Şimdi Ara

Football Manager 2009 (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncu falan sattığım halde, maaş bütçem ekside olmadığı halde, 15-20 milyon euro dolaylarında transfer bütçem olduğu halde kulüp zarar ediyor. 2 milyon euro içeride şu an kulüp. Bu nasıl olabilir borçlu kulüp mü aldık biz şimdi

Ayrıca bu Portekiz Ligi'nde nasıl şampiyon olucam ben ya, Porto çılgın atıyor, her sezon maksimum puan kaybı 2 beraberlik 2 maglubiyet falan oluyor onları da benden alıyor. Benim başımı da tek şut atıp puanımı çalan takımlar, sakatlıklar vs. yakıyor. 30 maç 26 2 2 yapan takım varken rüya kadro kurmuşum neye yarar adamlar puan kaybetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 22 Ocak 2009; 22:16:15 >
  • Oyuna Boca Juniors'la basladim ilk sezonu (19 mac oluyor bir sezonda) 2. sirada bitirdim istifa ettim. Bu da avrupa liglerinin devre arasina denk geldi. Ardindan Az Alkmaar menajerligine basvurdum. Takimi 10. siradan aldim 4. sirada bitirttim ama Hollanda ligi de pek sarmadi. Ordan da istifa ettim Sonra Fiorentina koltugunu bos gordum oraya bir basvurdum ve kabul ettiler Benden onceki eleman UEFA kupasini kazandirtmis ama yine de kovmuslar sanirim bunun sebebi ligi 9. sirada bitirmeleri Ben de takimin basina gecer gecmez takimi bastan yarattim

Football Manager 2009
    Aguero'yu minimum serbest kalma maddesinden yararlanarak aldim ama kontrat imzalatmak icin canim cikti. Adam biraz ac gozlu sanirim haftalik 125bin€ anca anlasabildim Ama 5 yillik bir sozlesme Bir de benden onceki eleman Hamsik'i 17m€ ya almis
     Football Manager 2009
    Jovetic Wonderkid bu arada
     Football Manager 2009
    Bu da ilk dort macim

• Son maç Porto yu yenip averajla şampiyon olmanın tadı nedir bilir misiniz a dostlar?
  • benfica l 2.sezon başlamadan önce:
    1-25 yaş üzeri tüm topçuları sattım.bir tek cardozo kaldı o da sene sonu yolcu(aman duymasın çaktırmayın)
    2-yedek kaleci olrak vincenzo fiorillo aldım.onun haricinde ispanya'dan birkaç regen kaptım beleşe her türlü kar edeceğimden sorun olmaz.
    3-bazı futbolcularıma resmen yapıştılar.
    bolzoni 3m aldım.11,5 verdiler ancak satmadım.hedef 30milyon avro veren alır kardeşim.özellikle milan ve inter kafayı takmış durumda.
    david luiz 21,5 verdiler hedefim 40m olduğundan satmadım.real madrid ve diğer ispanyollar takipte.
    daniel aquino yetiştirme parası verip aldım.yarım sezon genç takımda oynattım.as kadroya aldım 5 ay sakatlık geçirmese ortalığı yıkacaktı ama bu sezon çoşacak.
    4-keirrison ve dentinho transferini gerçekleştirdim.aslında marquinhos ve alex teixeria alacaktım para da vardı ama takımdaki harmoniyi bozmamak için almadım.ayrıca mauricio,fernando forestieri ve damien le tallec(bedavaya) aldım.ne olur ne olmaz bulunsunlar.
    5-geçen sezon wonderkid çıkmadı çünlü şamp.ligi oynamadık ayrıca portekiz ligi dandik olduğundan zor ama bu sene hedef 6 wonderkid.daniel aquino,bolzoni,rafael carioca,sidnei,ramon,eduardo,santana,di maria,zuculini falan bakalım hangilerine piyango vuracak.

portekiz ligi tam transfer manyaklarının ligi hiç kısıtlama yok.al alabildiğin kadar.ancak avrupa'ya çıkınca sıkıntılı oluyor.8 tane portekizde yetişen adam bulmak lazım.geriye kaldı 18 işte burası beni zorluyor.

• Roma ile başladım kimi satsam klüp bana para vermiyor direk klüp bütçesine atıyo 2 trasfer ettirmediler adama Allahdan ilk sene Vucinic i sattımda onun parasını zor aldım onun ile Rosina ve Quagliarella yı aldım bu sene 3. bitirirsem iyi ben böyle yönetim görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Son maç Porto yu yenip averajla şampiyon olmanın tadı nedir bilir misiniz a dostlar?

Basıcam istifayı başkan Aquino ya gelen 6 milyon euroluk teklifi bile kabul etti. Valencia ya gidecek gibiyim.

Edit: Moutinho 50 ye, Mati Fernandez 40 a gitti. Biraz ucuz oldu ama balance ı toparlamak için değer. 120 milyon euro balance 70 mılyon da transfer butcesi var 2010 yılında önerisi olan var mı?

Edit2: Flood yapmayalım. Bu training coachlarını ayarlarken yanda yazan workload trainingdeki workload ile eşdeğer mi olmalı? Yani coach kısmında shootingin yanında light yazıyorsa uyguladığım trainingin shootingi light mı olmalı? Umarım cevabınız hayırdır

Ayrıca Ramsey satılık listesine konmuştu 6.25 e bağlamıştım crash dumps hatası verdi baştan girdim bu sefer konmadı satılık listesine Ben de Dos Santos u aldım mecbur iyi potansiyeli var ama mevcut abilitysi çok tırt Tottenham hayatını kaydırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 23 Ocak 2009; 20:10:16 >

• u20 ye gönderdıgımız oyuncumuzu istedıgımız zaman as takıma cagırıp oynatabılır mıyız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: My StyLe_

u20 ye gönderdıgımız oyuncumuzu istedıgımız zaman as takıma cagırıp oynatabılır mıyız?

İstediğin zaman zaten çağırabilirsin ama şöyle bir şey var;Futbolcuyu oyuncu kayıtlarına almayıp u20'ye gönderdiğinde geri çağırıp oynatamazsın ama oyuncuyu kayıtlarına alıp u20'ye gönderirsen geri çağırıp oynatabilirsin sanırım.
  • teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

quote:

u20 ye gönderdıgımız oyuncumuzu istedıgımız zaman as takıma cagırıp oynatabılır mıyız?

İstediğin zaman zaten çağırabilirsin ama şöyle bir şey var;Futbolcuyu oyuncu kayıtlarına almayıp u20'ye gönderdiğinde geri çağırıp oynatamazsın ama oyuncuyu kayıtlarına alıp u20'ye gönderirsen geri çağırıp oynatabilirsin sanırım.
  • Hayır. Training workload ile training'te üzerinde durduğun özellik aynı şey değil. Workload, spesifik özellikler için belirlediğin koçların takımdaki oyunculara yetmesidir. Light ise birden fazla koç o görevi alıyordur ya da takımda o özelliklerde kendini geliştiren oyuncu sayısı azdır.

Workload'da light iyi, uyguladığın trainingteki light kötüdür(Oyuncuya göre değişir. Forveti defansif geliştirmenin manası yoktur. Vice versa). İkisi birbirinden bağımsız şeyler.

İnter'e evimde dört attım, Mourinho'yu kovdular. Ligin bitmesine son 4 maç var. Ben 6 maç kala şampiyonluğumu ilân ettim. Şuan 3 beraberlik ile namağlup şekilde lige devam ediyorum. Barcelona'yı da şampiyonlar ligi yarı finalinde eleyip Arsenal ile finale kaldım. Gareth Bale'e 43.5 milyon euro verdim sezon sonu gelecek, ona biraz yanıyorum. Eğer sol bekleriniz yaşlıysa ya da kaliteli bir bek arayışındaysanız fiyatı yükselmeden kapın Bale'i.

Edit: Club Harmony %90 oldu, takım çılgın atıyor. 51 maçta gol atma ortalaması 3.0, yeme ortalaması 0.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 23 Ocak 2009; 22:00:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Hayır. Training workload ile training'te üzerinde durduğun özellik aynı şey değil. Workload, spesifik özellikler için belirlediğin koçların takımdaki oyunculara yetmesidir. Light ise birden fazla koç o görevi alıyordur ya da takımda o özelliklerde kendini geliştiren oyuncu sayısı azdır.

Workload'da light iyi, uyguladığın trainingteki light kötüdür(Oyuncuya göre değişir. Forveti defansif geliştirmenin manası yoktur. Vice versa). İkisi birbirinden bağımsız şeyler.

İnter'e evimde dört attım, Mourinho'yu kovdular. Ligin bitmesine son 4 maç var. Ben 6 maç kala şampiyonluğumu ilân ettim. Şuan 3 beraberlik ile namağlup şekilde lige devam ediyorum. Barcelona'yı da şampiyonlar ligi yarı finalinde eleyip Arsenal ile finale kaldım. Gareth Bale'e 43.5 milyon euro verdim sezon sonu gelecek, ona biraz yanıyorum. Eğer sol bekleriniz yaşlıysa ya da kaliteli bir bek arayışındaysanız fiyatı yükselmeden kapın Bale'i.

Edit: Club Harmony %90 oldu, takım çılgın atıyor. 51 maçta gol atma ortalaması 3.0, yeme ortalaması 0.8

3.sezonum gol ortalamam 2.8 ama yeme ortalamam 1.4 e çıktı CL de inanılmaz gol yedim 3 maçta 11 gol

Thiago Silva'yı 30 milyon euroya Roma'ya satmıştım, Leo-Henrique kaldı stoper o yüzden biraz sorun yaşıyorum bir de taktik değişikliğine gittim ondan olabilir.

Reputation sorunu yaşıyorum kasada para var ama ne wonderkidler, ne yıldızlar kaçırdım ilk 2 sezon Avrupa'da kupa alamayınca kariyer biraz fos oluyor

Harmony yüzdesine nerden bakıyorsun Genie'den mi?

• Hayır. F3'e bas, Squad ekranı gelicek. O menüden Confidence'e tıkla. Orada Wages'in altında Squad Harmony yazıyor. Bu olay çok çok önemli. Bunu yüksek tutmalısınız.
  • quote:

Hayır. F3'e bas, Squad ekranı gelicek. O menüden Confidence'e tıkla. Orada Wages'in altında Squad Harmony yazıyor. Bu olay çok çok önemli. Bunu yüksek tutmalısınız.

Very Good durumda da ben buna bakıyordum zaten. Sadece yüzde hesabına nasıl vuruyorsun orda sadece bir bar var seviyeye göre tahmin mi ediyorsun?
  • ort. seyirciyi ve kulübün gelirlerini arttırmak için neler yapabiliriz(menejerliği ilk defa oynuyorum ondan biraz fazla soru soruyorum k.bakmayın )
  • quote:

ort. seyirciyi ve kulübün gelirlerini arttırmak için neler yapabiliriz(menejerliği ilk defa oynuyorum ondan biraz fazla soru soruyorum k.bakmayın )

Seyirci için bir şey yapamazsın sadece bazen yönetim fan day düzenler. Kadınlara ve çocuklara indirim sağlıyorlar böylece stad doluıyor ama yönetim takdirine kalmış bir şey sürekli olmaz.

Gelirleri artırmak için board room/request feeder club seçeneğini tıkla. Seçenekli bir menü geliyor bazen nasıl istersin diye. Commercial Link yani ticari anlaşmayı tıkla, Japonya, Çin gibi ülkelerden senin forma satışlarını arttıracak anlaşmalar.

Ya da sözleşmesi biten oyuncuları al, bir sezon kirala 3-5 kuruş bir fiyata sat.

Acayip regenler buldu scoutum geleceğim emin ellerde. Juventus teklif etti kabul etmedim bu regenler yüzünden. (25 milyon euro bütçe vermişler napayım öyle takımı di mi Benjamin? )

Edit: Crash dumps Savelemeyi unutuyorum uzun süre 1 ay geriye gittim şimdi işin yoksa tekrar oyna.

Sizce Laurito ya 16, Jovetic e 17 milyon euro vereyim mi yıl 2011 2 side wonderkid. Ama forvetimde G.Rossi ve Keirrison var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 24 Ocak 2009; 12:10:36 >

• Alıp oynatıp satacaksan ver. Ben Arsenal ile oynarken almıştım ikisini de. Rossi ben de yedek oynuyor, Bojan ve Vela ilk hedefin olsun. Yanlış tahmin etmiyorsam Vela'nın Dribbling 20, Finishing 19, Acceleration 18, Pace 16 olacak bu sezon, deli gelişiyor. Bojan&Vela ikilisi ile uzun bir süre forvet hattına birini düşünmene gerek yok. Ne istiyorlarsa ver çünkü oyunun en iyi iki forveti bunlar. Tabi bende potansiyelleri yüksek çıktı ama asla kötü oyuncu olarak kalmıyorlar zaten.

Harmony olayında o barın üzerine geldiğinde yüzdelik dilim yazıyor.

Benim takımım cömert. 259 milyon euro kasada var, bana da 141 milyon euro verdiler. Transferlerimi zaten yapmıştım. Obi Mikel'i Juve'ye kaptırmasaydım iyi olacaktı ama Kacar'ı 7 milyona aldım, orta saha yedekleri ile beraber tamam oldu(Veloso, Camacho, Witsel, Kacar). Defans sıkıntımız var işte. Regenlerden bir iki tane bek aldım onları oynatıp Genie Scout'un gösterdiğinden daha fazla geliştirmeyi ve bundan sonra as oynatmayı düşünüyorum. Sola Bale'i aldım ama sağ tarafa Rafinha yetmiyor gibi. Kalecilerim Akinfeev, Carrizo(Çok iyi kaleci, çok gelişiyor ve 5 milyona felan önerdiler bana) ve Asenjo. Defans göbekte Zapata, Fazio, Pique, David Luiz. Bekler Rafinha, Drenthe, Bale ve iki regen. AMR Messi, Dos Santos, Marquinhos ve AML Mati Fernandez, Babel, Buonanotte. Forvette Vela, Bojan, Rossi. Sergio Ramos için yıllarca pusuya yattım ama minimum fee düşmedi artık biraz da geç oldu sayılır. Açıkcası ligi 2.9 gol ortalaması ile bitirmeme rağmen ben üçbeş oyuncumun performansından memnun değilim. Bu başarıyı Arsenal ile çok daha rahat yakalayabilirdim gibime geliyor. Özellikle beklerde ve defansın ortasında yeterli kalitede oyuncularımın olmadığını düşünüyorum. Güzel regen de çıkmadı şansıma hiç

• quote:

Alıp oynatıp satacaksan ver. Ben Arsenal ile oynarken almıştım ikisini de. Rossi ben de yedek oynuyor, Bojan ve Vela ilk hedefin olsun. Yanlış tahmin etmiyorsam Vela'nın Dribbling 20, Finishing 19, Acceleration 18, Pace 16 olacak bu sezon, deli gelişiyor. Bojan&Vela ikilisi ile uzun bir süre forvet hattına birini düşünmene gerek yok. Ne istiyorlarsa ver çünkü oyunun en iyi iki forveti bunlar. Tabi bende potansiyelleri yüksek çıktı ama asla kötü oyuncu olarak kalmıyorlar zaten.

Harmony olayında o barın üzerine geldiğinde yüzdelik dilim yazıyor.

Benim takımım cömert. 259 milyon euro kasada var, bana da 141 milyon euro verdiler. Transferlerimi zaten yapmıştım. Obi Mikel'i Juve'ye kaptırmasaydım iyi olacaktı ama Kacar'ı 7 milyona aldım, orta saha yedekleri ile beraber tamam oldu(Veloso, Camacho, Witsel, Kacar). Defans sıkıntımız var işte. Regenlerden bir iki tane bek aldım onları oynatıp Genie Scout'un gösterdiğinden daha fazla geliştirmeyi ve bundan sonra as oynatmayı düşünüyorum. Sola Bale'i aldım ama sağ tarafa Rafinha yetmiyor gibi. Kalecilerim Akinfeev, Carrizo(Çok iyi kaleci, çok gelişiyor ve 5 milyona felan önerdiler bana) ve Asenjo. Defans göbekte Zapata, Fazio, Pique, David Luiz. Bekler Rafinha, Drenthe, Bale ve iki regen. AMR Messi, Dos Santos, Marquinhos ve AML Mati Fernandez, Babel, Buonanotte. Forvette Vela, Bojan, Rossi. Sergio Ramos için yıllarca pusuya yattım ama minimum fee düşmedi artık biraz da geç oldu sayılır. Açıkcası ligi 2.9 gol ortalaması ile bitirmeme rağmen ben üçbeş oyuncumun performansından memnun değilim. Bu başarıyı Arsenal ile çok daha rahat yakalayabilirdim gibime geliyor. Özellikle beklerde ve defansın ortasında yeterli kalitede oyuncularımın olmadığını düşünüyorum. Güzel regen de çıkmadı şansıma hiç

Judging Current/Potential Ability'si 20 olan scout alıp en iyi bildiği ülkede maksimum 18 yaşında adamlar aratıyorum. Genie'ye karşı olduğum için böyle daha zevkli oluyor gibi ama o adamların gelişimini göremeden kariyeri bitiricem gibi çünkü regenlerle oynamayı hiç sevmiyorum, tanıdık oyuncular olmadan oyun tatsız geliyor bana.

• Oyunda yeniyim ve Galatasaray'ı seçtim,zor yahu.ŞL'de galip geliyorum,ligde bir türlü dikiş tutturamıyorum.Bir de Lincoln,Arda,Kewell,Aydın hatta bunların yanında Hasan Şaş çok kafa karıştırıyor.Bir tane sağ bek transfer edeceğim devre arası için de bakıyoruz şimdilik.Sistem oturmadı,adam gibi oynayamıyorum henüz erkenden kovmasalar iyi.

Bir de 9.1 ile 9.0 arasındaki temel farklar nelerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalton

Oyunda yeniyim ve Galatasaray'ı seçtim,zor yahu.ŞL'de galip geliyorum,ligde bir türlü dikiş tutturamıyorum.Bir de Lincoln,Arda,Kewell,Aydın hatta bunların yanında Hasan Şaş çok kafa karıştırıyor.Bir tane sağ bek transfer edeceğim devre arası için de bakıyoruz şimdilik.Sistem oturmadı,adam gibi oynayamıyorum henüz erkenden kovmasalar iyi.

Bir de 9.1 ile 9.0 arasındaki temel farklar nelerdir?

9.1 ile 9.0 arasında pek fark yok. Sadece oyun içindeki hataların bazıları düzeltildi.

Sağ bek içinse Mata'ya bir göz at. Başka isim istersen : Juan Ángel Albín Leites, genç yetenek John Fleck. Başka isimler gelmedi aklıma.
  • Beyler FM Turnuvası düzenlenecekmi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.