Kariyerimizi bu özel forumdan yayınlayabilirmiyiz ?
oyunda yanlışlıkla bir futbolcuya 2 resim ekledim sonra 1 tanesini sildim bu seferde hiçbir ersm görünmemeye başladı...örn: messi resmi zaten vardı bir tanede ben ekleyinde karıştı heralde sonradan eklediğimi sildim ama şimdide hiç bir resim yok bunun çözümünü bilen varmı geri getiremiyorum resmi...
birde bu taktik de AMC oyncu oynatınca taktiği karışma olayına bi çözüm hala gelmedimi...
Orjinal Oyun aldım 2 saat once kendı kendıne yukledı bır ton sey 1 saatte yakın bekledım suan basladı hıc bır sorun yok sakatlanma tatıl vb super ya 28 yasındayım ılkkez orjınal oyun aldım ama deydiii
quote:
Orjinalden alıntı: #FireLord#
oyunda yanlışlıkla bir futbolcuya 2 resim ekledim sonra 1 tanesini sildim bu seferde hiçbir ersm görünmemeye başladı...örn: messi resmi zaten vardı bir tanede ben ekleyinde karıştı heralde sonradan eklediğimi sildim ama şimdide hiç bir resim yok bunun çözümünü bilen varmı geri getiremiyorum resmi...
birde bu taktik de AMC oyncu oynatınca taktiği karışma olayına bi çözüm hala gelmedimi...
Evet ya o ne saçmalıktır öyle sahaya 15 kişi çıkıyor gibi.
Bende tek forvet oynarken ekstra bir forvet daha ekleniyor taktik ekranında
Resim olayına gelirsek, oyun içinde Options/Preferences/Display&Sound kısmından sağ taraftaki Always Reload Skin on Confirm kısmını işaretleyin ve oyunun resimleri taramasına izin verin. Düzelmesi gerek bu şekilde.
@ ecay
O hata yüzünden doğru düzgün taktik yapamıyorum
@ Dave Mustaine
yok dostum olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: l3bron
Kariyerimizi bu özel forumdan yayınlayabilirmiyiz ?
Yayınla güzel olur
Nasıl yapıyorduk ya. Ben de Valencia'nın futbolcu resimlerini eklemiştim fm 2008'de, sonra silmek istemiştim. Silmiştim de. Ama ne yaptığımı hatırlamıyorum şimdi. Kesin bilen birisi vardır, basit bir işlemdi zaten. Aslında sen de bulabilirsin.
Bir de şunu denesen. O takımın komple dosyasını oradan kaldır ve yukarıda dediğimi yap, resimleri bir tarasın oyun. Sonra içerisinde Messi'nin resmi olmayan takım kadrosunu tekrar koy.
ben traininglerde her bolgeyı ayrı sekılde ayarlayıp o bolgede oynayan oyuncuları ıcıne koydum .. mesela defansı yuksek bı traınıng yaratım ıcıne defans oyuncularını koydum aynı sekılde forvet ıcın flnda yaptım ama sorucagım su ...
sureklı aynı traınıng programında kalmalırı oyuncuların daha mı yavas gelısmesıne neden olur acaba ? ... surekli program degısıklıgı yapmak daha mı ıyı arttırır ozellıklerını ..
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
Nasıl yapıyorduk ya. Ben de Valencia'nın futbolcu resimlerini eklemiştim fm 2008'de, sonra silmek istemiştim. Silmiştim de. Ama ne yaptığımı hatırlamıyorum şimdi. Kesin bilen birisi vardır, basit bir işlemdi zaten. Aslında sen de bulabilirsin.
Bir de şunu denesen. O takımın komple dosyasını oradan kaldır ve yukarıda dediğimi yap, resimleri bir tarasın oyun. Sonra içerisinde Messi'nin resmi olmayan takım kadrosunu tekrar koy.
Sorunu bi nevze de olsa çözdüm şimdi oyunda ispanya ligi oyuncularının zaten facepack leri yüklü olduğundan ben sonradan messi nin resmini ekleyince ve sonrada silince oyunun kendi resminide silindi messi villa gibi oyuncuların ekledğim resimleri (aynı resimleri) tekrar yükledim sorun ortadan kalktı...
burdan uyarı yapayım bari aynı futbolcuya 2 resim eklemeyin eski fm serilerinde ekleniyordu bazen 1.resim bazende 2.resim görülüyordu ama bunda olmuyor....
neyse yardımların için yinede saol...
quote:
Orjinalden alıntı: _SiN_
ben traininglerde her bolgeyı ayrı sekılde ayarlayıp o bolgede oynayan oyuncuları ıcıne koydum .. mesela defansı yuksek bı traınıng yaratım ıcıne defans oyuncularını koydum aynı sekılde forvet ıcın flnda yaptım ama sorucagım su ...
sureklı aynı traınıng programında kalmalırı oyuncuların daha mı yavas gelısmesıne neden olur acaba ? ... surekli program degısıklıgı yapmak daha mı ıyı arttırır ozellıklerını ..
Hangi özelliklerini geliştirmek istiyorsan ona göre program hazırla. Ben kendim defans oyuncularına ''son vuruş'' çalıştırmıyorum çünkü formete çıkmalarına izin vermiyorum.Onun yerine hız,çeviklik,önceden sezme veya denge çalıştırıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: _SiN_
valla bende yabancı bi siteden training almıştım onu uyguluyorum hep aynı 2012 ye kadar onu hiç değişmeden uyguladım real madrid de Diarra ya yani keşke fotolarını çekseydim bi gelişti korkunç oldu
bence training i fazla kafaya takmamak lazım güzel bir program uygula ve gelişsinler tabi gelişmelerini izle işe yaramıyorsa değiştir...birde medium olarak çalışsalar daha iyi çünkü hem sakatlıklar çok oluyor hemde çok fazla çalışmaları bazen negatif yönde etkiliyor...
benımde hep aynı kalıyo o yuzden sordum ... işe yarıyo demekkı aynı kalması bıseyı degıstırmıyo iyi bari bu ...
ben heavy ayarlıyorum sakatlık olmuyo hic ama calısma ıstegı az olan yada yaslı oyuncular ozellıklere bakınca antreman programından mutsuz gorunuyolar onları daha hafıf yerlere alıyorum ..
bana iyi ucuz bir türk kaleci önerebilicek warmıdır?
Ah ülen, bende vuracaktım kırbacı, sağdan Sergio Ramos, soldan Chiellini, pot. rating'i %89 olan iki adamım olacaktı. 25 M €'ya anlaştık Chiellini için Juventus'la, adam sakatlandı. Sakat adamı alamıyor muyuz ya, yolu yok mu bunun.
Bu 9.2.0'ın ilacı çıkmadığı için Steam'dan almayı düşünüyorum oyunu,varolan ilaçlarda sadece database güncellemesi yapıyorlar ve oyunda her halükarda sakatlık çıkıyor.Warez-BB'de dolaşan bir iddiaya göre SI,Reloaded'dir,Vanity'dir hepsine oyunu kırmamaları için para ödemiş,o yüzden ilaç çıkmıyormuş.Vallaha olasılığı yüksek,bu gruplardan birisi illahaki anında kırardı oyunu,demek ki sus payı verilmiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: Ɛnslaved
Bu 9.2.0'ın ilacı çıkmadığı için Steam'dan almayı düşünüyorum oyunu,varolan ilaçlarda sadece database güncellemesi yapıyorlar ve oyunda her halükarda sakatlık çıkıyor.Warez-BB'de dolaşan bir iddiaya göre SI,Reloaded'dir,Vanity'dir hepsine oyunu kırmamaları için para ödemiş,o yüzden ilaç çıkmıyormuş.Vallaha olasılığı yüksek,bu gruplardan birisi illahaki anında kırardı oyunu,demek ki sus payı verilmiştir.
evet dediğin gibi bir dedikodu var ama paramı verilmiş, konuşulup anlaşılmışmı bu kesin değil. yalnız 920 yamasında oyun baya bir düzelme gösteriyor, bende gittim orjinal aldım ve 920 yamasıyla birlikte verdiğim paraya değdi
quote:
Orjinalden alıntı: Supporterz
Ah ülen, bende vuracaktım kırbacı, sağdan Sergio Ramos, soldan Chiellini, pot. rating'i %89 olan iki adamım olacaktı. 25 M €'ya anlaştık Chiellini için Juventus'la, adam sakatlandı. Sakat adamı alamıyor muyuz ya, yolu yok mu bunun.
İlk 11'in dikkatimi çekti doğrusu. Robben,Vaart,Metzelder,Cannavaro gibi adamları yedek soyundurmuşsun Çok sürmez takımda iç çalkalanmalar başlar
2012 de büyük yıldız olan futbolcuları yazmıştım işte bazıları ilk sene alın işinize yaramasa bile sağa sola kiralayın ileride çok büyük paralara satabilirsiniz...