Şimdi Ara

Football Manager 2009 (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi oyunumda bir takım gariplikler olmaya başladı.

Birincisi January 2010'dayım ve önceki transferlerin hangi takımdan ne kadara yapıldığını oyuncuların profilindeki history kısmından göremiyorum. Fiyatlar felan yok, silinmiş. Alıp bir sezon oynatıp sattığım oyuncular benden değil, benim aldığım takımdan gitmiş gözüküyor ama fiyat yine yazmıyor. Büyük bir problem değil, fakat transferleri öğrenmek için gittiği takıma girip transfers'ten bakmam gerekiyor.

Diğeri de oyuncularıma direkt para teklifi gelmiyor. Sanırım 5 takımın yüz milyon eurodan fazla bir balance bütçesi var. Diğer takımlar da bayağı zengin, futbolcularını satarken ortada gezen miktarlar çok yüksekti. Mexes dünyanın en iyi ikinci defansı seçildikten sonra satış listesine koydum ve takımlara 32 milyon euro teklif ettim. Mexes'ın şuanki kendi değeri 30 milyon euro. Kimse peşin para vermiyor, sadece Man Utd 32 milyon euroyu 24 ayda ödemeyi kabul etti. Onlara satıcam artık, defansı yeniliyorum yavaş yavaş. Bu problem olmaya başladı, keza birkaç futbolcumu da taksitle satmıştım. Kasaya para girmiyor, yavaş yavaş geliyor. Para zaten bu oyunda oyunun başlarında önemli. Daha sonra tüm klüpler zenginleştiğinden körpecik yavruları pahalıya kakalayabilirsiniz.

Bu arada, Daniel De Rossi'yi sezon başında 83 milyon euroya Real Madrid'e satarak Zidane'ın transfer bedelini geçip dünyanın en pahalı transferi oldu. Bildiğiniz gibi gerçekte de en pahalı ilk iki transfer yine Real Madrid tarafından yapılmıştı(Zidane ve Figo).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 16 Ocak 2009; 16:40:20 >

• Sana taksitli teklif verdiklerinde ''görüş'' seçeneği ile istediğin pazarlığı yap ama en alttaki ''müzakere edilemez'' butonunu seç. yoksa transfer sezonu bitene kadar pazarlık yaparlar. Ben fiyatı artıyorum pazarlık yaparlarsa reddediyorum birdahaki sefere tak peşin para ile geliyorlar
  • Teşekkürler Sanırım bu tavsiyeyi ben FM 2007'de vermiştim ilk sayfalarda

Şimdi de dikkatimi çeken şey, bazı oyuncuların history kısmında Algeria'ya transfer olmuş, oradan Dundee Utd'ye free gitmiş sonra şimdiki takımına geçmiş gözüküyor. Bazı oyuncular dediğim Premier Manager'in yarısından fazlasında durum böyle. Walcott'ta bile böyle gösteriyor.

Hatta abartmıyorum, bütün oyuncularda aynısı yazıyormuş. Noluyor lan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Teşekkürler Sanırım bu tavsiyeyi ben FM 2007'de vermiştim ilk sayfalarda

Şimdi de dikkatimi çeken şey, bazı oyuncuların history kısmında Algeria'ya transfer olmuş, oradan Dundee Utd'ye free gitmiş sonra şimdiki takımına geçmiş gözüküyor. Bazı oyuncular dediğim Premier Manager'in yarısından fazlasında durum böyle. Walcott'ta bile böyle gösteriyor.

Hatta abartmıyorum, bütün oyuncularda aynısı yazıyormuş. Noluyor lan.

senin oyun kafayı yedi nasıl bu hale geldi durup dururken mi dosya faln yükledin mi herhangi bişey

• Oyunla birlikte biz de kafayı yedik heralde.Sınavlar yaklaştı ne biliyorsam unuttum oyun sayesinde
  • Yahu dün böyle bir problem yoktu. Oyunun maçlara başlarkenki setting up olayı beni baymıştı ve bugün hiç uyumamıştım, biraz uyuyayım o arada Aralık ayına kadar gelir oyun diye go on holiday yaptım, olay bu.

Herhangi bir şey yüklemedim, 9.2 patchi stabil olduğunda grafikleri, skinleri felan atıcaktım. Çok garip. Niye böyle oldu ki. Messi'nin Dundee United'da, Algeria'da ne işi var lan.

Yanlış anlaşılma olmasın. Burada bu takımları küçümsemiyorum ama adam yıllardır Barcelona'da oynuyor zaten. Gerçi bu sene minimum fee ile 49.5 milyon euroya renklerimize bağladık yine minimum fee'si 57 milyon euro olan Bojan ile birlikte Buradan tüm Dundee United ve Algeria'lı forum arkadaşlarımdan özürü bir borç bilirim

Arkadaşlar Ben Arfa'yı 43 milyona(20'ye almıştım), Owen 10.75 milyona(Free), Javi Martinez'i 40 milyona(Küme düşen Athletic'ten 14.75'e), Guardado'yu 57 milyona(7.5 milyon euroya almıştım ve hayatımda bu oyuncuyu en ucuz 20 milyona alabilmiştim önceden) sattım daha 20 Temmuz 2010'dayım, lig başlamadı. Orta-İyi arasında bir takım yöneten arkadaşlara bu oyuncuları öneriyorum. Zaten Guardado hariç diğerlerini satıp kâr etmek için almıştım. Özellikle Ben Arfa ucuza alınabilirse ve bir iki sezon daha fazla oynatılırsa daha güzel paralara satılabilir.

Bir şey daha söylemek istiyorum; FM 2008'de olan Arsenal'in muazzam para artışı bu sene FM 2009'da Inter'de mevcut sanırım. Adamların 225 milyon euro Balance'ı var ve hiç futbolcu sattıkları da yok. Hatta 70 küsür milyon euroluk transfer de yapmışlar 3 sezonda. İlk sezon üçüncü, ikinci sezon ikinci olarak ligi bitirdiler. Bu para nerden geliyor anlamadım. Başkan fethullahçı mıdır nedir.

Edit: Mexes gitti, Juan zaten ikinci sezonun başında gitmişti. Steven Taylor, David Luiz ve Gerard Pique'nin defansı taşıyamayacağını düşünüyorum. Taylor'a İngiliz ekiplerinden yoğun ilgi olmasından kelli onu satıp böyle Demichelis, Toure kıvamında bir defans arıyorum. Oyun içinde aratma da yaptım özelliklerden mamafih doğru düzgün as oynayabilecek ve benim de alabileceğim bir oyuncu bulamadım. En azından çok iyi gelişen, dediğim oyuncu kıvamına gelebilen bir oyuncu önerebilir misiniz? Gerçi Genie'den de baktım ama olur ya gözden kaçırmışımdır felan. Micah Richards, Sergio Ramos, Alexis, Raul Albiol gibi oyuncular gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 16 Ocak 2009; 21:25:27 >

• Arkadaşlar oyunda man citiyim ancak takım hiç deplasman formasını giymiyor?Hep ev sahibi formasını sizdede ölemi?
  • İnter ile beşinci sezonum yarıda aldığım sezon hariç 4 kere şampiyon oldum 2 kere şampiyonlar ligi şampiyonu ve diğer basit kupalar.Ama para öyle olağanüstü artmıyor.Her sene sattığımdan daha az paraya transfer yaptığım halde.
  • Tekrar baktım, üç sezonda şimdiye kadar yalnızca 6.5 milyon euroluk oyuncu satışı gerçekleştirmişler. Geçen sezon 170 küsür Balance vardı, ondan önceki sezon 130. Şimdi 225 olmuş.

Gerçi hep derim, İtalya liginde çok para var diye ama bu kadar çabuk kasayı doldurmalarını anlamış değilim.

Edit: David Luiz, Fazio, Pique, Taylor ve güzel bir defans olacağına inandığım Hummels ile bu sezonu geçirmeyi planlıyorum. Fazio/Pique ya da Fazio/David Luiz şeklinde ilk 11 başlayıp, rotasyon sağlamayı düşünüyorum. Mexes'in yokluğunu hissedeceğiz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 16 Ocak 2009; 21:44:10 >
  • thiago silva dostum süper oynuyor

bu arada interin finansına takmışın bi ergenekon olayı daha çıkartacan oyundan
  • Evet, güzel ve hızlı bir defansmış ama Milan bu sezon başında onu aldı. Ne yapalım, artık bu defanslarla idare edicem. Taylor'u da satmadım sakatlık durumu olur diye.

Haksız kazanca göz açtırmamamız gerek yurttaşlarım, sevgili dostlarım, saygıdeğer Kartacalılar.
  • ya 9.2 patch ile oynuyorm ama deli gibi sakatlanmalar oluyor. bir de haftalik sakatlanma da olmuyor klasik olarak hep 2 ay. bazen 1 aylik da cikiyor ama o da nadiren. villarreal le basladim nihat sakatlanmaktan daha dogru duzgun top oynayamadi gariban =D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

Arkadaşlar oyunda man citiyim ancak takım hiç deplasman formasını giymiyor?Hep ev sahibi formasını sizdede ölemi?

Dostum bu sene Barclays'a transfer etmediler beni tabi İnter bana haftada 330 bin verirken zor olurdu transfer olayı:) Nitekim Serie A'da herkes deplasman formasını giyiyor.Doğal olarak benim takımım da tabi.
  •  Football Manager 2009

Ben de başardım. De Rossi 74 M €'ya Real Madrid'te. İlk sezon. Ayrıca Aquillani 60 M €' a gitti. Süper oldu süper.

Hadi ben oyundayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Proevo.Legend

el_sadr pmden sorun var göndermedi.
    erdinçturan gönderdim sana

direk burdan jpg veriorm..ihtiyacı olanlar bakıp yapsın..
    hadi iyi oyunlar

Football Manager 2009

Ya yukleyıpte bunu kontrol eden var mı aranızda .... calısıyo mu acaba ??
  • @ecay Saol,Arkadaşlar oyunda man city olan yokmu deplasman maçlarında deplasman forması giyilmiyor bende sizde giyiliyormu?
  • Yuh. Ben Aqualini'yi oynata oynata geliştire geliştire ikinci sezonumun sonunda 42 milyon euroya anca satabilmiştim. Daha ilk sezondan iyi gitmiş her ikisi de.
  • Ben de Aquilani 'yi 60'a, De Rossi'yi 65 e satmayı başardım henüz sezon başında

Yalnız sattıgım oyuncularının parasının tamamı transfer butcesıne eklenmıyor ya, deli oluyorum. Bir eklense vuracağıdım kırbacı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Ben de Aquilani 'yi 60'a, De Rossi'yi 65 e satmayı başardım henüz sezon başında

Yalnız sattıgım oyuncularının parasının tamamı transfer butcesıne eklenmıyor ya, deli oluyorum. Bir eklense vuracağıdım kırbacı.

Aynen ya, tam bunu yazacaktım senin mesajı gördüm.

Football Manager 2009

Kasada 7 milyon € var şu anda. Nerde bu 70 milyon €.

• quote:

Orjinalden alıntı: _SiN_

quote:

Orjinalden alıntı: Proevo.Legend

el_sadr pmden sorun var göndermedi.
    erdinçturan gönderdim sana

direk burdan jpg veriorm..ihtiyacı olanlar bakıp yapsın..
    hadi iyi oyunlar

Football Manager 2009

Ya yukleyıpte bunu kontrol eden var mı aranızda .... calısıyo mu acaba ??

Çalışmıyor. Key girdiğim zaman bi süre bekliyor ve ''Gönderme'' hatası veriyor.
    Çıkıp tekrar denediğimde tekrar key istiyor

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.