Şimdi Ara

Football Manager 2009 (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Chevher

Beyler FM Turnuvası düzenlenecekmi acaba?

Evet ya bir turnuva güzel olur.

Katılmak isteyen arkadaş olursa yeni konu halinde açarız turnuvayı.
  • Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama Genie deli sale valuelar neden yanlış?

Merak ettim indirdim, ama saçmasapan sale valuelar var. Zaten yüksek potansiyelli regenlerinde yüzde 90 ını renklerime bağlamışım söylemesi ayıp scoutum çok iyi

Edit: Kendi rekorumu kırdım yaz dönemi ve ara dönemde toplam 247 milyon euroluk oyuncu sattım. 150 kadar da harcadım sanırım. Yaklaşık 10 tane potansiyeli 180+ olduğuna emin olduğum regenim var. Bir tanesine baktım 197 çıktı Genie den Kirada şimdi. Sırf onun gelişimini görmek için crash dumps hatası almama ragmen sürdürücem kariyeri.

Asenjo/ Alan Hutton(Pedro Silva), Henrique(Rodwell), Leo(Eduardo), Mathieu(Ronny) / Gourcuff(Dos Santos), Javi Martinez(Mascio), Mata(Kranjcar), Vukcevic(Kerlon,Jimenez), Pogrebnyak(Keirrison), Laurito(Aquino)

Parantez içindekiler yedek. Sevilla/Zenit/AEK olan Cl grubumdan cıkamadım Pogrebnyak o zaman Zenit'teydi

10 puanla 3. oldum. Uefa Feyenoord rakibim. Onu elersem İnter'le oynayacağım yüksek ihtimal

Bu sene Uefa yı alsam iyi olucaktı ama İnter mani olacak gibi.

Tavsiyesi olan var mı kariyerim hakkında? Şunu al bunu sat gibisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 25 Ocak 2009; 16:50:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

quote:

Orjinalden alıntı: Chevher

Beyler FM Turnuvası düzenlenecekmi acaba?

Evet ya bir turnuva güzel olur.

Katılmak isteyen arkadaş olursa yeni konu halinde açarız turnuvayı.

Ben yeni Pc topluyorum çok yakın zamanda.Eğer Turnuva düzenlenene kadar toplarsam-sorun çıkmazsa- mutlaka katılmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

quote:

Orjinalden alıntı: kemalton

Oyunda yeniyim ve Galatasaray'ı seçtim,zor yahu.ŞL'de galip geliyorum,ligde bir türlü dikiş tutturamıyorum.Bir de Lincoln,Arda,Kewell,Aydın hatta bunların yanında Hasan Şaş çok kafa karıştırıyor.Bir tane sağ bek transfer edeceğim devre arası için de bakıyoruz şimdilik.Sistem oturmadı,adam gibi oynayamıyorum henüz erkenden kovmasalar iyi.

Bir de 9.1 ile 9.0 arasındaki temel farklar nelerdir?

9.1 ile 9.0 arasında pek fark yok. Sadece oyun içindeki hataların bazıları düzeltildi.

Sağ bek içinse Mata'ya bir göz at. Başka isim istersen : Juan Ángel Albín Leites, genç yetenek John Fleck. Başka isimler gelmedi aklıma.

Sağolun bakarım,aslında Pasanen'i alacaktım tuzlu geldi.Belki Türkiye içinden birilerini alırım.Oscar Rojas'a bakmıştım,teklif yapmadım.Ogan Tarhan önermişti

Daha defansif bir taktiğe geçtim(bundan öncekiler de hep baya ofansif oynuyordum),düzelttim durumu biraz.Chelsea'ye yemedi;ama diğerlerine yedi bu defansif taktik

• bende 20 yasını gecen işime yaramayan oyuncular var bu oyuncuları ne yapıcaz? isteyen de yok.sözleşmelerini mi feshedicez?
  • Sık kafasınaaa

Şaka bi yana yedek bile bekleyecek durumda değilseler o zamn pilot takımlara gönderebilirsin...
  • Pilot takımlara gönder veya kiralık listesine koy.Aslında her topalın bir kör alıcısı olur.Bekle satarsın,feshetmek en son çare olsun.Öner birilerine,transfer döneminde teklif gelebilir.
  • Bi türlü alışamadım Fm09'a.Sakatlıklar olsun,oyunun yavaş ilerlemesi olsun,doğru düzgün Türkçe'sinin de olmayışının da etkisiyle tekrardan Fm08'e döndüm.
    İspanya,İngiltere,İtalya,Almanya,Fransa,Arjantin liglerinin en iyi takımlarını bir ligte topladım.Böyle müthiş oldu herkes birbirini yeniyor.
    38 maçta 77 puanla şampiyon oldum Juventusla145 trilyon Tv geliri geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: My StyLe_

bende 20 yasını gecen işime yaramayan oyuncular var bu oyuncuları ne yapıcaz? isteyen de yok.sözleşmelerini mi feshedicez?

http://forum.donanimhaber.com/m_28795235/tm.htm

İnceleyeblirsin
  • Liverpool ile başladım. Bir ton transfer teklifi gönderdim ama kadro kalitesine uygun hemen oynatmaya hazır oyuncular olsun, ileride gelişip as oynatmaya/çok paralara satmaya gelen oyuncular olsun bana önerilerde bulunursanız sevinirim. Dileyen tek tek, dileyen bir liste halinde yazabilir, yanına fiyatlarını da eklerse çok şukela olabilir.

Roma ile zevkli bir kariyer oluyordu ama İtalya Ligi biraz sıktı, bir müddet ara vereyim tekrar İngiltere Ligi'ne döneyim dedim. Haydi beyler, yardımlarınızı bekliyorum. Şu Marquinhos, Keirrison bık bık türünde oyunculara özellikle açığım. Messi Cristiano felan peşinde koşmayacağım. Bojan hariç tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Liverpool ile başladım. Bir ton transfer teklifi gönderdim ama kadro kalitesine uygun hemen oynatmaya hazır oyuncular olsun, ileride gelişip as oynatmaya/çok paralara satmaya gelen oyuncular olsun bana önerilerde bulunursanız sevinirim. Dileyen tek tek, dileyen bir liste halinde yazabilir, yanına fiyatlarını da eklerse çok şukela olabilir.

Roma ile zevkli bir kariyer oluyordu ama İtalya Ligi biraz sıktı, bir müddet ara vereyim tekrar İngiltere Ligi'ne döneyim dedim. Haydi beyler, yardımlarınızı bekliyorum. Şu Marquinhos, Keirrison bık bık türünde oyunculara özellikle açığım. Messi Cristiano felan peşinde koşmayacağım. Bojan hariç tabi.

Benzema bazen satılık listesine konuluyor.Takip edip bitirebilirsin.Bi arkadaş 6.5 M € ya bitirmişti Benzemayı.Biraz takip etmek gerek tabiki.Satılık listesine konulunca direk kaparsın.Birde Marceloyu alabilirsin.Onuda Turksportaldan bir arkadaş 4.4 M € ya almıştı.

• quote:

Liverpool ile başladım. Bir ton transfer teklifi gönderdim ama kadro kalitesine uygun hemen oynatmaya hazır oyuncular olsun, ileride gelişip as oynatmaya/çok paralara satmaya gelen oyuncular olsun bana önerilerde bulunursanız sevinirim. Dileyen tek tek, dileyen bir liste halinde yazabilir, yanına fiyatlarını da eklerse çok şukela olabilir.

Genç yetenek avcısı olan ben sana bir iki isim söyler ;

Juan Ángel Albín Leites
    Shérif Ousmane Sarr
    Angel Fabian Di Maria
    André-Pierre Gignac
    Bafétimbi Gomis
    John Fleck
    Daniel Parejo
    Gojko Kačar
    Nilmar Honorato da Silva
    Manuel Fernandes
    Raúl Albiol Tortajada
    João Miranda de Souza Filho
    Joe Mattock

Al güle güle oynat

• Yuh yuh. Ben 9.1 oynuyorum ve ne Marcelo ne de Benzema için böyle bir transfer bedeli görmedim. Evet inanırım, bazen acaip şeyler olabiliyor FM'de(FM 2008'de Pato'yu 22 yaşında mı ne sözleşmesi bitince bedavaya almıştım) ama Benzema'yı Lyon'un bıraktığını hiç görmemiştim. Cristiano, Messi, Bojan, Vela, Benzema, Pato ve Tevez oyunda her ay göz ucuyla takip ettiğim oyuncular.

Tavsiyeler için teşekkürler.

Edit Akbayram:

@l3bron, eheh avcı kişiliğini ve pozitif bilimlere olan merakını yine liste şeklinde bir tavsiye mektubunu bizlerle paylaşarak göstermişsin.

Bu isimlerden yarısını bilmiyordum, diğer yarısına teklif yollamıştım. Gignac'ı da unutmuşum. Sana da çok teşekkürler bakayım hemen şu oyunculara

l3bron, listeden 5 kişi çıkmadı. Ya seçtiğimiz database farklı ondan dolayı, ya da bunlar regen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 25 Ocak 2009; 22:14:34 >

• Valla Dostum Ben 2012 e kadar 2 kere ayrı liglerden oynadım ve ileride Büyük futbolcu olucak bazı kişileri yazayım bir kaçını biliyoruz ama onlarda yazıyorum...

Defans

Joe Mattock , Nestor (Havre) , Koulou (Monaco) ,

Orta Saha

Adrien (Sporting Lizbon) , Husejinovic , Jo Inge Berget , Mascio ,

Forvet

Lewandowski , Morimoto , Liboz Kozak , Jonathon Cristaldo
  • Evet, güzel oyuncuları hatırlattın, teşekkürler. Koulou ve Adrien'i unutmuşum onlara da bir bakayım. Kasada 104 milyon euro var, kafamdaki oyuncuları da istediğim fiyata satarsam 200'e yakın bir gelir elde edicem. Bazı muazzam transferleri yapıp(Demichelis, Chiellini, Mati Fernandez, Pandev, Veloso) diğerlerini öyle çok parlamamış oyunculara harcayıp gençlere dayalı bir sistem kurmayı düşünüyorum.

Ayrıca Joe Mattock çok iyi potansiyel ve çok iyi başlangıç özellikleriyle çıktı oyunda, iki üç sezon sonra Chiellini'yi satıp oynatmaya başlarım sanırım.

Edit: Nestor, Pool'da oynayacak kadar gelişiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 25 Ocak 2009; 22:20:51 >
  • Baya Bi gelişiyor En azından yedek bekleyecek bir genç yetenek ve ileride kesin bir klüp alıyor yani elinde patlamaz
  • Bu arada Quagliarella ve Rosina Şu anda bende oynuyor canavar gibiler...
  • quote:

Evet, güzel oyuncuları hatırlattın, teşekkürler. Koulou ve Adrien'i unutmuşum onlara da bir bakayım. Kasada 104 milyon euro var, kafamdaki oyuncuları da istediğim fiyata satarsam 200'e yakın bir gelir elde edicem. Bazı muazzam transferleri yapıp(Demichelis, Chiellini, Mati Fernandez, Pandev, Veloso) diğerlerini öyle çok parlamamış oyunculara harcayıp gençlere dayalı bir sistem kurmayı düşünüyorum.

Ayrıca Joe Mattock çok iyi potansiyel ve çok iyi başlangıç özellikleriyle çıktı oyunda, iki üç sezon sonra Chiellini'yi satıp oynatmaya başlarım sanırım.

Edit: Nestor, Pool'da oynayacak kadar gelişiyor mu?

İlk sezon ve 104 milyon euro varsa ben de birkaç tavsiyede bulunabilirim.

Moutinho (1 sezon oynat patlat 50'ye)
    Thiago Silva (1 sezon, olmadı 2 sezon oynat patlat 30'a)
    Henrique(Barcelona) ve Leo(Gremio) 1 sezon oynat patlat +20 milyon euroya.
    Van der Vaart al 10'a yarım sezon oynat sat 30'a.

Bunlar klasik zaten.

Uzun vadede bir numaralı ismim Aquino. Al 425 k ya 2-3 sezon kirala 3.sezon ara sıra oyuna sok, 4. sezon canavar.

Eyong Enoh, Wijnaldum, Gerson, Santon(her oyunda inanılmaz potansiyelli çıkıyor daha hiç geliştiremedim), Bolzoni, Fausto Rossi.

Edit: Unutmuşum. Jack Rodwell de iyi baya. Dubbed new Reo Ferdinand'dı yanlış hatırlamıyorsam. Laurito ve Vukcevic de harika.

Pogrebnyak oyunda gördüğüm en bitirici forvet. İnanılmaz yüzdeyle atıyor karşı karşıyaları.

Bu arada benzer bir tavsiyeyi yukarıda benim soruma da yapabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 25 Ocak 2009; 22:32:28 >

• Thiago Silva yazdım 37 sonuç çıktı. Her zaman Arjantin ve Brezilya databaselerini seçiyorum, bu yüzden bu iki ülkenin vatandaşları için tavsiye yaparken lütfen takım da belirtin

Santon deli evet. Ben Roma ile oynarken çok geliştiğine şahit oldum. Diğerlerini şimdi deneyemiyorum, 7 saatlik bir yolculuğa çıkmam gerekiyor

Hepinize iyi oyunlar. Ayrıca @Maitapha, yardımı aldık kaçtık gibi olacak ama tavsiyelerimizi birkaç gün sonra yaparız inşallah
  • Yabancı forumdan arakladım çaktırmayın

Kaleci

Steve Mandanda ,
    Remy Riou,
    Rene Adler,
    Manuel Neuer,
    Ben Foster,
    Hugo Lloris.

Orta Saha
    Ignacio Camacho DM/MC
    Matias Fernandez AM LC
    Simon Vukcevic - Sporting CP
    Javi Martinez - Athletic
    Lassana Diarra - Portsmouth
    Rafael Caricoa (Brezilyalı Gençmiş)
    Tsvetomir Todorov (Bulgar Yetenek)(17 yaşında)(başak burcu) (22 Yaşındaki Profili)
    Mascio (Brezilyalı)(17 Yaşında)(Terazi Burcu ) 22 Yaşındaki Profili

Forvetler
    Jonatan Savary (Bu abimiz bir Wonderkid)(12 M € ya alabileceğiniz iddia ediliyor sitede
    Defans
    Hugo(Brezilyalı 19 Yaşındaki STOPER)(KULUBU:Desportivo Brasil İlk sezon çok çok düşük bir ücrete alabiliyorsunuz.Alan arkadaş ilk sezon 4K'ya almış)
    Joe Mattock (DL)(Kulüp:Leicester)
    Fabian Monzon (Boca'lı,21 Yaşında )(26 Yaşında Süper bir Sol Bek olmuş)

Bazılarının profili var.Yararlanabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.