Şimdi Ara

Football Manager 2009 (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Maitapha

Lizbon kariyerimi sonlandırdım. Uefa finalinde Benfica'ya kaybetmek çok koydu

Dave gibi ben de Liverpool kariyerine başladım. 18 resmi maçta 16 galibiyet 2 beraberlik gidiyorum şu an. O ikisi de ligin başında henüz hazır değilken verdiğim puanlar. Ligde 2. sıradayım. Man U önümde.

20 milyon euro bütçe vardı, Xabi Alonso'yu 60'a sattım bilin bakalım hangi takıma Bu Araplar mal yeminle.

Fazio, David Luiz, Giovinco, Balotelli, Miguel Veloso, Pandev, Matias Fernandez ,Aquino, Mascio transferlerim kasada para kalmadı.

Bu sene CL yi alabilirsem önümüzdeki yaz için güzel transferler planlıyorum. 4-4-2 çok iyi gidiyor bu arada Liverpool'a klasik 4-4-2 yi biraz makyajladın mı her maç eziyorsun rakibi.

Lige son 3 maç Man Utd'a 7 puan fark atarak lider girdim. Fulham'ı yenemedim evimde, deplasmanda Man U'ya yenildim ama son maç Arsenal'ı Anfield'da affetmedim. 92 puanla şampiyon oldum harmony yüzde 86. League Cup'ı kazandım, FA Cup'tan erken elendim.

Ligin son maçından 3 gün sonra Arsenal ile bu kez CL finalinde karşılaştım Pandev'in berbat oyunu(5 tane falan karşı karşıya kaçırdı)
    Adebayor'un her bulduğunu atması sonucu 2-1 yenildim. Olsun seneye inşallah.

Transfer önerisi olan var mı? Pandev'in yerine Pandev'i satmayı düşünüyorum belli bir gol ve asist ortalaması tutturuyor ama kritik maçlarda hep kaçırıyor.

• quote:

Lige son 3 maç Man Utd'a 7 puan fark atarak lider girdim. Fulham'ı yenemedim evimde, deplasmanda Man U'ya yenildim ama son maç Arsenal'ı Anfield'da affetmedim. 92 puanla şampiyon oldum harmony yüzde 86. League Cup'ı kazandım, FA Cup'tan erken elendim.

Ligin son maçından 3 gün sonra Arsenal ile bu kez CL finalinde karşılaştım Pandev'in berbat oyunu(5 tane falan karşı karşıya kaçırdı)
    Adebayor'un her bulduğunu atması sonucu 2-1 yenildim. Olsun seneye inşallah.

Transfer önerisi olan var mı? Pandev'in yerine Pandev'i satmayı düşünüyorum belli bir gol ve asist ortalaması tutturuyor ama kritik maçlarda hep kaçırıyor.

Idir Ouali
    John Fleck

İki oyuncuya bakabilirsin.Idir Ouali Striker sanırım.

• @Chevher

Sağol. Hemen işime yarayacak CA'sı yüksek santraforlar arıyorum biraz daha.

@Artemis

Sen de kusura bakma. Bojan 9.0.2 de serbest kalabiliyormuş kendi sürümüm 9.0.1 olduğu için inanmamıştım.
  • quote:

@Chevher

@Artemis

Sen de kusura bakma. Bojan 9.0.2 de serbest kalabiliyormuş kendi sürümüm 9.0.1 olduğu için inanmamıştım.

Gonzalo Higuain (8 Milyon €)
    Nihat'ı deneyebilirsin.
    Hernanes (Sao Paulo)
    Giuseppe Rossi(9.25 m €)
    Danny Wellbeck (4 M € MU Altyapısında Wonderkid)
    Nathan Delfouneso (2 M €) Striker Wonderkid

Şimdilik bunları buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chevher

quote:

@Chevher

@Artemis

Nihat'ı deneyebilirsin.
    Hernanes (Sao Paulo)
    Giuseppe Rossi(9.25 m €)

Şimdilik bunları buldum

56 ya Messi'yi aldım.

Para bulursam 43 milyon minimum fee ye Benzema ya da 42 milyon minimum fee ye Agüero 2 lisinden birini alıp transferi kapatıcam.

Edit: Para buldum hem de epeyce.

Skrtel: 12 milyon euro
    R.Keane: 25 milyon euro
    Albert Riera: 15 milyon euro
    Dirk Kuyt: 25 milyon euro(Oha değeri 4.3'tü hiç oynatmamıştım.)
    Philip Degen: 10 milyon euro
    Arbeloa: 20 milyon euro
    Dossena: 30 milyon euro( City senin gözünün yağını yiyim ben )

Gelenler:

Benzema: 43 milyon euro( Real Madrid'den minimum fee)
    Messi: 56 milyon euro(minimum fee)
    Van der Vaart: 7 milyon euro
    Pique: 10.25 milyon euro(minimum fee)
    Criscito: 7 milyon euro
    Chretien: 12.75 milyon euro
    Asenjo: 9 milyon euro(minimum fee)

Kadro şöyle oldu.

Reina Chreiten,Fazio,Pique,Criscito Messi,Mascherano,Veloso,Babel Torres,Benzema

Yedekler: Asenjo,David Luiz,Carragher,Agger,F.Aurelio,Veloso,Pandev,Matias Fernandez,Van der Vaart,Lucas,Balotelli,Giovinco,Aquino,İnsua,N'Gog,Leto.

Squad Harmony'i nasıl koruyacağız bakalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maitapha -- 28 Ocak 2009; 18:31:06 >

• quote:

quote:

quote:

@Chevher

@Artemis

Nihat'ı deneyebilirsin.
    Hernanes (Sao Paulo)
    Giuseppe Rossi(9.25 m €)

Şimdilik bunları buldum

56 ya Messi'yi aldım.

Para bulursam 43 milyon minimum fee ye Benzema ya da 42 milyon minimum fee ye Agüero 2 lisinden birini alıp transferi kapatıcam.

Mesajımı siliyorum

• ve bjk nin rekoru egale ediliyor......

http://img99.imageshack.us/my.php?image=bjkoe9.jpg
  • quote:

Oyuncu Geliştirip satacaklar Abiler Ablalar (Vapurda Limon sıkacağı satmaya çalışan adam misali )

Sizler İçin İrlanda forumlarını didik didik edip Yabancı oyuncuları kadronuza katma fırsatını ayağınıza kadar getirdim İçinde mutlaka bakmanız gereken BİLİNMEYEN ve Ucuz Wonderkidler Var.Kaçırmayın.Türk takımı yönetenlere Taner Taktak'ı öneriyorum.İrlanda forumlarında gördüm.Trabzonsporda.Çok şaşırdım.

Uzun ve heybetli Listemi yazıyorum.

Ustari
    Konko
    J. Mattock
    E. Faccioli
    V. Kompany
    Zuculini (Star Player)
    V. Bojinov
    W. Evseev
    F. Forestieri
    Keirrison
    F. Laurito
    Chechu
    Victor Moses
    Hulk
    Jean-Jacques Mandrichi (800 K)
    Taner Taktak (İrlandalı bi adam keşfetmiş.2015 Yılında Çok iyi oyuncu oluyor )
    Heskey
    Idir Ouali (325)
    Victor Anichebe Martins
    Lukas Jutkiewicz
    John Fleck(İlk Sezon 800K) (Mutlaka Her takıma alınmalı)
    Eduardo Costa
    Stephen Appiah
    Landon Donovan
    Fiore
    Peter Masilela
    Helmes
    Kiebling
    Tore Reginiussen
    Gael Clichy,
    Patrice Evra,
    Eric Abidal,
    Marcelo
    (Bilinmeyen ve Ucuz Wonderkidler)
    Bruna
    Boucher
    Alamo
    David Rochela
    Ansaldi
    Wijnaldum
    De Gea
    Diaz
    Villaluz
    Wilshere
    Kolodziecziak
    Walter
    Paulo Henrique

Yorumları Bekliyorum

Taner Taktak'ı alıp deneyeceğim.Teşekkürler.

• geçen sene reimondo manco'yu beşiktaşa almıştım süper oynadı orta sahada çok iyi.Bu sene Psv almış alamıyorum ilk sezondayım güzel oyuncu tavsiye ederim
  • yokmu kaliteli bi taktik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Chevher

@Artemis

Nihat'ı deneyebilirsin.
    Hernanes (Sao Paulo)
    Giuseppe Rossi(9.25 m €)

Şimdilik bunları buldum

56 ya Messi'yi aldım.

Mesajımı siliyorum

fakir ama gururlu bir menejer olarak kalbimizde yerin var.

maitapha bu arada gerard ne oldu.kadroda yok.liverpool'un evlad olarak anılırdı.

• quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

quote:

Orjinalden alıntı: souldarkorn

yokmu kaliteli bi taktik.

Bunu dene :http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=124126&pagenumber=1&perpage=10
    Olmazsa alternatif olarak bunu dene :http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=124162&pagenumber=1&perpage=10

2.si sağlamdır

• 2012 deyim barcelonayla ilk sezon şampiyon olamadım sadece spanish cup ile yetindim champions league de yarı final gördüm 2. sezon hiç bi başarı gösteremedim 3. sezon fernando torres i 149 milyon dolara aldım ve şampiyon oldum aynı zamanda spanish cup ve şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ne kupalarda ne şampiyonlar liginde ne de ligde namağlup durumdayım hiç yenemiyo kimse beni sağlı sollu ataklar ve en sonunda 3. sezonda 160 milyon dolara cristiano ronaldoyu aldım fabregasa 180 milyon verdim vermedi adi liverpool onu çok istiyordum ama yapacak bişey yok cristiano da iyi en azından xavi ve iniesta orta sağada bel kemiği kanatlarda da messi ronaldo ilerde eto torres bojan torres defansta ise guardado milito puyol alves inanılmaz bir rüya takım yaptım harika hiç yenilmiyom yenebilen çıkmadı daha beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: budak_1903

quote:

quote:

quote:

quote:

@Chevher

@Artemis

Nihat'ı deneyebilirsin.
    Hernanes (Sao Paulo)
    Giuseppe Rossi(9.25 m €)

Şimdilik bunları buldum

56 ya Messi'yi aldım.

Mesajımı siliyorum

fakir ama gururlu bir menejer olarak kalbimizde yerin var.

maitapha bu arada gerard ne oldu.kadroda yok.liverpool'un evlad olarak anılırdı.

Olmaz olur mu? Gerrard'ı satanı taraftar da satar valla. As oynuyor yukarıdaki mesajı editledim flood yapmıyım diye.

• benfica ile 2.sezon bitti 3.sezon başlıyor.geçen sene namağlup şampiyon oldum.böylece 2 sezondur ligde yenilmiyorum.şl'de birtek chelsea yenilgisi vardı ama zaten turu geçmeme yetti.3.sezon öncesi gidenler gelenler.
    gelenler:
    -mamadou sakho 12.5m+oynatmadığım bir oyuncu karşılığında aldım.ucuza mal oldu.
    -fabian monzon:6,25m iyi bir yedek olacak.
    -van der vaart:3,8m aldım.daha doğrusu teklif ettiler ben de kabul ettim.
    -giovani dos santos:9,25m yine teklif ettiler.adam 30m aldığı adamı bu fiyata sattı.
    -jozy altidore:5,5m mal oldu.wonderkid olan bu adami yine teklif ettiler ben de aldım.
    -marquinhos:16m aldım.ama verdiğim paranın karşılığını alacağımdan eminim.

gidenler:
    -25m freddy adu.inter sağolsun.önceki sezon 20m aimarı kakaladım.bu sezon da aduyu.büyük takımların acayip bir amc takıntısı var.
    -12,5m cardozo.iyi oldu benim için çünkü bir türlü verim alamadım hep sakatlandı.
    -6,25m daniel aquino şerefsiz başkan kabul etti gelen teklifi.aynışeyi bolzoni için yapmıştı.o kadar uğraş yetiştir.sonra yok parasına satılsın.

bumlar haricinde yaklaşık 10-15 tane oyuncuyu ya sattım ya kiraladım.
    toplamda 69m alış.74m satış yaptım.

• Siz oyunu hangi versiyonla oynuyorsunuz?
  • @Budak1903

Gerrard duruyor sistemin en önemli elemanı, mc'lerin kralı

Yukarıdaki mesajı editledim orda 11 var.
  • @Maitapha, Pool ile ilgili bir soru sormuşsun, onu yanıtlayacaktım. Başka bir şey soran ya da söyleyen var mı diye okurken senin Xabi Alonso'yu 60 milyona sattığını okudum. Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım Rica ediyorum kariyerini burada paylaşma Ben 37 ya da 47 milyon euroya satmıştım ya

Gerrard'ı da 58'e mi ne satmıştım Reyal Matrite. Şuan net cafedeyim ve pek sık giremiyorum foruma, ama oyunu oynamaya devam ediyorum ondan pek bir şey katamıyorum bu sefer konuya kusura bakmayın.

Önemli Not: Xabi Alonso'yu 60 milyona satmayın. Satarsanız da burada paylaşmayın pls ltf t$k öptm.

Edit: Nan o Dossena fiyatı ne öyle

Edit2: Messi'yi almayacaktın. Çok iyi oyuncu, en sevdiğim oyuncudur(Pes6 sebebiyle) ama özellikleri bir süre sonra düşüyor(kısa bir süre sonra). Default olarak train etmek lazım galiba. Aynı yerde Marquinhos mu ne var ya, ben de sizlerden öğrendim, işte onu kullanabilirsin. Ben 6-7 milyona almıştım bir kanatta Buonanotte diğer kanatta Marquinhos iyi bir ikili oluyor. Gerçi benim sol açıkta Babel ve Mati Fernandez ver ama ünlü oyuncular gerçekten pek de eğlendirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 29 Ocak 2009; 19:20:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

@Maitapha, Pool ile ilgili bir soru sormuşsun, onu yanıtlayacaktım. Başka bir şey soran ya da söyleyen var mı diye okurken senin Xabi Alonso'yu 60 milyona sattığını okudum. Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım Rica ediyorum kariyerini burada paylaşma Ben 37 ya da 47 milyon euroya satmıştım ya

Gerrard'ı da 58'e mi ne satmıştım Reyal Matrite. Şuan net cafedeyim ve pek sık giremiyorum foruma, ama oyunu oynamaya devam ediyorum ondan pek bir şey katamıyorum bu sefer konuya kusura bakmayın.

Önemli Not: Xabi Alonso'yu 60 milyona satmayın. Satarsanız da burada paylaşmayın pls ltf t$k öptm.

Edit: Nan o Dossena fiyatı ne öyle

Edit2: Messi'yi almayacaktın. Çok iyi oyuncu, en sevdiğim oyuncudur(Pes6 sebebiyle) ama özellikleri bir süre sonra düşüyor(kısa bir süre sonra). Default olarak train etmek lazım galiba. Aynı yerde Marquinhos mu ne var ya, ben de sizlerden öğrendim, işte onu kullanabilirsin. Ben 6-7 milyona almıştım bir kanatta Buonanotte diğer kanatta Marquinhos iyi bir ikili oluyor. Gerçi benim sol açıkta Babel ve Mati Fernandez ver ama ünlü oyuncular gerçekten pek de eğlendirmiyor.

Messi'nin özellikleri düşmedi niyeyse ama çok dominant oynamıyor takılıyor kendi çapında.
    Marquinhos'u devre arasında aldım 18.5 milyon euroya. Şu an 14 milyon bütçe balance eksilere dogru gidiyor. Kulübün bu sezonki zararı 50 küsur milyon euro. Başkan değişti yeni gelen adam tırt çıktı. There is no plan provide to club diyo. E niye geldin kulübün başına be adam?

Babel kanat oyuncusuna göre inanılmaz gol atıyor ama Mati Fernandez de müthiş frikik atıyor. Gol sayıları hemen hemen aynı. Solda 2'sini değiştire değiştire oynatıyorum. Benzema hayvan çıktı iyi ki Agüero'yu almamışım. Torres gol atamaz oldu sezon sonunda kesin yolcu. 11 asisti var habire Benzema'ya attırıyor. (Attırıyor mu? Ne dedim ben )

Reina mükemmel olmuş bence, Asenjo var takımımda wonderkid ve oynatmıyorum Reina çok iyi. Fazio Pique 2 lisi var defansta David Luiz ve Agger le beraber 10 sene giderler heralde.

Oyuncu satıcam biraz kulüp batıyor gibi
    Babel'i İnter istedi 70 istedim vermediler. Bu İnter'e hiç oyuncu satamıyorum acayip çakallar. Ama Babel unhappy oldu satabilirim onu. City gibi bi kulüp bulabilsem. Adamların transfer bütçesinin yarısını ben kullanıyorum

Pandev harika gelişti bu sefer. Ama düzenli oynatmadığım için yüksek fiyata satamıyorum,30-40 birşey verirlerse satıcam.

Son sözümde Dmc mevkisi için.Her oyunda Veloso'yu alıyoruz ya, eğer bütçeniz varsa bir daha düşünün. Gerek frikik golleri, gerek uzaktan şutları ben de bu sezon Veloso'yu oynatıyorum ama Mascherano kesinlikle daha iyi. İnanılmaz top kapıyor, oyuna görünmeyen kısımlarda çok etki ediyor. 44 milyon minimum fee'yle başlıyor paranız varsa alın derim.

Son dedik ama bu son olsun,Bojan'ın minimum fee'si düşmedi, Vela da rival club gerekçesiyle gelmiyor. Galiba forvetimiz Balotelli-Benzema ikilisiyle yürüyecek.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.