerde durdum ve aracı kontrol ettim çok önemli bir şey yoktu ön panjur kısmı haliyle kırılmış birde araç altı korumasından büyük bir parça kopmuştu ertesi günü servisi ve kasko şirketini arayıp gerekli bilgileri aldıktan sonra bugün aracımı servise teslim ettim ilk hasarımız olduğu için 25-30 bin TL ye kadar hasarsızlığımız bozulmuyormuş bunada çok sevindim artık aracımın teslim edilmesini bekliyorum 4 5 gün içerisinde teslim edecekler sanırım ön tampon ve alt koruma tamamen değişecek.
Geçmiş olsun çok kötü bir durum araba elbet yapılırda o duyduğun sesler falan pek kolay gitmiyo insanın hafızasından...
Yalnız hasar çok ufak olmasına rağmen 4-5 gün çok fazla artık servislerde nedense ellerinde hiç stoklu yedek parça bulundurmuyorlar ve bir parçayı günlerce bekliyorsun..Benimde kapı çıtası atmıştı ilk yıkamadan sonra 2 gün bekledik altı üstü kapı direğinin çıtası...Ön alt panjur ve korumanın değişmesi inan yarım saatlik iş halbuki neyse umarım en kısa zamanda arabana kavuşursun
quote:
Orijinalden alıntı: ghostplayer
kemik sesleri arabanın içinde yankılandı adeta çok üzüldüm müsait bir yerde durdum ve aracı kontrol ettim çok önemli bir şey yoktu ön panjur kısmı haliyle kırılmış birde araç altı korumasından büyük bir parça kopmuştu
müsait bir yerde durupta köpeğe baktınız sandım bende, bravo
quote:
Orijinalden alıntı: zugasi_berepe
Geçmiş olsun çok kötü bir durum araba elbet yapılırda o duyduğun sesler falan pek kolay gitmiyo insanın hafızasından...
Yalnız hasar çok ufak olmasına rağmen 4-5 gün çok fazla artık servislerde nedense ellerinde hiç stoklu yedek parça bulundurmuyorlar ve bir parçayı günlerce bekliyorsun..Benimde kapı çıtası atmıştı ilk yıkamadan sonra 2 gün bekledik altı üstü kapı direğinin çıtası...Ön alt panjur ve korumanın değişmesi inan yarım saatlik iş halbuki neyse umarım en kısa zamanda arabana kavuşursun
teşekkürler.Evet banada çok uzun geldi ama ellerine düştükmü bir kere yapabileceğiöiz pek bişey olmuyor nedense çekici çağırmadığım için ikami araç ta alamadım artık araçsız idare edicez 4 5 gün
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
quote:
kemik sesleri arabanın içinde yankılandı adeta çok üzüldüm müsait bir yerde durdum ve aracı kontrol ettim çok önemli bir şey yoktu ön panjur kısmı haliyle kırılmış birde araç altı korumasından büyük bir parça kopmuştu
pardon ama köpeğin nesine bakmam gerekiyordu üstünden geçtikten sonra dikiz aynasından görmem gerekeni gördüm tekrar dönüpte köpeği incelemeye almanın manası yok üzülerek söylüyorum ama köpek öldü yavru bir köpekti ve ilk darbeyi kesinlikle kafası aldı ben yaşamam gereken acıyı arabanın içinde yaşadım zaten.
Büyük geçmiş olsun köpeğe de üzüldüm umarım arabanın alt takımlarında ciddi hasar yoktur aslında şehir içinde 50-60km/s hızda gitmek lazım.
quote:
quote:
quote:
pardon ama köpeğin nesine bakmam gerekiyordu üstünden geçtikten sonra dikiz aynasından görmem gerekeni gördüm tekrar dönüpte köpeği incelemeye almanın manası yok üzülerek söylüyorum ama köpek öldü yavru bir köpekti ve ilk darbeyi kesinlikle kafası aldı ben yaşamam gereken acıyı arabanın içinde yaşadım zaten.
o hızla vurduktan sonra dizik aynasından bakarak olayı anlamanız mümkün değil.. yaralanmış olabileceğini hesap ederek geri dönüp bakabilir, hayatını kaybetmişse bile yolda parçalanacağını hesap ederek yol kenarına çekebilirdiniz.. neyse olan olmuş yapacak birşey yok artık..
Büyük geçmiş olsun köpeğe de üzüldüm umarım arabanın alt takımlarında ciddi hasar yoktur aslında şehir içinde 50-60km/s hızda gitmek lazım.
teşekkür ederim expertiz raporuna göre radyatör ve klima borularındada hasar varmış köpeğe şehirler arası bir yolda çarptığım için 50-60 km hızla gitmem söz konusu olamazdı zaten aynı günün akşamı tv de haberlerde 1 köpek 2 kişinin canına mal oldu diye bir haber izledim zavallı adam köpeğe çarpmamak için manevra yapmış ama bir dahada toparlayamamış arabayı Allah Rahmet eylesin rabbim kimsenin başına vermesin.
Geçmiş olsun. Mala gelsin cana gelmesin.
quote:
Orijinalden alıntı: bortecinenumu
Geçmiş olsun. Mala gelsin cana gelmesin.
Teşekkür ederim
quote:
quote:
100 KM HIZLA ÇARPTIKTAN SONRA O KÖPEĞE BAKMAYA KİMİN İÇİ ELVERİR..YAŞAMAYAN BİLEMEZ ARKADAŞIM..BİZDE BİR KEZ ÇARPTIK YOLA FIRLADI..ELİNDEN BİRŞEY GELMİYOR..ÇOK ZOR BİR DURUM..
Geçmiş olsun şehirler arası yolda durup köpeğe bakılmaz gelen aracın biride size çarpabilir köpekten kaçmak için sağa sola kırmayarak en doğru olanı yaptınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli
Geçmiş olsun şehirler arası yolda durup köpeğe bakılmaz gelen aracın biride size çarpabilir köpekten kaçmak için sağa sola kırmayarak en doğru olanı yaptınız.
Teşekkür ederim zaten hiç bir şekilde sağa yada sola manevra yapmayı düşünmedim eğer panik yapıp manevra yapmış olsaydım ya kamyonun altına girerdim yada bankete çıkıp artık sonunu düşünemeyeceğim şeylere sebep olabilirdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme