Şimdi Ara

Football Manager 2009 (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gunship

quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Denizlispordan çıkan oyuncuya bakar mısınız görünce sandalyeden düştümParamı da yeni harcamıştım kötü oldu nasıl alcaz bakalım

İyi oyuncuymuş.Sezon başında alırsın artık.

Sezon başını bekleyemedim 2-3 tane oyuncu satıp zor da olsa aldım ve daha ilk maçta şov yaptı

• Marqunihos u aldım 3 ay sakat :S

Pablo piattiyi aldım 2 ay sakat,

Agüero 5 aydan sonra düzeldi,

ulan şu takım bi düzene girmedi be,

Bir kaleci var onu almam lazım 16 yaşında ama özellikleri mükemmel, sezon sonunda bakalım alabilecekmiyim. teklif ediyorum kabul ediyor sözleşmeyi kabul etmiyor:S
  • Valencia Albiol'ü 10 milyon euroya önerdi.

Tabii istediği fiyatı verdim ama reputation kurbanı olduk arkadaş 10 milyoncuğa Real Madrid'in teklifini kabul etti.

Büyük takımlardayken olmaz böyle şeyler anasını satayım.
  • quote:

Denizlispordan çıkan oyuncuya bakar mısınız görünce sandalyeden düştümParamı da yeni harcamıştım kötü oldu nasıl alcaz bakalım

Football Manager 2009

Ohho süpermiş 3 yönlü oyuncu @OraLeTH_ kaçırma al .Almışsın zaten hayırlı olsun ss bekliyoruz oyuncu gelişirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkın. -- 21 Ocak 2009; 22:03:15 >

• Bildiğiniz gibi Roma'yı yönetiyorum. İkinci sezon Valencia 9.5 milyon euroya Albiol'ü önerdi. Kabul ettim fakat Reyal Matrit de teklif yapmıştı. Raul Albiol, müdür bu buna konuş dedi ve reyale gitti. Sanırım öncelikli tercihi İspanyol klüpleri oluyor. Ayrıca Dingiltere'ye oyuncu getirmek zor değil iken İtalya'ya rep yüksek olsa dahi oyuncu getirmek bazen mümkün olmuyor. Dandik oyuncular bir İtalya macerasının kariyerleri için doğru olmayabileceğini söylüyor. Lan gerizekalı, Al-Sadd takımı kariyerin için ne kadar doğru ki? Petrol mü bulacaksın orada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 21 Ocak 2009; 22:40:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

quote:

Ohho süpermiş 3 yönlü oyuncu @OraLeTH_ kaçırma al .Almışsın zaten hayırlı olsun ss bekliyoruz oyuncu gelişirse

Sağol inşallah hayırlı olurTürk olması da ayrı bi avantaj hani

•  Football Manager 2009

Napoli ile yeni oyuna başladım. transfer butcem cok kısıtlı tek eksigim uzun boylu bir striker,bana ucuz kafacı bitiriciligi yuksek bir forvet soyleyebilir misiniz? yaş onemli degil beni 1 sezon idare etsin yeter
    aldıgım adamlar:

razvan rat
    davide santon
    federico vilar
    buonanotte (kiralık)
  • davide santon biraz önce inter roma maçı vardı tv'de orda gördüm çocuğu 18 yaşında baya teknik birşeye benzior.

Artemi$
    sana Borriello tavsiye ederim Milan'da Yedek Bu Adam uzun boyludur bitiricidir kafa toplarına hakimdir..
    form bulduğunda gol makinasıdır..Oscar Cardozo - Borriello İkilisi Çok Can Yakar

arjantinli olarak
    di maria
    buonanotte

parmada oscar leon'du sanırım AMRLC
    sevillada fazio crespo çok fena adamlar var..
  • @Dave

Antrenman programını koyabilir misin acaba buraya? Tugs kullanmıyorsan. Tugs ise gerek yok var çünkü.
  • En son 9.0.2 icin crack cikmamisti hala oyle mi?
  • Tugs kullanmıyorum ama şuan kendi bilgisayarımda değilim. İki gün sonra felan geçerim galiba laptopa, yarın da afiş tasarımı yapıcam

O zaman eklerim.
  • kene. arkadaşımız sayesinde bizlere ulaşan ilacı bugün deneyebildim, çalışıyor. Tekrar teşekkür ediyorum. İlacın yüklemesiyle uğraşmak istemeyenlere veya ilacı edinmemiş olanlara duyurulur.

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Görüntüler kendi bilgisayarımdan.

Edit: Genie'siz kaldık şimdi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manifot United -- 22 Ocak 2009; 4:01:43 >

• Tekrar FM oynama aşkımı canlandıracak bir şey arıyorum.
  • arkadaşlar 9.2 yamasının cracki neden çıkmadı bi türlü?
    sigames korsan gruplarına para yedirmiş galiba..
  • Supporterz o crack 9.2 nin cracki mi eğer öyleyse bana da gönderirmisin lütfen?
  • İlk sezon Lizbon ile lig 3.lüğü, CL de ikinci tur, Portekiz kupası ve Portekiz süper kupası kazanabildim.

2. sezonki kadrom:

Rui Patricio/Fabio Aurelio, Henrique, Thiago Silva, Jose Bosingwa/Miguel Veloso, Joao Moutinho, Van der Vaart, Matias Fernandez, Vukcevic/Giuseppe Rossi

Keirrison, Aquino, Lugano, Enoh, Lewandowski, Adrien gibi yedeklerim var.

Demek istediğim ilk sezon bir başarım olmamasına rağmen böyle bir kadro kurabildim üstüne üstlük kaliteli oyuncularımın hiç birini satmadan. Transfer bu oyunda gerçekten kolay olmuş. En dandik oyuncuya bile bir talip çıkıyor sadece feeder club bulmakta ve oyuncularımı kiralamakta sıkıntı çekiyorum.
  • benfica ile ilk sezonda namağlup şampiyonluk,uefa kupası( beşiktaş,sevilla,milan,man. city,finalde bayern münih sırayla eledim),lig kupasını aldım, finalde sp lisbon'a portekiz kupasında yenildim.
    -ikinci sezon kadrosu için yeni transfere başlayacağım ama elimde çok fazla artık oyuncu var.yaklaşık 20 adam satmam lazım çoğu kiralıktan geldi.
    -aimar'ı 20milyona kakaladım.acayip mutlu oldum.neredeyse hiçbir şey yapmadı sadece oynattım.
    -57 milyon bütçe verdiler.daha da artacak çünkü satacak oyuncularım var.
    -şimdi dert ise keirrison,marquinhos,balotelli,alex teixerria gibi adamları almak.ancak balotelli için 25 milyon verdim gelmedi.biraz daha çıkmam gerekebilir. o zaman aguero'yu mu alsam.

as kadro

sergio asenjo,david luiz,sidnei,da costa goore,ramon,bolzoni,rafael carioca,angel di maria,willians santana,borges,oscar cardozo

yedekler
    yedek kaleci yok(renan veya fiorillo alınacak),eduardo(botafagolu olan),franco zuculini,charles kabore,jonathan urretaviscaya,lewandowski,serigen amath gueye,mascio,felipe mattioni,sepsi

• Arkadaşlar galatasaray ile 3. sezondayım . As takımım muhteşem diyebilirim . Fakat hic yedeğim yok .

Yedek icin önereceginiz Türk oyuncular var mı ? Gerekli mevkiler :gk , dc , dm , fc

as takım :

---Lobont---
    Kalarov --- Leo ---Vermaelen --- Ugur Ucar

Caner --- Vukcevic --- Caldwell --- Arda

Marquinhus --- Laurito

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 22 Ocak 2009; 13:39:36 >
  • bu data editor den bazı değişiklikler yapıyorum ve mecburen farklı kaydet diyoz bunu Belgelerime kaydediyor ama oyunu açında hiç benim yaptığım database görünmüyor nedendir ? deneyen varmı
  • Deliye versen oynamaz bu oyunu.SI games bütün sene biyerini büyütmüş olmalı böyle rezil bir oyun ortaya koymak için.Bi 3D hikayesi tutturmuşlar gidiyorlar.Hayatımda böyle rezalet bir FM-CM serisi görmedim.Şu oyunun orjinaline 80 YTL vermeyi bırakın korsanına bile 4 YTL verilmez..

Böyle skandal, hatalarla dolu bir oyunu oynamak için üstüne para mı alıyorsunuz, merak ettimde?

9.1.0, 9.2.0, 9.3.0 isterse 9.9.0 çıksın bu oyundan adam olmaz.SI aklını başına alsın, seneye adam gibi oyun yapsın!
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.