Thiago Silva yazdım 37 sonuç çıktı. Her zaman Arjantin ve Brezilya databaselerini seçiyorum, bu yüzden bu iki ülkenin vatandaşları için tavsiye yaparken lütfen takım da belirtin
Santon deli evet. Ben Roma ile oynarken çok geliştiğine şahit oldum. Diğerlerini şimdi deneyemiyorum, 7 saatlik bir yolculuğa çıkmam gerekiyor
Hepinize iyi oyunlar. Ayrıca @Maitapha, yardımı aldık kaçtık gibi olacak ama tavsiyelerimizi birkaç gün sonra yaparız inşallah
Önemli değil.
Thiago Silva Fluminense'ydi yanlış hatırlamıyorsam.(DC)
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
Yuh yuh. Ben 9.1 oynuyorum ve ne Marcelo ne de Benzema için böyle bir transfer bedeli görmedim. Evet inanırım, bazen acaip şeyler olabiliyor FM'de(FM 2008'de Pato'yu 22 yaşında mı ne sözleşmesi bitince bedavaya almıştım) ama Benzema'yı Lyon'un bıraktığını hiç görmemiştim. Cristiano, Messi, Bojan, Vela, Benzema, Pato ve Tevez oyunda her ay göz ucuyla takip ettiğim oyuncular.
Tavsiyeler için teşekkürler.
Edit Akbayram:
@l3bron, eheh avcı kişiliğini ve pozitif bilimlere olan merakını yine liste şeklinde bir tavsiye mektubunu bizlerle paylaşarak göstermişsin.
Bu isimlerden yarısını bilmiyordum, diğer yarısına teklif yollamıştım. Gignac'ı da unutmuşum. Sana da çok teşekkürler bakayım hemen şu oyunculara
l3bron, listeden 5 kişi çıkmadı. Ya seçtiğimiz database farklı ondan dolayı, ya da bunlar regen
Yok yok, regen seven birisi değilimdir. Bazılarının çıkmadığını söylemişsin tam adlarını yazdığım içindir. İsimleri böyle arat. Sanırım sorun bunlarda.
Juan Ángel Albín Leites : Albin ( Getafe veya Porstmuth hatırlamıyorum ) Angel Fabian Di Maria : Di Maria ( Benfica ) Nilmar Honorato da Silva : Nilmar ( Internacional heralde öyle yazılıyordu ) Raúl Albiol Tortajada : Raul Albiol ( Valencia ) João Miranda de Souza Filho : Miranda ( Buda bi Brezilya takımında )
beyler sağlam bi taktik arıyorum varmı bildiğiniz güzel taktikler
benim oyundaki iyi çıkan gençler: -francesco bolzoni:2.sezon tam anlamıyla coçmuş durumda daha 20 yaşında olmasına rağmen oyuna çok katkıda bulunuyor.eksiksiz bir dmc.3m aldım 15 verdiler satmadım. -rafael carioca:bu arkadaş çok genç ve dinamik.teknik özellikleri bir dmc için öok iyi hızlı da bir arkadaş ancak hemen kadroya almayın yedek ten sonra oyuna sokun 2.sezon as oynatın. -franco zuculini:teknik özellikleri düşük sayılır ama fiziksel özellikleri çok iyi yorulmak bilmeyen bir adam.1m bonservisi var. -ramon 2009 yılında 18 yaşına giriyor devre arasında kapmak lazım brezilya u20 oyuncusu.drc oynayan bu arkadaş hem teknik hemde sağlam defansif özellikleri var.oldukça ucuza kapatabilirsiniz.özellikle hızlı kanat oyuncularına göz açtırmıyor. -sergio asenjo:biraz pahalı ama parasını sonuna kadar hak ediyor.büyük maçlarda takımı çoğu kez ipten aldı.kaleci olarak favoriler arasında. -willians santana:zaten meşhur olan bu elemanı amr oynattım.asist kralı oldu.ayrıca iki 90dk sorunsuz oynuyor. -dentinho:19 yaşında oyuna başlıyor: birazcık tuzlu olsada aml oynatınca sol rakibin sağ kanadı çökertiyor.
Ya beyler oyunda para birimimi Amerikan dolarına ayarlıyorum saveliyorum sonra bir bakıyorum arnavut lekine dönüyor ya böylede oynanmıyor 150k 23milyon lek oluyor bol sıfırlı sayılar yüzünden zorlanıyorum bunu nasıl düzeltebiliriz
türkiye de ki yabancı sınırlamasına bir çözüm getirebiliyor muyuz . 6+2 zor oluyor
İsveç'i seçmeyince Ola Toivonen çıkmıyor,ifrit oluyorum.İsveç'i de sırf Toivonen için seçmek istemiyorum
bu 4-4-2 tactigi deneyin. yabancı forumlardaki taktikleri ve dokumanları inceleyerek yaptım. Napoli ile ilk sezonumda serie A yı inanması zor ama ikinci bitirdim. ilk 11i oluştururken dikkat edilmesi gerekenler: 1. bekleriniz attackingi güçlü olsun.( ibrahim torman gibi degilde daniel alves tarzı) 2.soldaki forvet hızlı teknik, sagdaki forvet headingi yuksek olmalı 3. soldaki ortasaha oyuncu daha atak özellikli, sagdaki daha defansif olmalı
ilk sezon sonu kadrom: ligi ikinci bitirdim, uefada gruplardan cıkamadım(sevilla manchester city ve psg vardı), italya kupasında yarı finalde romaya elendim.
bu da transferlerden sonraki kadrom: 26 milyon $ transfer butcesi geldi. bojan'ı free olarak transfer ettim. inter'in cılgın attıgı, 92 puanla şampiyon oldugu bir ligde iddalı degilim ama uefayı zorlarım yada şampiyonlar liginde gittigi yere kadar.
İşte benim kariyerim Takımım Valencia ile uyum sürecim çok kötü geçti. Bu sürecin en önemli tarafı İspanya Süper Kupasını alışımızdı. İşte Real ile yaptığımız Süper Kupa 1. ve 2. maçı.
Ve ardından Huntelaar ve kaleci Stekelenburg'u transfer ettik. Uefa Grubum bu şekildeydi :
Transfersiz kadrom ( tek değişiklik forvete Zigic yerine Huntelaar )
Uefa Çeyrek Finalinde Bayerne deplasmanda 2-1 kazanmama rağmen evimde 4-3 yenilerek elendim. Yeni sezonda Thiago Silva ve Miguel Veleso'yu aldım. Kadromdan şu isimleri yolladım ( sonradan 18.75Mn'ye Raul Albiol'u Reale sattım)
Ve yeni taktiğimiz
Yeni sezonda ligde 3.üm şuan ve Ever Banega 10 ay sakatlandığı için yerine De Jong'u transfer ettim.
@ l3bron
Şu an bende bu taktik ile oynuyordum
quote:
Orjinalden alıntı: Artemi$
ilk sezon sonu kadrom: ligi ikinci bitirdim, uefada gruplardan cıkamadım(sevilla manchester city ve psg vardı), italya kupasında yarı finalde romaya elendim.
bu da transferlerden sonraki kadrom: 26 milyon $ transfer butcesi geldi. bojan'ı free olarak transfer ettim. inter'in cılgın attıgı, 92 puanla şampiyon oldugu bir ligde iddalı degilim ama uefayı zorlarım yada şampiyonlar liginde gittigi yere kadar.
Oyun başlangıcında Bojan'ın 2013'e kadar sözleşmesi var biliyorum. Kaldı ki kulübü bedavaya sattı Bojan'ı 2. sezon transfer etmek oldukça zor öyle bir reputationla. Kolay kolay ayrılmıyor kulübünden. Bana pek inandırıcı gelmedi.
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
Evet, güzel oyuncuları hatırlattın, teşekkürler. Koulou ve Adrien'i unutmuşum onlara da bir bakayım. Kasada 104 milyon euro var, kafamdaki oyuncuları da istediğim fiyata satarsam 200'e yakın bir gelir elde edicem. Bazı muazzam transferleri yapıp(Demichelis, Chiellini, Mati Fernandez, Pandev, Veloso) diğerlerini öyle çok parlamamış oyunculara harcayıp gençlere dayalı bir sistem kurmayı düşünüyorum.
Ayrıca Joe Mattock çok iyi potansiyel ve çok iyi başlangıç özellikleriyle çıktı oyunda, iki üç sezon sonra Chiellini'yi satıp oynatmaya başlarım sanırım.
Edit: Nestor, Pool'da oynayacak kadar gelişiyor mu?
İlk sezon kimleri satarak 104 milyon yaptın sorabilir miyim? Ben de Lpool açmayı düşünüyorum da.
arkadaşlar benim oyuncuların özellikleri hep geriliyor ben altyapıdan oyuncu filan aldım ama genç adam yetişmesi gerekirken zayıflıyor ne iş? nasıl bir antrenman programı uygulayım?
????
quote:
Orjinalden alıntı: My StyLe_
türkiye de ki yabancı sınırlamasına bir çözüm getirebiliyor muyuz . 6+2 zor oluyor
@ maitapha
kardesim sana inandırıcı gelmemiş olabilir. bu zamanda kimse kimseye guvenmiyor ztn bende dahil. forumlarda da palavracılar cok fazla, yapacak bişey yok. kaldı ki hile yapsam buraya ss koymazdım.amacım oyuna yeni baslayanlara yardımcı olmak. şunu belirteyim orjinal oyun, 9.02 patchiyle oynuyorum Bojanın sözleşmesi kaç yılına kadar hic dikkat etmedim.Barcelona kendi feshetmiş galiba..
quote:
????
quote:
Valla editörle yabancı oyuncuları Türk yapabilirsin:) ama sınırı kaldırma var mı bilmiyorum
Kimse oynamıyor diye Valencia'yla oyun açmıştım bende.
İlk sezon kadromuz böyle oldu. Para sıkıntısı çektik, David Villa'yı en az 5 kere 80 Milyon Euro'dan Real Madrid'e kabul ettirdim, her seferinde suya düştü. Antrenman koyacaktı Dave Mustaine, Tug's u kullanıyorum ben, güzelmidir pek anlamıyorum ama.
Bu arada Genie Scout yalancı deyin arkadaşlar, çünkü 9.0.2 için Genie yok, bende 9.0.1'e döndüm bu yüzden, ne yapacağız 9.0.2'ye başladığımızda; Genie'siz mi oynayacağız ?
@Supporterz : Benimde yukarıda Valencia kariyerim var. Evet ilk sezon çok sıkıntı var para konusunda ancak bunu histettirecek kadar kötü kadro yok. Kadro gayet iyi. Bende sonradan farkettim Valenciaya 4-4-2 pek iyi gitmiyor. Sen en iyisi Power Of The Goal taktiğini uygula. @#FireLord# : En iyisi bu
quote:
Orjinalden alıntı: Supporterz
Kimse oynamıyor diye Valencia'yla oyun açmıştım bende.
İlk sezon kadromuz böyle oldu. Para sıkıntısı çektik, David Villa'yı en az 5 kere 80 Milyon Euro'dan Real Madrid'e kabul ettirdim, her seferinde suya düştü. Antrenman koyacaktı Dave Mustaine, Tug's u kullanıyorum ben, güzelmidir pek anlamıyorum ama.
Bu arada Genie Scout yalancı deyin arkadaşlar, çünkü 9.0.2 için Genie yok, bende 9.0.1'e döndüm bu yüzden, ne yapacağız 9.0.2'ye başladığımızda; Genie'siz mi oynayacağız ?
İlk defa indirdim ben. Sürümüm 9.0.1 potential falan gösteriyor güzel de sale value olmadığı sürece pek bir değeri yok benim için.