Şimdi Ara

Football Manager 2009 (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Maitapha

Bu Liedson neymiş böyle ya. Forvet özürlü bir taktiğim olduğu için forvetlerim çok az gol attı. Tek forvet zaman zaman Liedson, zaman zaman Keirrison oynuyor. 2'sinin de devre arasına kadar yalnızca 2'şer golü var. Liedson'a devler talip oldu, minimum fee'si 25 milyon euro istedim, 3 takım verdi.(Chelsea de dahil.) 31 yaşında adam, sadece finishingi düzgün diye (18) 25 milyon euroya alınır mı ya? Pis çakıcam Chelsea'ye. Yerine kimi alsam 25 milyon euroya önerisi olan var mı her mevki olabilir?

Bu arada sezon başında da Stojkovic diye bir yedek kaleciyi Man City'e 9 milyona ittirmiştim. Man City neredeyse istediğiniz her rakamı kabul ediyor. Roma olun Aquilani'ye 60 çekin yine kabul ediyorlar.

zdravko kuzmanovic:fiorentina mrc oynar.pis çakar.
    federico fazio:dc
    davide santon:inter 18 yaşında dwb/r ancak çok pahalı değil.
    angel di maria:benfica 20 yaş.yarım sezon oynayınca çoşmaya başlıyor.7,5 kağıt.
    lassana diarra kimse kapmamışsa kesin al:dm,mc oynayan tam bir insan azmanı.
    andreas guardado:aml için biçilmiş kaftan 18 long shot daha 20 yaşında ilerisini sen düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 20 Ocak 2009; 11:53:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: My StyLe_

arkadaslar bu taktıkle oynuyorum.bana bu tatiğe göre güzel bir forvet söylebilir misiniz 10-15 m £ luk.birde iyi bir wbr ile dc onlarda 5-10 m £ civarı olursa iyi olur. teşekkürler

http://img82.imageshack.us/my.php?image=kdrobz8.jpg

not:resmi biri sayfaya eklebilirse iyi olur denedım ama olmadı

o taktiğe oscar cardozo veya alabilirsen mario balotelli.
    wbr olarak 18 yaşında olan ramon derim çok ucuza kapatabilirsin.dc olarak leo 20 yaşında gremio'da oynuyor.para harcayacaksan wbr olarak lorenzo de silvestri ancak büyük ihtimal gemez.dc olarak alternatif thiago silva veya david luiz.

• benım aklımda forvet olarak federico laurito vardı 12 m verdım gelmedı.
    balotelli suan 11 m bonservisi var.25 m dan aşagıya gelmez gıbı gelıyor bır de inter de oldugu ıcın benım takıma gelmesi zor gıbı.
    cardoza da saun 27 yasında bende teklıf yapayım mı yoksa daha genc oyunculara mı bakayım.ramon da aradıgım wbl olarak 22 yasında cıktı.
    birde kalede aykut var onun yerıne Vincenzo Fiorillo yı alayım mı ?
  • quote:

benım aklımda forvet olarak federico laurito vardı 12 m verdım gelmedı.
    balotelli suan 11 m bonservisi var.25 m dan aşagıya gelmez gıbı gelıyor bır de inter de oldugu ıcın benım takıma gelmesi zor gıbı.
    cardoza da saun 27 yasında bende teklıf yapayım mı yoksa daha genc oyunculara mı bakayım.ramon da aradıgım wbl olarak 22 yasında cıktı.

Alabiliyorsan Fiorillo yu kap derim gelecekte muhteşem bir kaleci oluyor
  • Lizbon'umla gruptan çıkıp Barça ile eşleştim.

Orda 3-0(88,89 da gelen goller) mağlubiyet, içeride 50. dakikada 1-0 öne geçtim. Taktik ekranına bastım yaklaşık 5 sn süren taktik değişimlerimden sonra 2 ve 3. golü bulacağımdan ümitli bir şekilde maça döndüm. Maç motorunda Puyol'un normal bir atakta gelip uçarak Thiago Silva'nın üzerinden kafa vurup gol atmasıyla kaderime razı oldum. God Mode on.
  • @Maitapha 5 Sn süren taktik degişiklik galibiyeti getirmedi desene
  • wbr 8 m £ ya ve forvet 15 m £ ya kadar tavsiye edıbilecek var mı fiorillo yu almaya calısacagım.
    quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

quote:

• Denizlispordan çıkan oyuncuya bakar mısınız görünce sandalyeden düştümParamı da yeni harcamıştım kötü oldu nasıl alcaz bakalım

Football Manager 2009
  • quote:

wbr 8 m £ ya ve forvet 15 m £ ya kadar tavsiye edıbilecek var mı fiorillo yu almaya calısacagım.
    quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

quote:

Forvet 16.5M Euro Huntelaar alabilirsin

• Bende öyle regenler çıkmıyor yahu kaç sezondur. Mart 2011'deyim ama regenlerden pek iş yok. Bir de sorayım, Marquinhos bundan daha fazla gelişecek mi? Ayrıca Mata 8 milyon euro. Vela Worldwide reputation'da bile 35 milyona geliyor. Ben 2.1.2011'de 35.5 milyon euroya aldım ve yüzde 91.07 fast striker potansiyeli var. Bojan ile ikisi, Messi ve Matias Fernandez'in yardımları ile ligin tozunu atıyor. Mati takımdaysa frikikleri ona kullandırın.

Football Manager 2009

Edit: Marquinhos'un profil resmini koymayı unutmuşum

Football Manager 2009

Football Manager 2009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 20 Ocak 2009; 23:59:45 >

• Bir de, Huntelaar'ı 9.5 milyon euroya aldım ben ama çok istikrarsız. Cardozo gibi değil. Pogrebnyak ondan çok daha iyi. Ben pivot forvetsiz oynuyorum ve gol sıkıntısı çekmiyorum. Fazla kafa golü atmıyor forvetlerim ama bu eksikliklerini teknik ve hızlarıyla attıkları ekstra goller ile kapatıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Bir de, Huntelaar'ı 9.5 milyon euroya aldım ben ama çok istikrarsız. Cardozo gibi değil. Pogrebnyak ondan çok daha iyi. Ben pivot forvetsiz oynuyorum ve gol sıkıntısı çekmiyorum. Fazla kafa golü atmıyor forvetlerim ama bu eksikliklerini teknik ve hızlarıyla attıkları ekstra goller ile kapatıyorlar.

Yine gol ortalaması 3'ü bulmuş

Biz 1.5 u zor görüyoruz.
  • iyi bir dc önerebilecek var mı 6-7 m £ luk birde iyi bir türk kaleci var mı bildiğiniz 1-2 m £ luk
  • Evet, ilk sezon ben de dediğim gibi 1.9-2.1 seyirlerinde gezen gol ortalamasıyla oynuyordum.

Oyuncularınızı mutlu tutun, çok oyuncu satmayın çok oyuncu satın almayın, güzel açıklamalar yapın ve oyuncularınızın saygısını kazanın(Bojan, Veloso ve Babel'i kazanmak zor oldu benim için), yenilseniz dahi oyuncularınızı fazla hırpalamayın ve Club Harmony'i çok yüksek seviyede tutun. Zaten iyi oyuncularınız varsa galibiyetler rahat olmaya başlıyor. Ben takım ile iç içeyim, kimin ne problemi var tahmin edebiliyorum ve takım içi problemleri anında çözmeye çalışıyorum. Rotasyona da ayrıca çok önem veriyorum.

Şuan sezon rahat gidiyor. Düzgün bek sıkıntım var hâlâ. Drenthe ve Rafinha as oyuncularım ama ekseriyetle yedekler onların yerini gerektiğinde doldurmaktan acizler. Messi ve Matias Fernandez takımı çoğu defa sırtlıyor. Vela 12 maçta 11 gol ve Bojan 35 maçta 22 gol 18 asist ile takımın golcü isimleri. Ortalardan pek kafa golü bulamıyoruz ama düzgün bir takım görüntüsü çizdiğimizden bu beni rahatsız etmiyor. 36 maçtır yenilmiyoruz. Taktik ve rotasyon işleri ile her an sıkı fıkı olmama rağmen genelde onlar atıyor ben izliyorum

Oyunu oyun gibi görmezseniz ve biraz sabrederseniz, düzgün oyuncular ile basit sezonlar geçirebilirsiniz. Şu harmony olayını yükseltene kadar çok sıkıntı çektim, oyun fm 2008 gibi değil. Ama şimdi %8 olan harmonyi %77'ye çıkartabildim ve yavaş yavaş oyuncularımın favorisi olmaya başladım. Roma'yı yönetmek bir Arsenal'i yönetmeye benzemiyor. Arsenal'de harmony her zaman 80 üzerinde dolanıyor, takıma zaten köklü transferler yapmıyorum ve oyuncular kolay adapte oluyorlardı. Roma'da ise kadronun tamamını değiştirdiğimden(Bir Totti kaldı) bana alışmaları zaman aldı.

Söylediklerimi göz önünde bulundurup sadece boşluklara oyuncuları taşımakla kalmazsanız oyun hem daha zevkli hale gelecek, hem de başarının keyfini süreceksiniz.

• Flood olayını sevmesem de başka bir şeyden bahsedeceğim zaman edit yapmaktan ve bütün bir yazıdan bağımsız ekleme yapmaktan sıkıldığım için peş peşe yazıyorum ama söylemeden geçmeyeyim dedim; bir gözünüz oyuncularda olsun. Search kısmından players'ı seçip sağ üstteki Filters butonundan Customise seçeneği ile transfer status'ü işaretleyip kimler transfer listesinde takip edin. Acaip acaip oyuncuları çok ucuza alabilirsiniz.

Ayrıca Agüero için bir, bilemediniz iki sezon beklerseniz 39-40 milyon euro civarına rahat alabilirsiniz. Ama bitiricilik, dribbling ve first touch özellikleri düşüyor ne hikmetse. Ben bir kere Arsenal'e aldım, bir kere de Atletico Madrid ile iki sezon oynadığım zaman forvet hattında kullandım ve bu iki oyunumda da özellikleri düştü. Aynı antrenman programını başka oyunculara da kullanıyorum ve önceki sayfalarda yayınladığım Walcott'un gelişim tablosuna rağmen Agüero'nun özelliklerinin düşmesine engel olamıyorum. Eklemeliyim ki, default training olayını hiç denemedim. Belki öyle yaptığımızda düşmüyor olabilir.

Ayrıca Walcott; Messi ve Cristiano Ronaldo hariç en iyi sağ açık oyuncusudur. Gerek yaşı, gerek özellikleri ve gerek performansı bakımından. Bende iyi bir potansiyel yakaladı ve çok geliştirdim ama Arsenal oyunumdan sıkıldığım için artık yalnızca Walcott gibi hayvanat oyuncularımın maçta deli atmasını izleme amaçlı arada giriyorum o kadar. Roma ile şöyle 2017'ye kadar gelip Man City ile oyun açmayı düşünüyorum. Demodan beri Citizen ile oynamadım, şu arap parasının biraz da biz tadına bakalım

Hızlı edit: Sizlere transfer status olayını anlatıcam diye search kısmına girdiğimde Bendtner ve Giovinco'nun satılık listesinde olduğunu gördüm. Bendtner için 8.5 milyon euro, Giovinco için 2.1 milyon euro istiyor takımları İkisine de teklif yaptım. Bir ihtimal de Obi Mikel'ı bedavaya getiricem Roma'ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 21 Ocak 2009; 2:26:43 >

• oyunda yeni açtıysanız, Eugene selezynov diye bir oyuncu var , bir bakın özelliklerine. 1 M ye alırsınız ama türkiye liginde çok gol atıyor en az 20 gol ve daha önemlisi bir o kadarda asist yapar kendileri, zayıf takımlara birebir...
    Türk kaleci olarak sinan bolat ve onur kıvrak öneririm...hemen oynatcaksanız tolga zengin...
    birde türk takımları umut bulut u deneyin :D
  • ..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 21 Ocak 2009; 11:29:44 >
  • Sizce Football Manager 2009, Football Manager 2008'deki zevki veriyor mu oyunculara?Sakatlık problemi, buglar, forvetlerin gol atamaması ve az gollü maçlarla ilgili sorunlar ne derece çözüldü?
  • sakatlık problemi sezon başında var.sonra azalıyor benim genelde forvet ve amcler sakatlandı.defans hattında çok ender görülüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Denizlispordan çıkan oyuncuya bakar mısınız görünce sandalyeden düştümParamı da yeni harcamıştım kötü oldu nasıl alcaz bakalım

Football Manager 2009

İyi oyuncuymuş.Sezon başında alırsın artık.

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.