Şimdi Ara

Football Manager 2009 (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parçaladım ulen oyunu :D altından girdim üstünden çıktım başardım
  • http://thewayiplay.wordpress.com/

bu sitedeki razor taktikleri bir harika, şiddetle tavsiye ederim.
  • Kafayı yiyeceğim,oyunu açıyorum en fazla 1-2 maç yapabiliyorum,laptop kendi kendine kapanıyor.

Sistem özelliklerim Intel Core2 2.2Ghz,2 gb ram,geforce 8600GS ekran kartı.

Sistemimin yetmesi lazım bu oyuna.Ekran kartının sürücüsünü güncellesem sorun çözülür mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Kafayı yiyeceğim,oyunu açıyorum en fazla 1-2 maç yapabiliyorum,laptop kendi kendine kapanıyor.

Sistemimin yetmesi lazım bu oyuna.Ekran kartının sürücüsünü güncellesem sorun çözülür mü?

Ekran kartının sürücüsünü 181.20 WHQL versiyonuna yükselt WHQL; nVidia'nın yeni çıkardığı bir sürüm
    Oyunlarda %30 ile %80 arası performans yükselişi gösteriyor
    Eğer sorun sürümden kaynaklanıyor ise kesin düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdincTuran -- 11 Ocak 2009; 10:50:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

parçaladım ulen oyunu :D altından girdim üstünden çıktım başardım

parçaladım derken :D
  • 9.1.0'da oynadığımız kayıtlı oyunu 9.2.0'da oynayabilir miyiz yoksa yeni oyun mu açmamız gerekiyor yeni patchten yararlanabilmek için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

9.1.0'da oynadığımız kayıtlı oyunu 9.2.0'da oynayabilir miyiz yoksa yeni oyun mu açmamız gerekiyor yeni patchten yararlanabilmek için?

yeni oyun açman lazım açılışta 9.0.2 yi seçiyorsun
  • Ya patch ile beraber değil de, sade halde ufak boyutlu ilaç yok mudur? Siteden 9.0.2 indirme gafletinde bulundum, bebek gibi patch yatıyor valla. Kene adlı arkadaşın attığını yüklemek istemiyorum tekrar 100 küsur mb.
  • Oyuna geri dönüyorum ama başlayacak orta sınıf bir takım bulamadım uygun bir takım bulunca kariyer paylaşımlarımı burada yapacağım yeniden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Oyuna geri dönüyorum ama başlayacak orta sınıf bir takım bulamadım uygun bir takım bulunca kariyer paylaşımlarımı burada yapacağım yeniden...

Manchester City,Sevilla,Ajax ve Hoffenhiem'i önerebilirim
    Özellikle City yüksek transfer bütçesi ile kadro oluşturmanı kolaylaştıracaktır
  • arkadaslar acil yardım!! bugun 9.02 patchinin cracki cıkmadigi için dayanamayıp orijinal fm 2009 aldım. eski korsan oyunu sildim. ama tam silemedim galiba program ekle kaldırdan kaldırırken hata veriyor bende tüm dosyalarını sildim. bu yeterlimi?? registry'de silmem gereken dosyalara varmı? varsa bunu nasıl yapacagım? sildikten sonra orijinal cd'yi takıp oyunu yukledim hiç key sormadan oyunu yukledi. ama "exe" dosyası diye bişey yok. oyunu acamıyorum bu yuzden. bunun sebebi korsan oyunu tam silemem olabilirmi? lutfen yardımcı olun..
  • Man City'i aldım harikalar yaratıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Oyuna geri dönüyorum ama başlayacak orta sınıf bir takım bulamadım uygun bir takım bulunca kariyer paylaşımlarımı burada yapacağım yeniden...

Bordeux
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Kafayı yiyeceğim,oyunu açıyorum en fazla 1-2 maç yapabiliyorum,laptop kendi kendine kapanıyor.

aynı sorum arkadaşımın Laptopunda vardı ramini yükseLttik ekran kartı onboard oLduğu için.Ama sorun fandan kaynakLanıyorum aLdını açık bırakıp oynayınca kapanmıyor bence seninde sorunun fandan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Artemi$

arkadaslar acil yardım!! bugun 9.02 patchinin cracki cıkmadigi için dayanamayıp orijinal fm 2009 aldım. eski korsan oyunu sildim. ama tam silemedim galiba program ekle kaldırdan kaldırırken hata veriyor bende tüm dosyalarını sildim. bu yeterlimi?? registry'de silmem gereken dosyalara varmı? varsa bunu nasıl yapacagım? sildikten sonra orijinal cd'yi takıp oyunu yukledim hiç key sormadan oyunu yukledi. ama "exe" dosyası diye bişey yok. oyunu acamıyorum bu yuzden. bunun sebebi korsan oyunu tam silemem olabilirmi? lutfen yardımcı olun..

your uninstaller diye bir program var onunla silebilirsin herşeyi tam anlamıyla.
  • abi yok mu şimdi ilaç yani tam anlamıyla bunu mu demek istiyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Finch

abi yok mu şimdi ilaç yani tam anlamıyla bunu mu demek istiyorsunuz ?

evet 920 için ilaç yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0ss

Man City'i aldım harikalar yaratıyorum..

Hangi futbolcuları aldın, hangilerini gönderdin paylaş bakalım
    63M Euro transfer bütçesi olacakta bir t.direktör transfer yapmayacak! Olacak iş mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErdincTuran

quote:

Orjinalden alıntı: c0ss

Man City'i aldım harikalar yaratıyorum..

Hangi futbolcuları aldın, hangilerini gönderdin paylaş bakalım
    63M Euro transfer bütçesi olacakta bir t.direktör transfer yapmayacak! Olacak iş mi?

Evet man cty çok güzel 08 de de güzeldi

• Çok kolay olmuş transfer olayı. Biraz çakallıkla yapılmayacak şey yok. Oyuncu satma taktikleri ile bilmiyorum 5 sezon içinde zenginleşmeyecek klüp var mıdır. İkinci sezonumun başındayım. Satacağım oyuncuyu bol bol oynatıp öyle iyi paraya satıyorum. Kasada 35 milyon transfer bütçesi var ama 15 milyon euro içerdeyiz ondan transfer yapmayacağım daha. Defansın soluna kaliteli birini bulamadım, Bale'i alıcam ara dönemde. İlk sezon Vucinic'i 40 milyona, Taddei'yi 11,5 milyona sattım başka da adam satmadım. Bazı SS'ler:

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 12 Ocak 2009; 2:16:12 >

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.